Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İmam Humeyni'nin Muntezeri'ye Mektubu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İmam Humeyni'nin Muntezeri'ye Mektubu

Bismillahirrahmanirrahim

Sayın Muntezeri Cenapları

Kanlı bir gönül ve kırık bir kalple sizin için birkaç kelime yazacağım. Ta ki böylece halk da bir gün bu işten haberdar olsunlar. En son mektubunuzda “Şer'en senin görüşünü kendi görüşüme tercih ediyorum” diye yazmış idiniz. Ben de Allah'ı göz önüne alarak bazı meseleleri ele almak istiyorum sizinle.

Benim ardımdan bu ülkeyi ve İran'ın Müslüman halkının aziz İslam İnkılâbı'nı liberallerin eline, onlar kanalıyla da münafıklara teslim edeceğiniz belli olduğundan nizamın geleceğinin önderliği salahiyetini ve meşruiyetini kaybettiniz. Siz, mektuplarınızın, sohbetlerinizin ve mevzi alışlarınızın çoğunda liberallerin ve münafıkların ülkede hükmetmelerine inandığınızı gösterdiniz. Hatta öyle ki bahsettiğiniz hususlar münafıklar tarafından dikte edilmiş şeylerdi, ben de bunlara cevap vermekte bir fayda görmüyordum. Örneğin İslam ve İnkılâb karşısında silahlı mücadele veren ve bu yüzden idama mahkûm olmuş olan çok az sayıdaki münafığın savunması olarak yazdığınız mektuptaki rakamı, münafıklar sizin ağzınız ve kaleminizden on binlere çıkardılar. İstikbar için ne değerli bir hizmette bulunduğunuzu görüyorsunuz. Katil Mehdi Haşimi meselesinde de, onun bir katil olduğu sizin için sabit olmasına rağmen sürekli olarak “onu öldürmeyin” diye mesajlar gönderdiniz. Mehdi Haşimi türünden olaylarınız pek çoktur ve benim de bunların hepsini masaya yatırmaya halim yok. Siz artık bundan sonra benim vekilim değilsiniz, sizlere para getiren talebelere de (Kendi vekili olduğu için İmam Humeyni adına aldığı Humus parası kastediliyor, çev.) Kum'a, Bay Pesendide'nin evine veya Tahran'da Cemeran'a müracaat etmelerini söyleyin. Hamdolsun ki sizin bundan sonra ekonomik bir sorununuz da bulunmuyor.

Eğer siz benim görüşüme uymayı Şer'i olarak kendi görüşünüzden öncelikli görüyorsanız –ki münafıkların bunu salah bilmeyecekleri çok açıktır- akıbetinizi daha da harap edecek şeyler yazmakla meşgul olmayın. Kırık bir kalp ve merhametsizliklerin tutuşturduğu bir sine ile Yüce Allah'a dayanarak ömrümün meyvesi olan size birkaç nasihatim var, artık siz bilirsiniz:

1. Büronuzdaki insanları değiştirmeye çalışın ki İmam-ı Zaman'ın humus paraları münafıkların, Mehdi Haşimi ekibinin ve liberallerin boğazına akıtılmasın.

2. Saf olduğunuz ve hemen tahrik olduğunuz için HİÇBİR SİYASİ FAALİYETE KATILMAYIN, belki Allah kusurlarınızdan geçer.

3. Artık ne bana bir mektup yazın, ne de münafıkların memleketin bütün sırlarını yabancı radyolara vermelerine izin verin.

4. Münafıkların sizin vesilenizle kitle iletişim araçlarından halka ulaşan mektupları ve konuşmaları, İslam'a ve İnkılâb'a ağır darbeler vurmuştur ve İmam-ı Zaman'ın –ruhum O'na feda olsun- gizli askerlerine edilen büyük bir ihanete neden olmuş, İslam ve İnkılâb'ın pak şehitlerinin kanlarına mal olmuştur. Cehennemin kahır ateşinde yanmamak için hatalarınızı ve günahlarınızı itiraf edin. Umulur ki Allah yardımcınız olur.

