Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Uluslararası Sempozyum Kur’an, Sünnet ve İslam Geleneğinde Ehl-i Beyt

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Önemli duyuru!

Değerli dostlar!

Ehlibeyt Sempozyumuna İran'dan katılacak olan Ayetullah Teskiri bir hafta gecikmeli olarak gelecekmiş bu yüzden program önceki ilan tarihinden bir hafta geriye tehir edilerek
    24-25 aralığa alınmıştır. yani şu durumda Sempozyum 24-25 Aralığa ertelendi. Bizim Velayet üyeleri buluşmamız da sempozyuma bağlı olduğundan biz de buluşmamızı bir hafta geriye alarak bu tarihe göre ayarlayacağız inşaAllah.

biletlerini almış olan kardeşlerimiz bir hafta daha erteletsinler...

buluşma gününü ileriki günlerde kararlaştırarak ilan edeceğiz inşaAllah...

Yorum

inşaallah bir sorun olmazsa bende geleceğim.

Yorum

inşaAllah..

Yorum

Arzumuz gelmek yönünde. İnşallah bizi elimizde olmayan engeller engellemese ehlibeyt dostları ile hemhal olmak mutlululuk verici olacaktır.
          Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
          Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

İnşaAllah sizi özellikle görmek isteyen dostlar var.. Rabbim işlerinizi yoluna koysun ve İmam Zaman a.f. hatırına sizin gelişinize engel olabilecek sıkıntıları kaldırsın.. Eğer bu konuda bir sıkıntı olur da biz bilirsek belki çözümü olur ve böylece bu önmli buluşmada görüşürüz.. İnşaAllah..

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=17684.msg109968#msg109968 date=1289378643]
              İnşaAllah sizi özellikle görmek isteyen dostlar var.. Rabbim işlerinizi yoluna koysun ve İmam Zaman a.f. hatırına sizin gelişinize engel olabilecek sıkıntıları kaldırsın.. Eğer bu konuda bir sıkıntı olur da biz bilirsek belki çözümü olur ve böylece bu önmli buluşmada görüşürüz.. İnşaAllah..
              [/quote]

Allah razı olsun kardeş. Hakkım ve haddim olmasada kardeşlerimden dua etmelerini arzu etmekteyim. Çünkü ektiğini gereği gibi biçemeyen bir bahçivan gibi hissediyorum kendimi. Bizler de insanlığın çerçöplerinin arasında gonca güller misali boy veren kardeşlerimizi görme, tanışma arzusu ile dopdoluyuz.
              Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
              Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Ehlibeyt kaynaklarından gelen hadislere göre Rabbimiz insanları kalitelerine göre sınava alırmış. Sınavı en çetin olanlar Peygamberler sonra imanları en yüksek olanlar sonra sırasıyla zayıf olanlara doğru gidermiş..

Dünyada bizim de başımıza çok felaketler geldi. Umarız bunlar bizim daha da yükselmemizi sağlar. insan seviyesine göre bir sınaval karşılaşır. Onu başarıyla geçtiğinde daha yükseğiyle denenir. sonra daha da .. böyle böyle sınavı kaybeceği ana kadar sınanarak insanın seviyesi ortaya konur. tıpkı klasik tartıya bir miktar domates koyan satıcının kg ları sırala koyması gibi..

Siz de bu sınav dünyasında başarılı oluyorsanız dünya ölçülerine göre hep kaybediyor olmalısınız. bu devam edecek hem de daha çetinleriyle... ta ki gerçek seviyeniz belli olana kadar.

Sabreder tevekkül ederseniz size ne mutlu..

Yorum

Davet icin cok tesekkur ederim.Katilmak cok isterdim ozelliklede Velayet.com uyelerini gormek tanimak cok isterdim sanki ailemi gorecekmisim gibi de cok sevinirdim.Artik resimlerden gorebiliriz uzaktaki yakinlariniz olarak.Ayrica konusmalari dinleme, gorebilme sansimiz olacakmi?

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=17684.msg109900#msg109900 date=1289315551]
                    Önemli duyuru!

Değerli dostlar!

