Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sia/Rafidha´nin kardeslerimize yaptigi İşkence ve katliam !

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Sia/Rafidha´nin kardeslerimize yaptigi İşkence ve katliam !

...EDİT...
    yalan iftira ve böhtanda bulunmak şeytana hizmet etmektir.
    Allah c.c bizleri bu gibi kötü hasletlerden huhafaza eylesin.
    bir topluluğa olan kininiz sizi adaletsizliğe sevketmesin(ayet)
    kin tutmak insanı Allah'a c.c asi yapar ve şeytana yakınlaştırır.
    ve insan farkına varmadan Allah'ın c.c ayetlerine düşman oluverir.
    Takiyye kimlere karşı yapılır?lanet kimlere okunur?
    Acaba günde kaç kez takiyye yapıyoruz ve nefsimize ters gelen şeyler için ne kadar lanet okuyoruz?
    korku ve tehlike anında Takiyye yapmak,kötü ve şeytanın hasletlerinden olan şeylere lanet okumak insanı Allah'ın c.c ayetlerine karşı düşman ediyorsa eğer,siz doğrusunuz!yok düşman etmiyorsa vay halinize!zira bunun hesabını Allah'a c.c vereceğiz...

Yorum

ACİL

http://www.velayet.com/index.php?topic=16115.new#new

http://www.rasthaber.com/30020_Muslu...osmali%20.html

Yorum

...EDİT...
        Ağızlarına 12 imamı alıpta Kuran'ı reddedenler asla Ehlibeyt mektebini yansıtmaz onlar bektaşidir der geçerim,Hz. İsayı ağızlarına dolayan hristiyanlar değil mi ? Fakat onun hakikatinden bir o kadar uzaktır Bu Hz. İsa'nın azametine ,büyüklüğüne asla halel getirmez...Ayinesi iştir kişinin lafına bakılmaz ...
        Ben Alevi ,Ehlibeyt aşığıyım deyipte gereğini yapmayan isterse binlerce defa desin ben Aleviyim, benim bir kulağımdan girer diğerinden çıkar okadar!
        El Meddin üstadım bil mukabele ...

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=15174.msg100381#msg100381 date=1282062163]
          [quote author=zeydiyye link=topic=15174.msg100372#msg100372 date=1282060094]
          [quote author=zülfikar darbesi link=topic=15174.msg100324#msg100324 date=1282041026]
          ALLAH 'ın c.c ayetlerine düşman olan resulüne s.a.a ve ehlibeytinede ((((((a.s.)).)).)) düşmandır.
          [/quote]

ALLAH ın ayetlerine düşman olup, ağzından 12 imamı düşürmeyenlerle hiç karşılaşmamışsınız anlaşılan ...
          [/quote]

GORUYORUM ÇOK.AMA CAFERILER ARASINDA DEGIL KIZILBAŞLARDA GORUYORUM
          [/quote]
          [quote author=ahmed link=topic=15174.msg100398#msg100398 date=1282078989]
          Biz Kur'an'ı ve Ehl-i Beyt'i birlikte referans alıyoruz ,birini aldığını iddia edipte öbürünü reddedenlerin-gafil olanların ne saçmalıklara ve garabetlerine de şahit oluyoruz ,birileri tevil yapar ,birileri ahkam keser ifrat ve tefrit arasında mekik dokurlar ,ordan oraya savrulurlar sağlam temeller üzerinde durmadıkları için ...
          Ağızlarına 12 imamı alıpta Kur'an'ı reddedenler asla Ehl-i Beyt mektebini yansıtmaz onlar bektaşidir der geçerim,Hz. İsayı ağızlarına dolayan hristiyanlar değil mi ? Fakat onun hakikatinden bir o kadar uzaktır Bu Hz. İsa'nın azametine ,büyüklüğüne asla halel getirmez...Ayinesi iştir kişinin lafına bakılmaz ...
          Ben Alevi ,Ehl-i Beyt aşığıyım deyipte gereğini yapmayan isterse binlerce defa desin ben Aleviyim, benim bir kulağımdan girer diğerinden çıkar okadar!
          [/quote]
          Sevgili can,

[quote author=Musavi link=topic=15174.msg100381#msg100381 date=1282062163]
          GORUYORUM ÇOK.AMA CAFERILER ARASINDA DEGIL KIZILBAŞLARDA GORUYORUM
          [/quote]
          Neden hiç üzerinize almazsınız ki? Neyse, bari biz Kızılbaş'larda ne gördüğünü yaz, o da yeter!