Allah'a and olsun ki ben en başından beri sizin seçilmenize karşıydım, fakat o zamanlar sizi saf telakki ediyordum; müdür ve müdebbir değildiniz, fakat tahsil sahibi bir insandınız ve dini ilimler havzası için faydalıydınız. Fakat eğer bu türden işlerinize devam ederseniz başka türlü davranacağım da şüphesizdir. Biliyorsunuz ki üzerime vazife olan şeyden asla geri durmam. Allah'a and olsun ki ben Bazargan'ın başbakanlığına da karşıydım fakat onu da iyi bir adam biliyordum. And olsun Allah'a Beni Sadr'ın cumhurbaşkanlığı lehinde de oy vermedim, bütün bu konularda dostlarımın görüşlerine uydum.

Baş ağrısı; eziyet, gam ve üzüntü dolu kırılmış bir kalple yöneldiğim aziz halkımıza da bir sözüm olacak: Ben Rabbime ahd verdim; kusurlarını örtmekle mükellef olduğum kimseler hariç hatalara göz yummayacağım. Allah'a, O'nun rızasını halkın ve dostlarımın rızasının önüne geçireceğime dair söz verdim. Eğer bütün dünya benim aleyhimde toplansa Hak ve hakikatten elimi çekmem.

Benim tarihle işim yok; ben yalnızca Şer'i vazifemle amel etmeliyim. Ben Allah'tan sonra halkıma da gerçekleri uygun bir zamanda kendilerine açıklama sözü verdim. İslam tarihi, büyük insanlarının İslam'a ihanetleriyle doludur. Dikkat etsinler bugünlerde yabancı radyoların büyük bir şevk ve heyecanla yaydıkları dikte edilmiş yalanların tesiri altında kalmasınlar. Allah'tan dileğim odur ki aziz İran halkının bu pir dedesine sabır ve tahammül inayet etsin ve onu bu dünyadan bağışlanmış olarak alsın, ta ki dost ihanetinin acısını bundan daha fazla tatmasın. Hepimiz O'nun razı olduğuna razıyız. Kendimizden bir şeyimiz yok; ne varsa O'ndandır.

Vesselam.

6. 1. 1368

(26 Mart 1989)

Ruhullah Musevi el Humeyni

//www.irdc.ir/fa/content/7114/default.aspx
    Allah Bize Yeter!
    O Ne Güzel Vekildir...

Ynt: İmam Humeyni'nin Muntezeri'ye Mektubu

Yüce İmamın bu rabbani mektubu Muntezirinin arkasından ağıt yakıp İmam Ali Hamaneiye ve Velayeti Fakihe savaş açanların, Osman Bin Affanın kanlı gömleğini kullanan muaviye bin ebi süfyan gibi olduklarını ne güzel gösteriyor.
    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Çok uyanıkmış Hz. Ruhullahul Musevi İmam Humeyni...

fitnenin başını ta o zamandan ezmiş ki Allah'tan bu günlerde inkılabın selametliğini sağlamış. yoksa bu günlerde ümitlerimiz ye'se dönüşebilirdi... Hz. Hamanei de aynı şekilde bu münafıklara alet olacak fitnelere fırsat tanımadı. İmam zaman ağamızı (a.f.) gözetimimizden uzak etmesin Rabbim. ona asker olmayı nasip etsin...

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=10929.msg67717#msg67717 date=1262701750]
        Yüce İmamın bu rabbani mektubu Muntezirinin arkasından ağıt yakıp İmam Ali Hamaneiye ve Velayeti Fakihe savaş açanların, Osman Bin Affanın kanlı gömleğini kullanan muaviye bin ebi süfyan gibi olduklarını ne güzel gösteriyor.
        [/quote]

Yorum

[quote author=HiLaLNuR link=topic=10929.msg67714#msg67714 date=1262700734]
          Bismillahirrahmanirrahim

