Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bir Nasıbi için Beddua istiyorum.

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Cübbeli tarzında, Şiayı dalalet, bid'at olarak niteleyen, babam ve beni de bu sebeple dalalette bilip, bütün hısım akrabayı aleyhimize çevirmek için durmadan fitne ve fesat içinde olan bir yakınımızın, Allahın belasını bulması için siz kıymetli kardeşlerimizin gönlünden ihlasla sudur edecek beddualarına ihtiyacım var.

Rabbim o nasibiyi bir an önce azabına alsın inşallah.
    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Sizin gibi değerli Ehlibeyt dostlarına, Allah'ın yarattığı dünyayı dar edip, Allah'ın dinini yayma çabanızı boşa çıkarmak için çabalayan, şeytanın kulu olmuş o ve benzeri tüm Ehlibeyt düşmanı nasibilere Rabbim kahhar sıfatını bir an önce göstersin ve onları ebedi lanetine müstehak etsin..

Yorum

AMIN ALLAHUMME AMIN.

Yorum

Rabbim eğer hidayet olabilecek birisi ise hidayet etsin
        değilse Kendi tuzaklarını kendisine döndürsün inşAllah

Allahumme salli ala Muhammed ve AL'i Muhammed ve accil ferecehum.
        Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

Kardeşlerimden Allah razı olsun.
          Mirzehan kardeş, hani 40 yaş, kemal ve olgunluk yaşı olup, o yaştan sonra iyiye ya da kötüye doğru değişmek genel anlamda mümkün değil, eşyanın tabiatına aykırıdır. Bahse konu hain 52 yaşındadır. Kendisini bütün hayatı ve özellikleri ile yakından tanıdığım için İyi yönde değişmesi de mümkün görünmemektedir. Yani duanızın pozitif kısmından geçebilirsiniz.
          Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Rabbim onun kanında pıhtılar yaratsın o pıhtılar toplar damalarını tıkasın kalbı oksijensiz kalsın ve pompa işlemini göremesin.

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=18452.msg110751#msg110751 date=1290433153]
              Rabbim onun kanında pıhtılar yaratsın o pıhtılar toplar damalarını tıkasın kalbı oksijensiz kalsın ve pompa işlemini göremesin.
              [/quote]

İnşallah güzel kardeşim, güldürdün beni. bu mendebur adamla 21 yıldır başım dertte. İnşallah dediğiniz gibi olur.

Yorum

Sizi delaletde bilmesi bizim ona beddua etmemizi gerektirecek bir sebeb degil.Dogruyu bulmasi icin dua edebilirsiniz.Bundan ümidiniz yoksa o kisiden uzak durabilirsiniz.
                Size bir zarari varsa, zülm ediyorsa ancak o zaman beddua edebiliriz.Ama tanimadigimiz bir insana sirf sizinle ayni görüste degil diye bela dilemek dogru degil.
                Allah Bize Yeter!
                O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

"hısım akrabayı aleyhimize çevirmek için durmadan fitne ve fesat içinde olan bir yakınımız"

ve bu kötülükleri sıradan işlerden dolayı değil şia ve iran düşümanlığından dolayı yapıyor.. Bunu, sitede adaleti doğruluğu hususunda şüphe duymadığımız ve İran ve şia konusunda güvenilir, bunu ispatlamış birisi haber veriyor.. sizce bunlar yeterli sebep değil mi?

Yorum

[quote author=mirzehan link=topic=18452.msg110738#msg110738 date=1290426766]
                    Rabbim eğer hidayet olabilecek birisi ise hidayet etsin
                    değilse Kendi tuzaklarını kendisine döndürsün inşAllah

Allahumme salli ala Muhammed ve AL'i Muhammed ve accil ferecehum.

[/quote]

Yorum

dua isteyeni görmüştüm ama beddua isteyeni görmemeiştim ilk oldu

Rabbim fitne fesat yaymak isteyenlere aman vermesin inşAllah
                      "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
                      "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

Rabbim, fazla günah işlemesine fırsat vermesin, fitne ve fesatçıların kökünü kurutsun.
                        Allahumme salli ala Muhammed ve âl-i Muhammed ve accil ferecehum ve ferecena bihim.
                        عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Yorum

Allah ıslah etsin
                          [img]http://img240.imageshack.us/img240/6638/salam83fb18fb1sqqm1ec6.gif

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=18452.msg110757#msg110757 date=1290436012]
                            "hısım akrabayı aleyhimize çevirmek için durmadan fitne ve fesat içinde olan bir yakınımız"

ve bu kötülükleri sıradan işlerden dolayı değil şia ve iran düşümanlığından dolayı yapıyor.. Bunu, sitede adaleti doğruluğu hususunda şüphe duymadığımız ve İran ve şia konusunda güvenilir, bunu ispatlamış birisi haber veriyor.. sizce bunlar yeterli sebep değil mi?
                            [/quote]

Degil,bunlar beddua sebebi degil.
                            Mirzehanin duasi gibi dua edilir,Allah islah etsin denilir ama kendisine zarari olmayan bir insana sirf ayri düsünüyor diye bela okunmaz.
                            Allah Bize Yeter!
                            O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

bence edilir zarar veriyor

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X