Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alevilik Nasıl Doğdu ?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Alevilik Nasıl Doğdu ?

Sayın yöneticiler, ne oluyor sizlere, hadisleri ayağının altına alan adamı yine sitede tutmaya kararlı mısınız?!!
    "Haksızlık edenler, hangi dönüşe (hangi akibete) döndürüleceklerini yakında bileceklerdir." (Şuara 227)

Yorum

[quote author=f_altan link=topic=4138.msg55355#msg55355 date=1254344620]
      Sayın yöneticiler, ne oluyor sizlere, hadisleri ayağının altına alan adamı yine sitede tutmaya kararlı mısınız?!!
      [/quote]

Bu arkadaşı bende pek sevmem ama birileri birilerinin inancını benimsemek zorunda değil,uslubuna dikkat etmesi bence yeterli,umulur ki haslarla ,paklarla birlikte olduğu için Allah hidayet bahşeder,bundan hepimizin ecri malum

Ayaklarımın altına alırım sözünden mana değerli bulmam algısı olmalı,

birilerine zorla değerlerinize inanmasını dilemeyin,

Hz Ali ve Ehli Beyt'le savaşmış olanları yüceltenler değerlerinizi/değerlerimizi zaten değerli bulmuyor,takkiyeye durmasından öte olduğu gibi yansıması yeğdir BENCE

Umulur ki Allah herkese hidayet nasip eder,
      Eğer İmamet yoksa eğer rehberlik ve önderlik yoksa eğer hedef yoksa ve eğer Hüseyin yok ve onun yerine eğer Yezid varsa, işte o zaman; Allah evi etrafında dönmekle puthane etrafında dönmek arasında hiçbir fark yoktur.”

Ali Şeriati

Yorum

[/quote]

BİSMİTAALE

Yönetim ne kendi nefsi için nede üyelerin isteği üzere bir üyesini banlamaz. Forumun kuralları gereğince ne yapılacaksa yapılır.

Yorum

[quote author=mütefekkir link=topic=4138.msg55364#msg55364 date=1254345752]
          [/quote]

BİSMİTAALE

Yönetim ne kendi nefsi için nede üyelerin isteği üzere bir üyesini banlamaz. Forumun kuralları gereğince ne yapılacaksa yapılır.
          [/quote]
          Hadisleri ayağının altına alan adam hakkında forum kuralı ne diyor? İlmi konularda, delilli cevap yazacağına Allame Tabatabai gibi alimlere hakaret eden, siteyi karıştıran, üyeleri inciten şahıslar hakkında forum kuralları ne diyor? Sizce "hadislerinizi ayağımın altına alıyorum" demek hakaret değil mi?!!
          "Haksızlık edenler, hangi dönüşe (hangi akibete) döndürüleceklerini yakında bileceklerdir." (Şuara 227)

Yorum

Allah'ın ilim bahşettiği sıradan kulların yerine göre peygamberlerden üstün olduklarını Kuran örnekle bildiriyor,

ben bunu açığa çıkarırken hadislerin gerçekliğini veya yanlışığını savunmak için yapmıyorum,Kurana göre olası,

65. Derken kullarımızdan bir kulu buldular ki biz, katımızdan ona rahmet ihsan etmiştik ve katımızdan ilim belletmiştik. *

66. Musa, ona, sana öğretilen gerçek bilgiden bana da öğretmen şartıyla sana uyayım mı dedi.

67. O, sen dedi, benimle beraber bulunmaya dayanamazsın.

68. İç yüzünü kavramana imkan olmayan birşeye nasıl sabredebilirsin ki?

69. Musa, Allah dilerse dedi, görürsün, sabredeceğim ve hiçbir hususta sana isyan etmeyeceğim.

70. O, bana uyarsan dedi, sana ona ait bir söz söyleyinceyedek hiçbir şey sorma bana.

Ayetler ile iş apaçık ki Allah'ın ilim bahşettiği kul hz Musadan mertebe bakımından üstün, ki Hz Musaya ilim öğretiyor, Hz Musa ise uyacağına dair yemin ediyor

Sıradan,ilim bahşedilmiş kulların yerien göre peygamberlerden sütün olduğu sıradan insanlara söylesen şirk koştuğunu iddia ederler,

Ki sıradan olmayan, ilim kaldırıp indirenler bile bu kanıya varıyorsa,sokak insanı hay hay

Allah cümlemizi gerçeklerden eylesin

Tövbe kapısı İslamın güzlelikelrindendir,herkes nasip olması dileğiyle

Eğer İmamet yoksa eğer rehberlik ve önderlik yoksa eğer hedef yoksa ve eğer Hüseyin yok ve onun yerine eğer Yezid varsa, işte o zaman; Allah evi etrafında dönmekle puthane etrafında dönmek arasında hiçbir fark yoktur.”

Ali Şeriati

Yorum

Başlık tarafımca kilitlenmiştir.

Sayın Mektebi Mülkiye adlı üyemiz! Forum yönetimi, kurallar çerçevesinde, Alim-Avam ayrımı yapmaz. Bizleri suçladığınız durumunuzu bir daha gözden geçiriniz. Eleştirileriniz, yapıcılıktan çıkmış, kırıcı, yıkıcı, alaycı ve ölçüsüz bir hale gelmiştir.

Sayın Fahrettin Altan Hocam, sizide sükunete davet ediyorum. Yönetim Kurallar çerçevesinde her hakedene, hakettiği cezayı mutlaka verecektir.

Hucr Bin Adiy

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X