Sayın Muntezeri Cenapları

Benim ardımdan bu ülkeyi ve İran'ın Müslüman halkının aziz İslam İnkılâbı'nı liberallerin eline, onlar kanalıyla da münafıklara teslim edeceğiniz belli olduğundan nizamın geleceğinin önderliği salahiyetini ve meşruiyetini kaybettiniz. Siz, mektuplarınızın, sohbetlerinizin ve mevzi alışlarınızın çoğunda liberallerin ve münafıkların ülkede hükmetmelerine inandığınızı gösterdiniz. Hatta öyle ki bahsettiğiniz hususlar münafıklar tarafından dikte edilmiş şeylerdi, ben de bunlara cevap vermekte bir fayda görmüyordum. Örneğin İslam ve İnkılâb karşısında silahlı mücadele veren ve bu yüzden idama mahkûm olmuş olan çok az sayıdaki münafığın savunması olarak yazdığınız mektuptaki rakamı, münafıklar sizin ağzınız ve kaleminizden on binlere çıkardılar. İstikbar için ne değerli bir hizmette bulunduğunuzu görüyorsunuz. Katil Mehdi Haşimi meselesinde de, onun bir katil olduğu sizin için sabit olmasına rağmen sürekli olarak “onu öldürmeyin” diye mesajlar gönderdiniz. Mehdi Haşimi türünden olaylarınız pek çoktur ve benim de bunların hepsini masaya yatırmaya halim yok. Siz artık bundan sonra benim vekilim değilsiniz, sizlere para getiren talebelere de (Kendi vekili olduğu için İmam Humeyni adına aldığı Humus parası kastediliyor, çev.) Kum'a, Bay Pesendide'nin evine veya Tahran'da Cemeran'a müracaat etmelerini söyleyin. Hamdolsun ki sizin bundan sonra ekonomik bir sorununuz da bulunmuyor.
          Vesselam.

6. 1. 1368

(26 Mart 1989)

Ruhullah Musevi el Humeyni

//www.irdc.ir/fa/content/7114/default.aspx
          [/quote]

s.a,

Allah razı olsun ...

Çok Değerli bir paylaşım..

Sürgünümüz hep çöle, sırr-ı hikmet ne ola?
          Sahra-yı KERBELA'da, Hüseynî Fermân'a sor...

Yorum

selamun aleykum
            Allah razi olsun paylasiminiz icin, bu yazinin ingilizce veya Almancasi yokmu? biz aradik bulamadik bilen varsa, bir zahmet yazsin, simdiden tesekur ederim.
            vesselam

Yorum

Aleyküm selam,
              inglizcesini bilmiyorum ama almancasi bildigim kadari ile henüz yok.Biri tercüme ederse olur en yakin zamanda.
              Allah Bize Yeter!
              O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

[quote author=Ahir-zaman link=topic=10929.msg67958#msg67958 date=1262891311]
                selamun aleykum
                Allah razi olsun paylasiminiz icin, bu yazinin ingilizce veya Almancasi yokmu? biz aradik bulamadik bilen varsa, bir zahmet yazsin, simdiden tesekur ederim.
                vesselam
                [/quote]

s. aleykum

Değerli kardeşim Ahir-zaman ;

YAZININ İNGİLİZCESİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR ,,,

Bismillahirrahmanirrahim

Mr. and Muntezeri Cenap

A bloody and broken hearts with a heart for you will write a few words. Until that one day these people work so that they may be aware. Your recent letter "Şer'en your opinion I would prefer my own opinions," he has written have had. I also consider Allah, I would like to discuss some issues with you.

I increased my country and the Muslim people of Iran into the hands of the saints of Islam İnkılâbı'nı liberal, they will be delivered via the hypocrites of the future leadership of the statute is specific authorization and legitimacy lost. You, your letters, chats, and liberal positions on most of your practice and show you believe that you mean to judge in the country of hypocrites. In fact, you're talking about matters so that the hypocrites have been dictated by what were, I did not see a benefit to them to respond. For example, in the armed struggle against Islam and the revolution who was sentenced to death, so that very few have written as a letter to the defense of the hypocrites in the figure, the hypocrites out of your mouth and your pen you have ten thousand. What a valuable service in İstikbar you can see. Mehdi Hashemi in a matter of the killer, it's hard for you to be a murderer, although constantly "kill him" he did send messages. Mehdi Hashemi and by type of event I too have a lot to the table to deposit them all no halim. You no longer after that I do not like proxy, we also demand moneymaker (He was acting on behalf of the Imam Khomeini received Humus benefit is meant, trans.) To Sand, Mr. Pesendide'nin home or in Tehran Cemeran'a tell them to apply. Then you have a problem that the economic Praise does not exist.

If you follow my opinion of your own views as a priority to see Canonical hypocrites-which is very clear that we will not know salah-your fate will be even more devastated to write something not busy. A broken heart and a sine with the heartlessness of the grip trust in Allah Almighty as the fruit of my life I have a few advice, now you know:

1. Try to change the people in your office that Imam-i Zaman's humus and the hypocrites of the money, Mehdi Hashemi team and liberal flow of throat.

