Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

nasıl şii oldum hikayeleri ..

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

nasıl şii oldum hikayeleri ..

Kanada'da yaşayan lübnanlı bi caferi arkadaşla forumunuzdan ve içeriğinden sohbet ederken, söz "nasıl şii olduk" başlığına gelince dikkatini çekti ve şu teklifte bulundu.

bu yaşam öykülerinin kitap olarak basılmasından bahsetti. eğer bunların ingilizceye dönüştürülme imkanı varsa incelemek istediğini ve kendisinin kitap basabileceğini söyledi. benden çevirmemi istedi vaktimin olmadığını söyledim.

aranızda ilgilenmek isteyen varsa bu konuyla bilginiz olsun

Ynt: nasıl şii oldum hikayeleri ..

Kanadalı Kardeşimize ve Size bu konuya gösterdiğiniz Hassasiyetten Dolayı Teşekkür ederiz. Bu Hikayelerin Kitap halinde basılması fikri elbette velayet.com yöneticilerininde fikridir. Fakat bunun şimdilik bunu uygun zaman olarak görmüyoruz. Çünkü Yarım Kalan hikayeler var. Ve bu sayı daha az. Belirli bir rakama gelmesini ümid ediyoruz. Ardından profösyönel bir ekibe havale ederek hazırlığın yapılmasını isteyeceğiz. İçinde Edebiyatçılarında olacağı bu Profösyönel ekip bu düzenlemeyi yaptıktan sonra İngilizce Basım için Yönetimce karar alır bir örneğini sizin aracılığınızla Kanadaya ulaştırırız inş.

Yorum

: nasıl şii oldum hikayeleri ..

konu hatırlansın ve hazırlıklar tamamlandı mı gözden geçirilsin, eksik kalanlar bu arada bitirildi mi kontrol edilsin diye hatırlatmak için buraya yazdım..

bence sayı yeterli seviyeye geldi..

başlık açılalı 5 ay olmuş.. eğer o zaman başlanmış olsaydı elimizde şu anda kitap hazır olmuş olacaktı.. ve bu kitabı okuyan onbinlerce kişi hayatının anlamını ve gidişatını belki de şu an sorguluyor olacaktı. Kimileri ise neden bu kitap daha önce elimize geçmedi ki, çünkü annemi babamı kaybettim falancalara da Ehlibeyti anlatsaydık da öyle ölmeselerdi dediği olacaktı..

bence acele edilmeli..

eğer hala eksik hikaye varsa ki var bunlar kitabın gelecek baskılarında eklenir yeni yazılanlarla birlikte ilave edilir.. ya da kitabın ikinci cildi çıkarılabilir..

bu işi daha fazla geciktirmeyelim diyorum..

Yorum

YUKARI ÇIK
      Çalışıyor...
      X