Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İmam'ın (a.s) Selamını Getirdim Sizlere

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Selam Aleykum ve Rahmetullah

KERBELA BELA ÇÖLÜ HUSEYNİN ABBASIN KANININ DÖKÜLDÜĞÜ ZEYNEBİN GÖZYAŞLARIYLA ISLANDIĞI CENNETİN DÜNYADAKİ YERİ

Rabbime sonsuz sayılarca Hamd-u semalar olsun
    KERBALA yı ziyaret etmeği nasip eyledi O cennet mekana ayak basmayı Huseyn'e Abbas'a Zeyneb'e en yakın yerde göz yaşı dökmeyi o mübarek topraklara yüz sürmeyi zerihe tutunup hemhal olmayı bizlere nasip eyledi Elhamdulillahi Rabbilalemin

Kerbelada Huseyn a.s mın AbulFazl a.s mn hareminde Fıratta,telli zeynebiyede hele hele Hz.Abbasın kolları nın düşdüğü yerler de bulunmak Keşke o facianın gerçekleştiği anda olmayı Huseyn'in yanında yer alıp zalimlere karşI savaşmayı Zeyneple birlikte sabretmeyi Rabbim bizlere de nasip eylese idi ....

Rabbim bizi Husey'nin a.s yanından Husey'nin a.s yolundan ayırmasın

Allahın laneti azabı gazabı Ehl-i beyt'e (a.s) zulm eden zalimlere ve bu zulme rıza gösteren münafıklara olsun
    "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
    "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Ynt: İmam'ın (a.s) Selamını Getirdim Sizlere

ve aleykum selam bacım
    ali hak ile hak ali iledir.

Yorum

Ve aleyküm selam bacim.
      Rabbim bizlerede onlarin bu dunyada ziyaretlerini ahirettede sefaatlerini nasip eylesin..

Yorum

Ynt: Imam'in (a.s) Selamini Getirdim Sizlere

Hoshgeldin bacim. Ziyaret heybende bizlerin rica ettigimizi de getirmishsindir umarim.
        [move]Dünyadan adalet bekleme. Adalet sahibine zulmetmiş olursun.[/move]

Yorum

[quote author=segaleyn link=topic=18083.msg108996#msg108996 date=1288277014]

Ve aleyküm selam bacim.
          Rabbim bizlerede onlarin bu dunyada ziyaretlerini ahirettede sefaatlerini nasip eylesin..

[/quote]

amin inşAllah

[quote author=FLSTNLi link=topic=18083.msg108998#msg108998 date=1288277935]
          Hoshgeldin bacim. Ziyaret heybende bizlerin rica ettigimizi de getirmishsindir umarim.
          [/quote]

Allah razı olsun

Gittiğim her türbede Hz. Masume den Hz. Zeyneb e kadar hepsinde sizleride yad ettim özellikle kerbelada sizin ricanızı da yerine getirdim arzunuzu isteğinizi imama a.s ilettim Rabbim kabul buyurur inşAllah...

Yorum

:hosgeldiniz ALEYKUM SELAM

Banada dua ettin herhalde :al.razı olsun

Yorum

Rabbim ziyaretlerinizi kabul buyursun inşaAllah hoş sefa geldiniz. :hosgeldiniz :al.razı olsun

Yorum

:hosgeldiniz

kardeşim..

Rabbim ziyaretinizi kabul buyurup en kısa zamanında tekrarını nasip eylesin. duygu ve düşünceleriniz daha taze iken izlenimlerinizi almak isteri. ve ayrıntılı olarak.. Nedir bu işin aslı.. İmamların a.s. türbeleri bu gün hangi işlevi görmektedir. Sünni ve diğer ekollerin böyle ziyaretlerden mahrum olmakla kayıpları var mı ve bu kayıpları telafi edilebilir mi?

Yorum

Ynt: Imam'in (a.s) Selamini Getirdim Sizlere

Allahin selami üzerinize olsun bacim.
                  [move]Dünyadan adalet bekleme. Adalet sahibine zulmetmiş olursun.[/move]

Yorum

Vealeykumselam verahmetullahi veberekatuhu ebeden daimen...

:hosgeldiniz :al.razı olsun

Yorum

ve Aleykum selam beyza bacı
                      hoşgeldin safalar getirdin
                      Allah (c.c.) ziyaret ettiğin mekanların sahibinin hürmetine ziyaretini kabul etsin. yekrarını nasib etsin
                      bizlerede o ziyaretleri sabin etsin inşAllah.
                      Hz.masume ve Zeynebin yanında yerini ayırısn inşAllah.

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

[quote author=zülfikar darbesi link=topic=18083.msg109006#msg109006 date=1288281905]
                        Rabbim ziyaretlerinizi kabul buyursun inşaAllah hoş sefa geldiniz. :hosgeldiniz :al.razı olsun
                        [/quote]

Yorum

[quote author=BEYZA link=topic=18083.msg108994#msg108994 date=1288274148]
                          Selam Aleykum ve Rahmetullah

KERBELA BELA ÇÖLÜ HUSEYNİN ABBASIN KANININ DÖKÜLDÜĞÜ ZEYNEBİN GÖZYAŞLARIYLA ISLANDIĞI CENNETİN DÜNYADAKİ YERİ

Rabbime sonsuz sayılarca Hamd-u semalar olsun
                          KERBALA yı ziyaret etmeği nasip eyledi O cennet mekana ayak basmayı Huseyn'e Abbas'a Zeyneb'e en yakın yerde göz yaşı dökmeyi o mübarek topraklara yüz sürmeyi zerihe tutunup hemhal olmayı bizlere nasip eyledi Elhamdulillahi Rabbilalemin

Kerbelada Huseyn a.s mın AbulFazl a.s mn hareminde Fıratta,telli zeynebiyede hele hele Hz.Abbasın kolları nın düşdüğü yerler de bulunmak Keşke o facianın gerçekleştiği anda olmayı Huseyn'in yanında yer alıp zalimlere karşI savaşmayı Zeyneple birlikte sabretmeyi Rabbim bizlere de nasip eylese idi ....

Rabbim bizi Husey'nin a.s yanından Husey'nin a.s yolundan ayırmasın

Allahın laneti azabı gazabı Ehl-i beyt'e (a.s) zulm eden zalimlere ve bu zulme rıza gösteren münafıklara olsun

[/quote]

Rabbim ziyaretinizi kabul etsin. Sizi ve ailenizi Hz.Muhammed-saa- ve Pak Ehli Beyt-as- ile haşretsin,daima onlarla-as-beraber eylesin.

Amin
                          “Hüseyin her müminin göz yaşıdır.”

Doğrusu ben Hür’üm
                          Sizleri kılıçtan geçiririm.
                          Ve bu toprakta inen en üstün kimseye yardım ederim.
                          Sizleri öyle öldürürüm ve bu yolda asla şüphe etmem.

Yorum

amiin Allah razı olsun Rabbim cümle arzu edenlere tekrar tekrar gitmeyi nasip eylesin inşAllah...

Yorum

[quote author=mirzehan link=topic=18083.msg109057#msg109057 date=1288307539]
                              ve Aleykum selam beyza bacı
                              hoşgeldin safalar getirdin
                              Allah (c.c.) ziyaret ettiğin mekanların sahibinin hürmetine ziyaretini kabul etsin. yekrarını nasib etsin
                              bizlerede o ziyaretleri sabin etsin inşAllah.
                              Hz.masume ve Zeynebin yanında yerini ayırısn inşAllah.

[/quote]

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X