2. And now you're pure as driven ANY POLITICAL ACTIVITY PARTICIPATION to do, maybe God through your fault.

3. Write a letter to me no longer, nor all the secrets of the hypocrites of the country to allow export to foreign radio.

4. The occasion of hypocrites you with your media from reaching the public letters and speeches, Islam and İnkılâb'a heavy blows were struck and Imam-i-Zaman's sacrifice to Him, my soul get-secret soldiers were led to a great betrayal, Islam and Revolution ' the blood of martyrs to the goods has been immaculate. To avoid burning in the fire of hell kahrı confess your sins, and make mistakes. It may be that Allah will have help.

To God and get the most from the beginning that I'm against you choose, but you at that time I was a pure conception; müdebbir manager and did not, but have charged a man and you have religious knowledge useful for basin. But if you continue to work this kind of course that is going to behave otherwise. You know that thing on me from the task I will never stand back. Get to God and also that I'm against the prime minister Bazargan'ın a good man, but I knew him. And get me to God I did not vote in favor of Sadr's presidency, all these issues to the opinions of my friends in my satellite.

Headache; persecution, scale and a broken heart filled with sorrow I have directed a promise to our people to be my dear: I ahd my Lord gave, I am obliged to cover the defects, except those who will not turn a blind eye to errors. Allah, O my friend's consent and the consent of the people in front of had promised. If my whole world against us and the truth from my collection although I take my hand.

I have no business with my date and I serve only my deeds I have to Canonical. Allah, the truth according to Ben at a time when the people of their promised explanation. Islamic history is full of great people of betraying Islam. Most of the foreign radio these days, they may be careful with enthusiasm and excitement spread lies they have been dictated remain under the influence. Allah, it is my hope that the saints of the people of Iran to the patriarch grandfather and her patience and tolerance are not grace this world is received as a donation from you, ta that the pain of betrayal more than that man should not taste. He agreed that all of us are satisfied. We do not have anything ourselves; O'ndandır whatever.

Vesselam.

6. 1. 1368

(26 March 1989)

Ruhollah Khomeini Jewish hands

Allah yar ve yardımcınız olsun..

Yorum

[quote author=Ahir-zaman link=topic=10929.msg67958#msg67958 date=1262891311]
                  selamun aleykum
                  vesselam
                  [/quote]

s. aleykum

Değerli kardeşim Ahir-zaman ;

YAZININ ALMANCASI AŞAĞIDAKİ GİBİDİR ,,,

----------------------------

Bismillahirrahmanirrahim

Herr und Muntezeri Cenap

Ein blutiger und gebrochene Herzen mit Herz für Sie ein paar Worte zu schreiben. Bis eines Tages diese Leute arbeiten, so dass sie sich bewusst werden kann. Ihre bisherigen Buchstaben "Şer'en Ihrer Meinung nach würde ich meine eigene Meinung zu bevorzugen," er hat geschrieben hatte. Ich denke auch, Allah, würde Ich mag es einige Probleme mit Ihnen zu besprechen.

Ich erhöhte meines Landes und der muslimischen Bevölkerung des Iran in die Hände der Heiligen des Islam İnkılâbı'nı liberalen, werden sie über die Heuchler der künftigen Führung des Gesetzes geliefert werden, ist eine besondere Genehmigung und Legitimität verloren. Sie, Ihre Briefe, Chats, und liberale Haltung zu den meisten Ihrer Praxis und zeigen Sie, dass Sie sich an, das Land der Heuchler Richter bedeuten. In der Tat sind, sprechen Sie Fragen, so dass die Heuchler wurden durch das, was war, sah ich nicht ein Vorteil für sie zu reagieren diktiert. Zum Beispiel haben, in den bewaffneten Kampf gegen den Islam und die Revolution, der zu Tode verurteilt, so dass nur sehr wenige, wie ein Brief an die Verteidigung der Heuchler in der Figur geschrieben, die Heuchler aus Ihrem Mund und Ihrer Feder haben zehntausend. Was einen wertvollen Dienst in İstikbar Sie sehen können. Mehdi Hashemi in einer Angelegenheit des Mörders, ist es schwer für Sie ein Mörder zu werden, obwohl immer wieder ", ihn zu töten" Er hat zum Senden von Nachrichten. Mehdi Hashemi und Art der Veranstaltung auch ich eine Menge auf den Tisch haben sie alle keine Anzahlung halim. Sie müssen nicht mehr nach, dass ich nicht wie Proxy, verlangen wir auch Moneymaker (Er war im Namen des Imam Khomeini erhielt Humus profitieren soll, trans.), Um Sand, Herr Pesendide'nin Hause oder in Teheran Cemeran'a sage ihnen, sich zu bewerben. Dann haben Sie ein Problem, dass die wirtschaftlichen Lob nicht vorhanden ist.

