Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

istabul'da tefsir derslerine katılmak mümkün mü?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

istabul'da tefsir derslerine katılmak mümkün mü?

Selam aleyküm,

El Mizan'ı yalnız okumayı denedim ama başaramadım. Bu konuda ne yapılabilir? İstanbul'da tefsir dersleri ya da tefsir okuma grubu var mı bildiğiniz?

Hayırlı ramazanlar.

Ynt: istabul'da tefsir derslerine katılmak mümkün mü?

a slm.
    bildiğim kadarıyla yok.
    konu hakkında baya donanımlı üstad Abdullah Turan var.
    Felsefe dersleri yapıyordu. çok seviyeliydi. devam ediyor mu bilmiyorum. onun dersleri var da nerede bilmiyorum.

Abdullah Turan'la böyle bir ders başlatılabilir. teklif edilirse bir kaç kişi bulunur. büyük eksiklik. sizin için Hocamı arayıp soracağım av yakasında mı oturuyorsunuz? anadolu yakasında Mehdi Aksu Hocamların vardır belki...

Yorum

ahlak akaid dersi yapıyormuş Abdullah Turan üstadımız.

iftara bir saat kala başlıyormuş iftar da veriliyormuş. bahçelievlerde yapılıyormuş dersler, perşembe ve pazar günleri ve bir de kadr gecelerinde de yapılacakmış.

o derse katılın orda talep edersiniz. hatta burda da katılmak isteyenler bir grup oluşturur ve toplu olunursa böyle bir ders başlatılabilir... hatta sünnilerden de katılım olur.

Yorum

Avrupa yakasında uygun bir ders halkası olursa katılmak isterim. Eğer bir başlangıç olursa buradan güncel paylaşımda bulunursanız sevinirim.

Cevaplarınız için teşekkürler.

Yorum

haftalik tefsir dersi dizenleyelim insaallah katilacaklar elini kaldirsin

Yorum

YUKARI ÇIK
          Çalışıyor...
          X