Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

CHP Anaları ağlamakta kararlı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: CHP Anaları ağlamakta kararlı

ayrıca allah aşkına seyit rıza neden ingiltereden yardım istiyor ingiltere kimki ya
    gayri müslim birisinden imdat diliyor
    ingiltere eğer ciddi manada işin içine girseydi şuan dersim ve civarı hristiyanlaşmış ingiltere mandası olmazmıydı ya
    şeyh sait isyanı arkasındada ingiltere vardı
    ingilterenin dinide belli başka şeye gelince sadece islam açısından yorum yapılıyorken bu konuda neden yapılmaz anlamıyorum
    her ne olursa olsun şu bir gerçekki günümüzde aleviler sömürülmekte örneğin muharremde iftarr yemekleri hükümetçe düzenlenmekte bunların hepsi samimiyetten okadar uzak şeyler ki
    ve şuda unutulmamalıki yönetim emevi yönetimi şeklinde yol almaktadır
    şialar aleviler ehli beyt aşıklarınada şirin gözükmeye çalışarak bu zihniyet empoze edilmeye çalışılmaktadır
    burda eminim bazı kişiler cevap yazacaklardır ama ben onlara cevap vermeme kararını çoktan alıp uyguladığım için cevap yazmayacağım bu kararıma diğer kardeşlerimin saygı duyacağına inanıyor ve onlardan özür diliyorum
    "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

[quote author=muttaki link=topic=9669.msg62578#msg62578 date=1259139443]
      pes doğrusu
      bu tepkiler günümüzde zalimce haince türk kürt demeden nice insanımızı öldüren p k k ya gösterilmesi gerekmiyormu
      yok amaonlara gelince ırk ayrımı islamiyet ezilmişlik vs...duygu sömürüsü
      yazık yazık
      yakında ıraktan farkımız kalmaz
      hatta daha beter oluruz bu zihniyetle
      [/quote]

Bu nasıl mantık, Bu nasıl kafa yapısı anlamadık. Zulmü kim yaparsa yapsın kınanması gerek miyor mu? Bir zalimin zulmünü diğer zalimin zulmü iptal mı ediyor. Ya da bir zalim zulüm yapınca karşısındaki zalimin zulüm yapması meşru mu oluyor. Allah rejime de lanet etsin pkk ya da.
      Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
      Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Zulmü kim yaparsa yapsın kınanması gerek miyor mu? Bir zalimin zulmünü diğer zalimin zulmü iptal mı ediyor
        .
        HAK yarattı alemi, Aşkına Muhammed'in
        Ay ü günü yarattı, Şevkine Muhammed'in

Yorum

ayrıca allah aşkına seyit rıza neden ingiltereden yardım istiyor ingiltere kimki ya
          gayri müslim birisinden imdat diliyor
          ingiltere eğer ciddi manada işin içine girseydi şuan dersim ve civarı hristiyanlaşmış ingiltere mandası olmazmıydı ya
          şeyh sait isyanı arkasındada ingiltere vardı
          ingilterenin dinide belli başka şeye gelince sadece islam açısından yorum yapılıyorken bu konuda neden yapılmaz anlamıyorum
          her ne olursa olsun şu bir gerçekki günümüzde aleviler sömürülmekte örneğin muharremde iftarr yemekleri hükümetçe düzenlenmekte bunların hepsi samimiyetten okadar uzak şeyler ki
          ve şuda unutulmamalıki yönetim emevi yönetimi şeklinde yol almaktadır
          şialar aleviler ehli beyt aşıklarınada şirin gözükmeye çalışarak bu zihniyet empoze edilmeye çalışılmaktadır
          burda eminim bazı kişiler cevap yazacaklardır ama ben onlara cevap vermeme kararını çoktan alıp uyguladığım için cevap yazmayacağım bu kararıma diğer kardeşlerimin saygı duyacağına inanıyor ve onlardan özür diliyorum
          Seyit Rıza ingiltereden yardım istiyorda rejim yardım istemiyor mu? Ya da istemedi mi? Şu an ingiltere mandası değilde nedir? Bu gün ingiltereninde içinde bulunduğu avrupa birliğine onlar almadıkları halde girmeye kim çalışıyor. İngilterede olup ta türkiyeye sokulmayan bir şey kaldı mı?

Diyelim ki Seyid Rıza ingiltere ile anlaşmış olsaydı da Dersim bağımsızlığını kazanmış bir ülke olsaydı. Bu günden farklı ne olurdu ki? Aynı şeyler olmaz mıydı? Değişen ne olurdu ki?

Üstüne üstlük Seyyid Rıza rejimden okul üniversite ve alevi inançlarına uygun eğitim veren dini okullar açılmasını istemişti. Rejim ise diyanet işleri başkanlığını sünni hanefi maturidi inancını yaymak üzere kurduğundan dolayı Seyyit Rızanın isteklerini yerine getirmemiştir.

Yine faraza diyelim eğer Seyyid Rıza ingilterenin yardımı ile bir devlet kurmuş olsaydı, Dersim devleti Demokratik Laik bir devlet olacaktı. Diyanet işleri alevi inancını benimseyen bir devlet olacaktı. Hiç olmasa Ehli Beyte saygı ve muhabbet olurdu.

Muttaki siz şiimisiniz?

Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

hayır tabiki kanber kardeşim lafım gideceği yere gitti siz merak etmeyin
            zalimin zulmüne karşı sessiz kalmak sünnete ve ilahi emre terstir elbette
            "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

[quote author=muttaki link=topic=9669.msg62589#msg62589 date=1259140987]
              hayır tabiki kanber kardeşim lafım gideceği yere gitti siz merak etmeyin
              zalimin zulmüne karşı sessiz kalmak sünnete ve ilahi emre terstir elbette
              [/quote]

Eee, bu ne perhiz bu ne turşu demezler mi adama, zalimin zulmüne sessiz kalmak ilahi emire ters te zalimi savunmak ters değil mi? Siz zalim bir rejimi savunmuyor musunuz? Bu ülkede onbinlerce masumun kanı üzerine kurulmuş bir rejimi savunmakla ilahi emirlere ters düşmüş olmuyor musunuz?

Yorum

Zaten Şia Kardeşlerimin zulmü desteklemediklerini biliyorum. Olayları insanların kendi çıkarına uygun yönlendirmesinden rahatsız olduğunuzu düşünüyorum. Evet doğru.
                Tek Çıkış Yolu 'Masum'ların yönettiği bir dünya da yaşamak..
                HAK yarattı alemi, Aşkına Muhammed'in
                Ay ü günü yarattı, Şevkine Muhammed'in

Yorum

YUKARI ÇIK
                Çalışıyor...
                X