Folgt man meiner Meinung nach von Ihren eigenen Ansichten als eine Priorität, Canonical Heuchler das ist sehr klar, dass wir nicht wissen, Salah-dein Schicksal noch mehr zerstört wird, etwas zu schreiben, nicht gerade zu sehen. Ein gebrochenes Herz und Sinus mit der Herzlosigkeit des Griffs vertraue auf Allah der Allmächtige, wie die Frucht meines Lebens habe ich ein paar Ratschläge, jetzt wissen Sie:

1. Versuchen Sie, ändern Sie die Menschen in Ihr Büro, der Imam-i's Zaman Humus und die Heuchler von dem Geld, Mehdi Hashemi Team und liberalen Strömung des Halses.

2. Und jetzt bist du rein gefahren, wie jede politische Aktivität BETEILIGUNG zu tun, vielleicht Gott durch deine Schuld.

3. Schreiben Sie einen Brief an mich nicht mehr, nicht alle Geheimnisse der Heuchler des Landes ermöglichen den Export an ausländische Radio.

4. Der Anlass der Heuchler Sie mit Ihrer Medien an die Öffentlichkeit Briefe und Reden, Islam und İnkılâb'a schwere Schläge wurden geschlagen und Imam-i-Zaman zu opfern, um ihn, meine Seele bekommen geheimen Soldaten wurden zu einem großen Verrat, Islam und Revolution "führte das Blut der Märtyrer, die Ware ist makellos ist. Um das Brennen im Feuer der Hölle zu vermeiden Kahri bekennen Sie Ihre Sünden und Fehler machen. Es kann sein, daß Allah wird helfen.

Gott und das Beste von Anfang an, dass ich gegen Sie, aber Sie in dieser Zeit war ich ein reiner Begriff; müdebbir Manager und nicht, aber habe einen Mann zahlen, und Sie haben das religiöse Wissen nützlich für die Becken. Aber wenn Sie weiterhin diese Art von Kurs, der geht anders verhalten, ist Arbeit. Wie Sie wissen, was auf mich von der Aufgabe, ich werde nie zurücktreten. Holen Sie sich zu Gott und auch, dass ich gegen den Ministerpräsidenten Bazargan'ın ein guter Mensch bin, aber ich kannte ihn. Und du wirst mich, Gott, ich habe nicht zu Gunsten der Präsidentschaft Sadr, all diesen Fragen die Meinung meiner Freunde in meinem Satelliten.

Kopfschmerzen, Verfolgung, des Umfangs und ein gebrochenes Herz mit Trauer habe ich ein Versprechen an unsere Kunden zu sein mein lieber: Ich gab mein Herr ahd gerichtet gefüllt, ich bin verpflichtet, die Mängel abdecken, mit Ausnahme derjenigen, die nicht die Augen verschließen, um Fehler. Allah, mein Freund Zustimmung und die Zustimmung der Menschen vor versprochen hatte. Wenn meine ganze Welt gegen uns und die Wahrheit aus meiner Sammlung, obwohl ich meine Hand nehmen.

Ich habe nichts mit meinem Tag und ich diene nur meine Taten ich Canonical. Allah, die Wahrheit laut Ben zu einem Zeitpunkt, wenn die Menschen über ihre versprochene Erklärung. Islamischen Geschichte ist von großer Volk verraten Islam voll. Die meisten der ausländischen Radio dieser Tage, können sie mit Begeisterung und Aufregung verbreiten sorgfältige Lügen, die sie diktiert worden war weiterhin unter dem Einfluss. Allah, ist es meine Hoffnung, dass die Heiligen des Menschen im Iran auf den Patriarchen Großvater und ihre Geduld und Toleranz diese Welt nicht Gnade wird als Spende von Ihnen, ta erhalten, dass der Schmerz des Verrats mehr als daß der Mensch nicht schmecken. Er war damit einverstanden, dass wir alle zufrieden sind. Wir haben uns nichts; O'ndandır was auch immer.

Vesselam.

