Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Uluslararası Sempozyum Kur’an, Sünnet ve İslam Geleneğinde Ehl-i Beyt

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

sempozyumun tüm oturumlarına katılmak gerekir. ancak bizim velayet buluşması olarak sempozyum sonunda ct yine orada ayarlayacağımız bir yerde buluşalım diyorum
    başka güne ve yere bırakmayalım ne dersiniz..

sempozyum altıda bitse iki üç saat de biz görüşürüz böylece 9da dağılırız..

Yorum

hocam, bayanlar o zamana kadar kalacaklarmı?

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=17684.msg112716#msg112716 date=1292681710]
        sempozyumun tüm oturumlarına katılmak gerekir. ancak bizim velayet buluşması olarak sempozyum sonunda ct yine orada ayarlayacağımız bir yerde buluşalım diyorum
        başka güne ve yere bırakmayalım ne dersiniz..

sempozyum altıda bitse iki üç saat de biz görüşürüz böylece 9da dağılırız..
        [/quote]

Kalabilen kalsın. Oturumlar arası konuşabilecek dakikalarınız var aslında.Onu kullansanız herkes için daha rahat olabilir.
        "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

[quote author=BEYZA link=topic=17684.msg112679#msg112679 date=1292616831]
          evet bu konuda detaylı bilgi verilse inş görüşmemiz daha netlik kazanacak birde mümkün mertebede telefon numaraları gerekiyor ki orda arayalım birbirimizi bir araya toplanalım
          inşAllah bayanlardan
          ben, kumeyl, mazlumiyet, (inş) zeydiyye, benim yiyenim, ibrahim hocamızın eşi geliyoruz inş biraz daha katılım olsa daha güzel olacak
          illada velayet üyesi olması gerekmiyor bir sürü ziyaretçi kardeşlerimiz ve üye arkadaşlarımızın yakınları var onlarda katılsınlar aa acaba facede böyle bir etkinlik başlatsak mı şimdi aklıma geldi ne dersini,z
          [/quote]

3 haftalık anneyim. katılamayacağım.

Yorum

ben o saate kadar kalamam çok uzun bir zaman beyza (kızım 4 yaşında) yanımda olacağında o saate kadar kalmam beni ve kızımı sıkıntıya sokacaktır siz görüşürsünüz sohbetinizi edersiniz artık, ben aranızdan sessiz, sedasız, sohbetinizi bölmeden giderim napıyım
            "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
            "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

[quote author=BEYZA link=topic=17684.msg112746#msg112746 date=1292707035]
              ben o saate kadar kalamam çok uzun bir zaman beyza (kızım 4 yaşında) yanımda olacağında o saate kadar kalmam beni ve kızımı sıkıntıya sokacaktır siz görüşürsünüz sohbetinizi edersiniz artık, ben aranızdan sessiz, sedasız, sohbetinizi bölmeden giderim napıyım [/quote]
              öyle olmaz yok. hocam bunu genişce konuşmak gerek. vakit geldi çattı daha biz nerede nasıl görüşeceğimizi bilmiyoruz. geceye kalmak bayanlar için iyi değil, evden problemler falan ola bilir. ya sempöozyumun bazı oturumlarına katılmayalım yada sempozyumdan sonraki güne toplanalım.

Yorum

[quote author=Elmeddin link=topic=17684.msg112748#msg112748 date=1292707395]
                öyle olmaz yok. hocam bunu genişce konuşmak gerek. vakit geldi çattı daha biz nerede nasıl görüşeceğimizi bilmiyoruz. geceye kalmak bayanlar için iyi değil, evden problemler falan ola bilir. ya sempöozyumun bazı oturumlarına katılmayalım yada sempozyumdan sonraki güne toplanalım.
                [/quote]

bencede hala netlik kazanmış değil evli ve çocuklu bayanları düşünerek saatler ayarlansın lütfen
                "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
                "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

Degerli baci ve kardeslerime selam olsun

sizlerle görüsüp tanismayi cok isterdim fakat
                  maalesef imkanim disinda ve cok uzak oldugu icin katilamayacagim

insaALLAH bir baska zamanda bulusma nasib olursa,katilmayi ümit ederim
                  hayirli olur ins,dualarimdasiniz.
                  Dini ne sanirsin ki ona kir bulastirilmasina sessiz kalabiliyorsun, kendi nefsinin elbisesini kirden temizlerken...Imam Ali a.s...

Yorum

bence en mantıklı ve tutarlı olanı, yani benim şuan için gördüğüm çözüm yolu bazı oturumlara katılmamak. çünkü geç saatlere kadar bayanlar kalamayacak, eğer görüşmeyi sempozyumdan sonraya ayarlamak istesek katılanlar muhtelif illerden gelecekleri için İstanbulda kalamayacak ve sempozyum sonrasını (gün olarak) bekleyemecekler. o yüzden şimdilik en tutarlı yol olarak bazı oturumlara katılmamayı, bunun yerine görüşmeği görüyorum. bu benim teklifim

Yorum

[quote author=zeydiyye link=topic=17684.msg112737#msg112737 date=1292698329]
                      [/quote]

Maşaallah. Allah analı babalı büyütsün çocuğunuzu. Allah Kuran ve Ehl-i Beyt yolundan ayırmasın inş.

Yorum

sempozyumda sonraki gün(pazar günü) uygun bir saatte buluşmak daha iyi olmaz mı? Uzak yerlerden gelenler olacak.Pazar günü saat 12 gibi buluşup,2-3 saat sohbet edilip tanışılsa daha iyi olmaz mı?
                        “Hüseyin her müminin göz yaşıdır.”

Doğrusu ben Hür’üm
                        Sizleri kılıçtan geçiririm.
                        Ve bu toprakta inen en üstün kimseye yardım ederim.
                        Sizleri öyle öldürürüm ve bu yolda asla şüphe etmem.

Yorum

[quote author=hürr link=topic=17684.msg112771#msg112771 date=1292748190]
                          sempozyumda sonraki gün(pazar günü) uygun bir saatte buluşmak daha iyi olmaz mı? Uzak yerlerden gelenler olacak.Pazar günü saat 12 gibi buluşup,2-3 saat sohbet edilip tanışılsa daha iyi olmaz mı? [/quote]
                          güzel bir öneri ama uzaktan gelenler sempozyum sabahına nasıl kalacaklar? eğer kala biliyorlars bildirsinler

Yorum

[quote author=zeydiyye link=topic=17684.msg112737#msg112737 date=1292698329]
                            [/quote]

Ne güzel. MaşaAllah. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat eylesin...
                            "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=17684.msg112769#msg112769 date=1292745523]
                              Maşaallah. Allah analı babalı büyütsün çocuğunuzu. Allah Kuran ve Ehl-i Beyt yolundan ayırmasın inş.
                              [/quote]

Yorum

bu durumda diğer gün (pazar) pazar görüşsek kimler gelemez?

ve zülfikar darbesi kardeşimiz güzel bir buluşma yerinin olduğunu söyledi üsküdarda.

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X