[quote author=ahmed link=topic=15174.msg100398#msg100398 date=1282078989]
          Biz Kur'an'ı ve Ehl-i Beyt'i birlikte referans alıyoruz ,birini aldığını iddia edipte öbürünü reddedenlerin-gafil olanların ne saçmalıklara ve garabetlerine de şahit oluyoruz ,birileri tevil yapar ,birileri ahkam keser ifrat ve tefrit arasında mekik dokurlar ,ordan oraya savrulurlar sağlam temeller üzerinde durmadıkları için ...
          Ağızlarına 12 imamı alıpta Kur'an'ı reddedenler asla Ehl-i Beyt mektebini yansıtmaz onlar bektaşidir der geçerim,Hz. İsayı ağızlarına dolayan hristiyanlar değil mi ? Fakat onun hakikatinden bir o kadar uzaktır Bu Hz. İsa'nın azametine ,büyüklüğüne asla halel getirmez...Ayinesi iştir kişinin lafına bakılmaz ...
          Ben Alevi ,Ehl-i Beyt aşığıyım deyipte gereğini yapmayan isterse binlerce defa desin ben Aleviyim, benim bir kulağımdan girer diğerinden çıkar okadar!
          [/quote]
          Sen kimsin ki bir defa, ne/kim sanıyorsun kendini?

Bu dünyada ve yüce ALLAH, Ehlibeyt, 12 İmam katında, “100% kesin” olarak, biz Alevilerden ve o beğenmediğiniz Bektaşi canlarımızdan:
          - En ufak bir +’nız, farkınız, üstünlüğünüz, ayrıcalığınız var ise,
          - Kaynaklarınızın bizlerinkilerden en ufak bir +’sı, farkı, üstünlüğü, ayrıcalığı var ise,
          - İnanç önderlerinizin bizlerinkilerden en ufak bir +’sı, farkı, üstünlüğü, ayrıcalığı var ise,
          - Yol/erkan, inanç/ibadetlerinizin bizlerinkilerden en ufak bir +’sı, farkı, üstünlüğü, ayrıcalığı var ise
          birşeyler yaz ki seni ciddiye almaya başlayayım.

Yüce ALLAHbilir ya beğenmediğiniz, küçümsediğiniz, uğraştığınız, alay/hakaretler ettiğiniz tüm o insanlar ve yol/erkan ve inanç/ibadetleri (semah, vs.) yüce ALLAH katında sizlerden (senden ve senin gibilerden) ve sizlerinkilerden (namaz, vs.) çok çok daha “hayırlı, üstün, özel, seçkin, ayrıcalıklı, önde, ileri, kabul” ve de “makbül”dürler belki de. Ne dersiniz, olamaz mı?

Saygılar ve sevgilerle...
          Kızılbaş diyormuş bize imansız,
          Kızılbaş ne demek bilir misin sen?
          Ali'den geliyor bizim soyumuz,
          Alevi ne demek bilir misin sen?
          Kızılbaş, Alevi aynıdır.
          Aşık Gülabi

Yorum

Alevican ben hakaret etmiyorum ,kavramlara gerçek anlamlarını yüklemeye çalışıyorum ,Alevi namaz üzerinde şehid edilen Ali'yi , namazı olmayanın dini olmaz ,namazı değil kılmayan hafife alan dahi bizden değildir diyen 12 imamın Aleviliğini başka kavramlarla karıştırılmasın diyorum .Kılmayanlar, binbir dereden su getirenler İmam Ali'nin namazını nasıl yorarlar acep?O yoksa Aleviliği bilmiyor muydu? Hele Kerbela 'da zulmün ayyuka çıktığı esnada dahi namaz diyen İmam Huseyn'de mi şekillerle uğraşmış ?Kılmayanlara saygı duyarız ,inançlarından ötürü...
            Namazsız Alevi olmaz ...

Yorum

Tuncelide, Tokatta, Çorum da namaz kılan aleviler de var. Alevican alevilerin namaz kılmayanları sebebiyle alevilikte namaz yoktur diye bir şey yok.
              Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
              Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Bundan 6 yıl önce ehliyet aldığım kurstaki direksiyon hocam da alevi olmasına rağmen 5 vakit namaz kılıyordu. Alevi olduğunu bildiğim için kendisine neden namaz kıldığını sordum. Çünkü alevilerin namazı bizimkisi gibi değildir. Yani bir alevi namazı inkar etmiyor diye onlarla aynı namazı kıldığımızı sanmayın. Hocam dedi ki: Hz.Ali camiide öldürülmüş varsın ben de o yolda öleyim...

Yani mantık bu olmalı, şimdi; Hz.Ali abdest alırken şehit edilseydi abdestte mi almayacaklardı veya kendi evinde öldürülseydi, evlerine mi girmeyeceklerdi çok düz mantık çok ilginç gerçekten...

Yorum

...EDİT...

Sevgili canlar,

Mesajlarınıza, konu ile daha ilgili olduğundan dolayı, “SEMAH ÜZERİNDE OTOPSİ” bölümünde bir cevap yazdım (Link: http://www.velayet.com/index.php?top...0479#msg100479).

Saygılar ve sevgiler…
                  Kızılbaş diyormuş bize imansız,
                  Ali'den geliyor bizim soyumuz,
                  Alevi ne demek bilir misin sen?
                  Kızılbaş, Alevi aynıdır.
                  Aşık Gülabi

Yorum

YUKARI ÇIK
                  Çalışıyor...
                  X