6. 1. 1368

(26. März 1989)

Ruhollah Khomeini jüdischen Händen

Allah yar ve yardımcınız olsun..

Yorum

Ayetullah Muntezeri'nin imam Hamaney'e mektubu:

Bismillahirrahmanirrahim

İslam İnkılabı Rehberliğine seçilen Sayın yüce Hüccetulislam ve'l- Müslimin Hac Seyyid Ali Hameney, Allah bereketinizi daim kılsın, selam ve tahiyat ile…

Dünya mustazaflarının ve özgürlükçülerinin yüce önderi, İran İslam Cumhuriyeti'nin Kurucusu ve bütün dünyaya fedakarlık ve tağutlar ile müstekbirlere karşı mücadele ve kıyam dersi öğreten Büyük Lider Ayetullahu'l- Uzma İmam Ruhullah Humeyni'nin (KS) rıhleti sebebiyle yeri doldurulamayacak kayıptan ve İslam dünyasının uğradığı musibet münasebetten dolayı başsağlığı diliyorum.

Layık, ahdine bağlı, yüreği yanan; mücadele ve devrim döneminin tecrübelerini öğrenmiş ve daima Yüce İnkılap Rehberi [İmam Humeyni] tarafından teyit edilmiş bir kişi olan zatıalinize, Uzmanlar Meclisi'nin verdiği zorlu Rehberlik görevini yerine getirmenizde yardımcı olmasını kadir olan Allah Teala'dan diliyorum. İnşallah bu görevinizde başarılı olursunuz ve ülkeye, devrimin ideallerini ve hedeflerini gerçekleştirme yolunda birçok fedakarlıklarda bulunduğunu göstermiş ve tüm varlığıyla devrim sahnesinde yer almış olan İran'ın müslüman halkına layıkıyla hizmet eder; ne Doğu ne Batı siyasetini koruyarak ülkeyi güçlendirir, mübin olan şeriatın temelleri ve ölçüleri doğrultusunda ülkeyi ilerletmeye gayret eder, İslam'ın ve ülkenin iç ve dış düşmanlarını her açıdan ümitsizliğe sevk edersiniz.

İnşaallah önemli ve kader tayin edici meselelerde dini mercilerle, büyük İslam alimleriyle, ahdine bağlı ve bilinçli şahsiyetlerle istişareler dikkate alınacaktır.

Allah'ın selamı, rahmeti ve bereketi size olsun

23.3.1368 [13 Haziran 1989]
                    Hüseyin Ali Muntezeri'

Yorum

Ayetullah Hameney'in cevabi mektubu ;

Bismillahirrahmanirrahim

Sayın Ayetullah Hac Şeyh Hüseyin Ali Muntezeri (Allah bereketinizi daim kılsın)

Selam ve tahiyat ile…

Özgürlükçülerin önderi ve mustazafların ümidi Hz. İmam Humeyni'nin (KS) irtihaliyle İslam dünyasının uğradığı büyük kayıptan dolayı ilettiğiniz başsağlığından, benimle ilgili muhabbet amiz sözlerinizden, hayır duanızdan ve Uzmanlar Meclisi'nin adımını teyit etmenizden dolayı müteşekkirim.

Büyük İslam ümmetinin, özelde de İran'ın fedakar halkının büyük bir musibete uğramış olduğu bugünlerde bizim ve halkın tüm kesimlerinin ilk görevimiz; Allah'a tevekkül ederek, ihlas, dayanışma, gönül ve söylem birliğini güçlendirerek kaybettiğimiz yüce İmam'ın başlattığı ve devamı için eşsiz çaba ve gayretler sarf ettiği büyük hareketi, sürdürmektir. Emin olmalıyız ki Allah'ın nusreti müminlerle ve salih amellerde bulunanlarla olacaktır.

Allah Teala'dan zatıalinize başarılar temenni ediyorum.

Seyyid Ali Hameney,

25. 3. 1368 [15 Haziran 1989]

wesselam...

Yorum

selamun aleykum
                        Allah razi olsun kerbela kedes.

Yorum

[quote author=Ahir-zaman link=topic=10929.msg68098#msg68098 date=1262976496]
                          selamun aleykum
                          Allah razi olsun kerbela kardes.
                          [/quote]

Aleykum Selam

Ecmain, kardeş...

Yorum

YUKARI ÇIK
                          Çalışıyor...
                          X