Ehlibeyt Sempozyumuna İran'dan katılacak olan Ayetullah Teskiri bir hafta gecikmeli olarak gelecekmiş bu yüzden program önceki ilan tarihinden bir hafta geriye tehir edilerek
                    24-25 aralığa alınmıştır. yani şu durumda Sempozyum 24-25 Aralığa ertelendi. Bizim Velayet üyeleri buluşmamız da sempozyuma bağlı olduğundan biz de buluşmamızı bir hafta geriye alarak bu tarihe göre ayarlayacağız inşaAllah.

biletlerini almış olan kardeşlerimiz bir hafta daha erteletsinler...

buluşma gününü ileriki günlerde kararlaştırarak ilan edeceğiz inşaAllah...
                    [/quote]

Şimdi iş bozuldu... Ya ben biletleri gidiş dönüş ayarladım aldım. iznimi bile şimdiden aldım... Bakalım hele inşaallah bu yeni tarihe kendimi ayarlarım...

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=17684.msg109963#msg109963 date=1289375555]
                      Arzumuz gelmek yönünde. İnşallah bizi elimizde olmayan engeller engellemese ehlibeyt dostları ile hemhal olmak mutlululuk verici olacaktır.[/quote]

Bütün arkadaşlarla bizzat görüşmek tanışmak çok güzel olacak fakat sizinle tanışmak benim için apayrı güzel olacak inş...selametle...

Yorum

evt herkes kendini erken de olsa bu tarihe göre ayarlamıştı ama değerli Ayetullah ilahiyatcıları bile bir hafta plan değişikliğine sevk etti. Kim bilir değerli alimimizin orada hangi bereketli programı vardı..

Zaten bu tür programların aşuraya denk getirilmesi alimlerimizin katılımlarını zorlaştıracağı için olumlu olmazdı. Böylesi inşaAllah daha hayırlı olur..

Murtazaaliye ve diğer İstanbul dışından hatta yurt dışından gelecek olan misafirlerimize kolaylıkları diliyoruz. Rabbim onların ödüllerini Ehlibeyt elinden daha fazla verecektir diye umuyoruz...

Yorum

Ben gelmeyi çok isterdim.Özellikle de sizlerle tanışmayı...ama maalesef ki tam da sempozyumun olduğu saatlerde derim var okulda....bağışlayın beni.

Yorum

böyle önemli bir sempozyumu neden anasayfadan kocaman duyurmadınız gerçekten anlayabilmiş değilim.
                            gerçi ehli beyt tanımının bile net yapılamadığı bir sempozyum olmaz inş.
                            programım uygun olursa hem sempozyumu hem de siz değerli kardeşlerimi görmek isterim
                            vesselam.
                            Düştü Deşt-i Kerbela’ya Ol Can
                            Matem tuttu, ins-ü cin ve canan
                            Ruhlarda hep o, hicrandır yanan
                            Şahadetiyle destan yaratan

Mazlum Hüseyn Canım, Mazlum Hüseyn Canım...

Yorum

[quote author=kamile link=topic=17684.msg110005#msg110005 date=1289419197]
                              Ben gelmeyi çok isterdim.Özellikle de sizlerle tanışmayı...ama maalesef ki tam da sempozyumun olduğu saatlerde derim var okulda....bağışlayın beni.
                              [/quote]

izin alır dersi telafi ederiz fazlasıyla..

ama bunun telafisi olmaz..

Yorum

[quote author=Çamran link=topic=17684.msg110015#msg110015 date=1289429898]
                                böyle önemli bir sempozyumu neden anasayfadan kocaman duyurmadınız gerçekten anlayabilmiş değilim.
                                gerçi ehli beyt tanımının bile net yapılamadığı bir sempozyum olmaz inş.
                                programım uygun olursa hem sempozyumu hem de siz değerli kardeşlerimi görmek isterim
                                vesselam.
                                [/quote]

evt bunu da yapacağız en kısa zamanda inşaAllah.. geç kalmış sayılmayız. önemli bir sempozyum..

Ehlibeytin tanımını yapsaydı bu ümmet zaten çok mesafe katetmiş olurdu.. Ama inşaAllah bunlar vesile olacak en azından gündeme getirişiyle bile çok işlev görmüş olacaktır..

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X