Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Duyarli ehlibeyt kardeslerimizin dikkatine

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Duyarli ehlibeyt kardeslerimizin dikkatine

EHLİBEYT KAYNAKLI TEFSİR PROJESİNE SPONSOR OLMAK İSTEYEN KARDEŞLERİMİZ İRTİBATA GEÇİNİZ !!! BU BİR İLK BİZE AİT TEFSİR KİTABI ÇIKARILACAK !!! ALLAH RIZASI İÇİN PAYLAŞIP YAYALIM ARKADAŞLAR !!! Yapı Kredi
    Şube kodu: 676
    Hesap: 80581900
    IRTIBAT:
    islamkutuphanesi@hotmail.com

IslamKutuphanesi.com :: "Mü'minlerin Kütüphanesi...|| EhlibeytKutuphanesi.com || Bilgisayara...

KONULARA GÖRE KİTAPLAR Allah / Tevhid Ehlibeyt'e Göre Allah (cc) ve Sıfatları...Allah Görülecek mi? .exe Kuran ve Sünnet'te Tevhid .exe Allah Hakkında Yanlış Bilinenler Prof.Dr.Muhammed Ticani .exe HZ.MUHAMMED (S.A.A) / NÜBÜVVET / PEYGAMBER-LİK / LER EHL-İ BEYT MEKTEBİNDE PEYGAMBERLİK İNANCI .exe Re…

Ynt: Duyarli ehlibeyt kardeslerimizin dikkatine

el mizan tefsiri ehlibeyt kaynaklı değilmi bu bir ilk denmişde

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحٖيمِ

Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.

Selam Olsun Korkmadan Ben De Varım Diyebilenlere!!

Yorum

el mizan tamamlanmadı ki? ve sanırım tamamlanmayacak da

tamamlansa da daha çok felsefi olduğunda anlaşılması zor halka daha basit tefsir gerek. böyle büyük mektebin bir tefsirinin türkçede bulunmaması bağlıları için yüz karasıdır. çünkü çevremizde tüm olarak ayetlerin şiaca nasıl anlaşıldığını merak eden çok sayıda araştırmacı var bizden bir tefsir istiyorlar ama kendilerine türkçe bir tefsir gösteremiyoruz ümmet bu konuda vebaldedir diye inanıyorum...

Yorum

Ellhamdullilah yapilan reklamlar isimize cok yardi, yardim eden butun kardeslerimizden Allah razi olsun.

Yorum

Ben, Ayetullah Cevadi Amuli'nin tefsir kitapları "Tesnim"i daha çok merak ediyorum.

Yorum

Bunun özelliği nedir hocam

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X