Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Uluslararası Sempozyum Kur’an, Sünnet ve İslam Geleneğinde Ehl-i Beyt

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

[quote author=Murtazaali link=topic=17684.msg109994#msg109994 date=1289414644]
    [quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=17684.msg109963#msg109963 date=1289375555]
    Arzumuz gelmek yönünde. İnşallah bizi elimizde olmayan engeller engellemese ehlibeyt dostları ile hemhal olmak mutlululuk verici olacaktır.[/quote]

Bütün arkadaşlarla bizzat görüşmek tanışmak çok güzel olacak fakat sizinle tanışmak benim için apayrı güzel olacak inş...selametle...
    [/quote]

Şükranlarımı sunarım kardeşim. Allah razı olsun.
    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

önceden kararlaştırılmış olan sempozyum tarihinin,hemen aşura sonrasına denk gelecek olması,yurt dışımdan katılacak olan değerli ayetullah'larımızın kendi ülkelerindeki programlarıyla tarih olarak uyuşmadığından dolayı,onlardan gelen talep üzerine bir haftalık bir erteleme söz konusu olmuşdur.Bunu haricinde olumlu bir gelişme daha tarafımıza bildirilmiştir.Bildiğimiz gibi emperyalist, müstekbir,ve bunların maşası konumundaki kukla rejimlerin, çirkin emellerinin bir parşası olan;Dünya müslümanlarının(sii-sünnü)arasına sokulmak istenen mezhep fitneciliği oyununun etkilerini kırmak amacıyla sempozyum bitiminde geniş katılımlı bir basın açıklaması yapılacaktır.Bu açıdan sempozyumun önemi dahada artmış olup imkanı tüm samimi kardeşlerimizin duyarlılık göstermelerini bekliyoruz.

Velayet ailesinin buluşması meselesine gelince; bizler açısından son derece önemli buluşma.
      Burada birkaç yıldır aynı ortamı paylaşan değerli kardeşlerimiz var,emek sarfeden göz nuru döken kardeşlerimiz var.sadece gerçekler ve hakikatler anlaşılsın diğe zamanının büyük bölümünü burada geçiren kardeşlerimiz var.Burada hedef; Allah'ın c.c rızası doğrultusunda, kur'an ve ehlibeyt'in a.s doğru anlaşılması ve anlamak isteyenlerinde ortaya konan bu hakikatlere kolay yollardan ulaşması ve hayatlarını ona göre tanzim etmeleri noktasında güzel bir ortam oluşturulmasıdır.
      Ve şükürler olsunki bunun neticeleri alınmış hasat yapılmış ve sıra çiftçiyle ürünün vuslatına gelmişdir.
      Bu buluşma fikirde,inançta,düşüncede,siyasette,felsefede,kült ürde,aynı istikamette gidenlerin buluşması olduğu kadar,bazende farklı görüş ve düşüncelerin çakışdığı,bazı noktalarda fikir ayrılıklarının yaşandığı ama her zaman aynı çatının altına toplandığı(ehlibeyt a.s-velayet-i fakih)bir kardeşliğin buluşmasıdır.
      Birbirini fikir,düşünce ve görüşleriyle tanıyan kardeşlerin,yakinen tanışmaları mükemmel bir atmosfer oluşturacaktır.inşaAllah imkanı olan bütün kardeşlerimiz katılmasının arzuluyor ve bekliyoruz.özelliklede mehmet ufukalp abimizi ısrarla umutla bekliyoruz.
      Ayrıca buluşma proğramı tertiplenecek ve güzel süprizlerimizde olacaktır.kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Yorum

Selamun aleykum,

Bugün Kevser yayıncılıktaydım. Cafer Bendiderya hocayı da davet ettim. Eğer yurtdışına çıkma işi olmazsa o da gelecek. Yine bir hatırlatma yapacağız zamanı gelince inşaAllah. wesselam
        "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

Allah razı olsun kardeşimiz.. Çok güzel bir haber. İnşaAllah bir engel çıkmaz da buluşmamızı bereklendirir..

Yorum

HUVE'L AZİZ

SELAM OLSUN ALLAH'IN HABİBİNE VE TEMİZ PAK KILDIĞI EHL-İ BEYTE

Rabbim nasip ederse bir aksilik çıkmazsa neden olmasın gelirim inş. Özellikle bazı kardeş/leri görmek için gelecem inş.

Zaman ve yeride belirlerseniz ona göre bizde kendimizi ayarlarız inş.
            EY AZİZAN, BİZ KAR-ZARAR HESABI YAPMAKSIZIN SEVGİ'YE TESLİM OLUR SELAMA ERERİZ. KİM NE DERSE SÖYLESİN, SEVDİM ALİ'Yİ. KAR-ZARAR http://www.nuvezan.com/

Yorum

hangi gün olsun? sempozyum cuma ct. bu durumda pazar mı yapalım yoksa bu günlerden birinde mi ?

ben her gün müsait olduğmdan inşaAllah sorun çıkmaz.. herkes tercihini yazsın..

Yorum

Velayet buluşması için en müsait günün 26 aralık pazar olacağı kanısındayım.

Yorum

Ben gelmeyi siz degerli kardeslerimle tanismayi cok isterdim.Ne yazikki gelemeyecegim..Bu gibi organizeler olunca Türkiyede yasamadigima üzülüyorum.

Yorum

kardeşlerimizden kamerası olan getirir de mevlüt ya da başka bir kardeşimiz de canlı yayın yapabileceğimizi söyler hazırlama yaparsak siz de bulunduğunuz yerden bizi izlersiniz.. canlı yayınla siz bile katılabilir mesajınızı iletebilirsiniz..

bu ilk buluşmamızı hayırlısıyla gerçekleştirelim de inşaAllah bundan sonrakileri yazın almanyadan gelenlerin izin kullandığı 7. ayda falan yaparız inşaAllah.. o zaman belki katılmanız mümkün olur...

Yorum

INSALLAH...

Yorum

sempozyumun yeri belli değil mi henüz ?

Yorum

Marmara universitesinde diye duydum ben. üsküdar bağlarbaşındaki kampuste.

yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.
                          Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

Gün konusunda hafta sonu olması elbette en uygunu.

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

çok güzel yaa MaşAllah bayaa bir katılm olacak sanırım o günün gelmesini iple çekiyorum inşAllah bir aksilik çıkmaz
                              "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
                              "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

Allah'ın izni ile bende katılacağım.
                                Namazı hafife alana biz Ehl-i Beyt'in şefaatı ulaşmayacak. İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

"Şiilerimiz halvetlerde/yalnız kaldıklarında Allah'ı çok zikredenlerdir." İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X