Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Uluslararası Sempozyum Kur’an, Sünnet ve İslam Geleneğinde Ehl-i Beyt

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

kiskaniyorum ya keske bende olsaydim

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=17684.msg113180#msg113180 date=1293116293]
      Pazar günü saat 11'de gerçekleşecek olan Velayet.com Buluşması:

üsküdar iskelesini harem tarafına doğru biraz geçince KIZ KULESİNİN ÇAPRAZINDA""KORCAN AİLE ÇAY BAHÇESİ"""isimli müessesede gerçekleşecektir inşaAllah

Tüm üyelerimizin katılımını bekliyoruz.

Program: Tanışma ve konuşmalar
      İkram
      Mavi Marmara'yı Ziyaret Gezisi

[/quote]

Birbirinize numaralarınızı veriniz, verinizki geç gelecek olan olsa bile size ulaşabilsin.
      Ne kadar oturmayı planlıyorsunuz ?
      "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

2 saat inşaAllah

Rabbimden ümit kesilmez belki hala siz bile gelebilirsiniz.. Çünkü gönlünüz bu buluşmada atmakta.. Rabbimse kullarına yardım eder yeter ki olumlu iyimser iyi zanda olsunlar...

Yorum

[quote author=segaleyn link=topic=17684.msg113187#msg113187 date=1293130509]
          kiskaniyorum ya keske bende olsaydim
          [/quote]

dert etmeyin kardeşim,..

burda olduğunuzda 1- Velayet dostlarını tanımanın huzuru ve mutluluğunu yaşayacaktınız,

2- Ehlibeyt dostlarıyla birlikte olmanın sevabını alacaktınız..

3- Onların da sizin bulunmanız sebebiyle bu güzellikleri yaşamasına vesile olacaktınız..

tüm bunlar şu an burada duygularınızı ve niyetinizi açıklamakla gerçekleşmiş bulunmaktadır. Çünkü Rabbim şekillere ve zahirlere, kalıplara bakmaz. dünya hayatı bir şekil ve kalıptır. kabuktur. Öz ise bizim niyet ve ruh halimizdir kalıcı olan da budur zaten. Allah'a kurban etleri ve kanları değil sizin iyi niyetleriniz ulaşır beyanından olduğu gibi.. Yani siz istediklerinizi almış bulunuyorsunuz inşaAllah..

Yorum

Yarın sempozyumdayız.. inşaAllah çekime izin verirler de yazmak zorunda kalmayız.. Velayetten katılıp da ses görüntü kaydedecek var mı?

biliyorsunuz bu sempozyum çok önemli ve burda geçen bilgilerin velayette analizini yapacağız inşaAllah.. Gerçi tebliğlerin bir nüshasını temin edebilir burda yayınlayabiliriz.

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=17684.msg113193#msg113193 date=1293139187]
              dert etmeyin kardeşim,..

burda olduğunuzda 1- Velayet dostlarını tanımanın huzuru ve mutluluğunu yaşayacaktınız,

2- Ehlibeyt dostlarıyla birlikte olmanın sevabını alacaktınız..

3- Onların da sizin bulunmanız sebebiyle bu güzellikleri yaşamasına vesile olacaktınız..

tüm bunlar şu an burada duygularınızı ve niyetinizi açıklamakla gerçekleşmiş bulunmaktadır. Çünkü Rabbim şekillere ve zahirlere, kalıplara bakmaz. dünya hayatı bir şekil ve kalıptır. kabuktur. Öz ise bizim niyet ve ruh halimizdir kalıcı olan da budur zaten. Allah'a kurban etleri ve kanları değil sizin iyi niyetleriniz ulaşır beyanından olduğu gibi.. Yani siz istediklerinizi almış bulunuyorsunuz inşaAllah..
              [/quote]
              Allah razi olsun Qomu ask kardesim

Yorum

saat 11 de olması erken değil mi?
                EY AZİZAN, BİZ KAR-ZARAR HESABI YAPMAKSIZIN SEVGİ'YE TESLİM OLUR SELAMA ERERİZ. KİM NE DERSE SÖYLESİN, SEVDİM ALİ'Yİ. KAR-ZARAR http://www.nuvezan.com/

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=17684.msg112769#msg112769 date=1292745523]
                  Maşaallah. Allah analı babalı büyütsün çocuğunuzu. Allah Kuran ve Ehl-i Beyt yolundan ayırmasın inş.
                  [/quote]

Allah razı olsun. Amin

Yorum

Ben ( karahan ) Sizleri tanıyamayı çok istiyordum ,
                    ama malesef kpss için dersaneye gidiyorum müsahit olmadığım için gelemeyeceğim.
                    Oradaki manzarayı , siz değerli arkadaşları resim ve videolarla buradan tanımak isterim.
                    Birdahaki buluşmadada inşallah yüz yüze görüşmeğin nasip olması dileğiyle.....
                    Allah ( c.c. ) yardımcınız olsun muhabbetinizi bol eylesin.

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=17684.msg112769#msg112769 date=1292745523]
                      Maşaallah. Allah analı babalı büyütsün çocuğunuzu. Allah Kuran ve Ehl-i Beyt yolundan ayırmasın inş.
                      [/quote]

Yorum

[quote author=zeydiyye link=topic=17684.msg112737#msg112737 date=1292698329]
                        3 haftalık anneyim. katılamayacağım.
                        [/quote]

Allah(c.c) Sağlık ve huzur ile büyütmenizi nasib etsin
                        maşAllah..

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

selamün aleyküm

Yorum

[quote author=özayas235 link=topic=17684.msg113238#msg113238 date=1293218633]
                            selamün aleyküm
                            [/quote]

a.s verahmetullah ablacım

bana birioaraya nasıl geleceğimi tarif edebilir mi ben halkalıda oturuyorum hiç bilmiyorum oraları
                            "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
                            "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

Beyza bacı adres şöyle: Üsküdar iskelesinin yanından, sahilden Hareme doğru giderken Kız kulesinin çaprazında "Korcan aile çay bahçesi"

Yorum

kardeşler unutmayın saat 11'de orda olalım inşaAllah.. çünkü çok az zamanımız var birde Mavi marmara gemisinde olcaz..

gelmeyi düşünenler için, çok kalabalık olmayacak, inşaAllah samimi bir hava olacak diye umuyoruz..

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X