Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Osmanlı'nın Gerçek Yüzü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Osmanlı'nın Gerçek Yüzü

Şialar yüzyıllardır 3 halifeye buğz ediyor diye katlediliyor. Yani Şialık bundan ne kaybetti? Allah nurunu tamamlayacaktır. Siz endişe etmeyin.
    nokta koymuyoruz artık cümle sonlarına
    noktayı koyacak olan sensin anlasana
    ...

Yorum

Sagelyn kardeşimiz bu güzel tespiti yapmış getirmiştir. Ellerine sağlık güzel bir araştırmadır.

İşte Osmanlı bu...

Bu gerçeği gördükten sonra hala ben Osmanlı hayranıyım diyen birinin dini inancından ve anlayışından şüphe ederim. Yahudiyle dost Hrıstiyanla dost ama Caferi ve Alevi düşmanı ve bir okadarda zalim 800 yıldır bu zulmü ara vermeden yapmışlardır Osmanlı kralları katliamlarla Alevilere kan kusturmuşlar tarih boyunca. Gerçekler ortada iken bu Osmanlı nasıl islam düşmanlarıyla birlik olurda hakiki müslüman ve türk olan bu Alevileri katlederler nerden bu kin ve nefret sizin din anlayışınız tam bir Şeytan yoludur Allah'ta bu Şeytan Osmanlı krallarını cezalandırmadan geri durmamıştır. Bu güne kadar milyarlarca insanlar atalarımız ve geçmişlerimiz Osmanlıya Lanet okumuşlardır bakalım ahirette bu mazlumların hakları, gözyaşları ve kanlarının hesabını bu zalimler nasıl verecekler acaba ahirette dalavere yalan yok onları cehennemin dibinde inilti ve bağrışlarını duyar gibiyim.. Allah zalimi cezasız bırakmaz onlar hep azapta ve ateşte olmalıdır hatta onların yandaşları hayranları ve yardımcıları savunucularıda aynı yerde haşr olacaklardır bunda kimin şüphesi olabilirki?

Yorum

Ön yargılardan sıyrılmak önemlidir.Ben nasıl Sünni bir ailenin çocuğu olarak Alevilik,Kızılbaşlar,Safeviler,Şah İsmail,Nadir Şah hakkında olumlu şeyler düşünüyorsam olaylara tarafsız bir gözle bakabiliyorsam sizlerdende aynısını bekliyorum.

Yorum

Osmanlı'yı tanıdıktan sonra onlara hala hayranlık duyanlara hayret etmekte devam ediyorum. Osmanlı'nın ne olduğunu tespitlerle ortaya koymak onu konuşmak asla önyarlıyla bir ilgisi yoktur. Önyargı ancak mazlum birilerine karşı yapılır suçsuz olduğunu bildiğin halde yinede ona suç isnad etmek ve onu suçlamak için bahane aramaktır işte Ön yargı budur buda bizden çoook uzaktır...

Yorum

Sizin bu kafayla işiniz biraz zor.Ayrıca biz sizlere muhtaç değiliz.

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X