Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bir Nasıbi için Beddua istiyorum.

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

[quote author=Kerbela44 link=topic=18452.msg110877#msg110877 date=1290600118]
    İmam Sadık (a.s):

“Parmaklarını parmaklarına geçirip şöyle diyeceksin: “Allah’ım! Eğer falan kimse hakkı inkar ediyor ve batılı ikrar ediyorsa onu semavi bir belaya veya kendi nezdinden bir azaba uğrat.” Yetmiş defa ona beddua et.”
    el-Kafi, 2/514/4

[/quote]

Allah razı olsun muhterem. Bu duanın arapçasını da eklemeniz mümkün mü?
    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

İmam Sadık (a.s):
      “Parmaklarını parmaklarına geçirip şöyle diyeceksin: “Allah’ım! Eğer falan kimse hakkı inkağildir mevcut dr ediyor ve batılı ikrar ediyorsa onu semavi bir belaya veya kendi nezdinden bir azaba uğrat.” Yetmiş defa ona beddua et.”
      el-Kafi, 2/514/4

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=18452.msg110884#msg110884 date=1290602906]
      Allah razı olsun muhterem. Bu duanın arapçasını da eklemeniz mümkün mü?
      [/quote]
      ecmain,
      duanın arapçası, malesef elimde mevcut değildir...
      wesselam...

Sürgünümüz hep çöle, sırr-ı hikmet ne ola?
      Sahra-yı KERBELA'da, Hüseynî Fermân'a sor...

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=18452.msg110859#msg110859 date=1290585104]

bu konuda siz kendiniz doğruları seçin tercih edin bunlardan emin olun ve çevrenize bunları yayın bakalım siz de dilde ve kitaplarda olan Allah'tan başka ilah olmadığına dair tanıklığı kendi nefsinizde halledip çevrenize bunu anlatmaya başlayın bakalım. çevrenizin putlarına işaret edin ve onları eleştirin..

yakınınızda sizi öven şımartan insanların teker teker yok olduğunu gitgide yanlışlığa gömüleceğinizi göreceksiniz..

eğer bu toplum sizden memnunsa kendiniz kontrol edin deriz.. yoksa bizi anlamanız mümkün değildir..

Ufukalp kardeşin yaşadıklarını aynen biz de yaşadığımız için bir anda hiç düşünmeden ona destek verdik... Elhamdülillah. çünkü mektebimiz gereği iyilerin yayında kötülerin karşısında olmak bizim görevimizdir..
        [/quote]

Bu normalde bütün insanlarin görevidir.Olmasi gereken de budur.Sizin caniniz bu konuda yandigi icin onun hissettigini hissedebilirsiniz.Ama bir insana hastalik,illet gibi seyler dilemek icin onun bunu hakkettignden emin olmaliyiz,eger hakketmiyorsa maazallah döner dolasir edeni bulur biliyorsunuz.
        Allah Bize Yeter!
        O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

[quote author=BEYZA link=topic=18452.msg110831#msg110831 date=1290521271]
          bütün islam düşmanlarının kahr-u perişan olması için bende 1000 selavat alıyorum [/quote]

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=18452.msg110884#msg110884 date=1290602906]
            Allah razı olsun muhterem. Bu duanın arapçasını da eklemeniz mümkün mü?[/quote]
            abi, sanırım bu dua El Kafide "Mubahele etmek" babında olacaktı. akşam ben El Kafiye bakarım. eğer bula bilirsem eklerim inşaAllah.

Yorum

Hilalnur
              Bu normalde bütün insanlarin görevidir.Olmasi gereken de budur.Sizin caniniz bu konuda yandigi icin onun hissettigini hissedebilirsiniz.Ama bir insana hastalik,illet gibi seyler dilemek icin onun bunu hakkettignden emin olmaliyiz,eger hakketmiyorsa maazallah döner dolasir edeni bulur biliyorsunuz.
              Tamam hilalnur kardeşim, senin ne duanı istiyorum ne de bedduanı. Böyle hainler sizin gibi kardeşlerimizden bile bu denli hoşgörü bulabiliyorlarsa, bu denli azmalarında sizlerinde payı var demektir.

Ehlibeyt düşmanı Kötüye beddua etmemek, iyiye dua etmemek demektir.
              Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

keşke bunu hayatlarının her alanında yaşasalar.. yani şüpheciliği...

hilalnurun şüphesi Ufukalp'in şahitliği üzerinde düğümleniyor. yoksa hak edene layık olana lanet ya da beddua edilmeyeceği konusuna değil..

biz de kardeşimizin şahitliğine inanıyor ve yeterli ikna edicilikte olduğunu görüyoruz. lanetimizi ettik elhamdülillah.. gerisini siz düşünün..

eğer dediğini şüpheciliği hayatınızın her yanında uygulamanız durumunda yaşamanızın ve hiç bir inancı taşımanın mümkün olmadığını göreceksiniz..

siz en kesin doğruyu söyleyin ben onu, sizin şüpheci mantığınızla çürüteyim...

mesele burada kanıtları doğru analiz edebilmektedir. ama biz bu sitede gösterdiğimiz onca hüccete rağmen size diyalog halinde imamların masum olduğunu ispat etmemize rağmen siz hala şiayı kabul etmemede direniyorsunuz.

çünkü içinizde hakikate karşı direnme özelliği var. bu sizin başınızı belaya sokmaktadır.. Rabbim hepinizin sonunu iyi etsin..

bu arada ben 1000 salavat almıştım ama 2000 okudum. Elhamdülillah. Eğer hala kardeşin adağına ulaşmadıysa okunanlar 1000 daha alabilirim.. bir hesap yapın da...

Yorum

zalime kalkmayan el mazluma yardım edemez, zulme lanet etmeyenler hakkı ikrar edemez, tağuta ve tağutlaşanlara "la" diyemeyenler, gönül rahatlığıyla "illallah" diyemez. böyleleri ancak "Ali haklıydı muaviyede haksız değildi" diyecek kadar basiretli (!) olabilirler. fasıklara bile hüsn-ü zan besleyenler, mü'mine karşı su-i zan da bulunmaktan nedense hiç çekinmezler.
                  KIYAMI UNUTTUK YA RAB! NAMAZI BATIL EYLEDİK.

Yorum

miezehan 1000
                    Qumu Aşk 2000
                    m.ufukalp 2000
                    serdarcan 1000
                    BEYZA 1000
                    KUmeyl 1000
                    Gulsum 1000
                    Gulistan 1000
                    Elmeddin 1000
                    +-----------------
                    toplam 11000 tane alındı Allah razı olsun hepinizden
                    Bu salavatlar Mehmet ufukalp kardşeimin şahsında başta o olmak üzere benzer sıkıntıları yaşayan kardeşlerimizin şifası olsun inşAllah
                    Okuyan kardeşlerimizin dertlerine derman gönüllerine ferahlık olsun
                    Allahumme salli Ala Muhammed ve Al'i Muhammed

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

Yaniliyorsunuz,ben Mehmet Ufukalpin söyledigine süpheci yaklasmiyorum.Inanmiyor da degilim.Mesele, edilen beddua cesitleri.Ne kadarini hakkedip hakketmedigi.Hakkettiginden fazlasi edene zarar verebilir.Ben beddua etmisim etmemisim önemli degil zaten,Allah herkese hakkettigini verecektir.

Ayrica,siz bana birsey ispat etmediniz,ben bu siteyi tanimazdan evvel de inaniyordum imamlarin masumluguna.

Amin,Allah cümlemizin sonunu iyi etsin.
                      Allah Bize Yeter!
                      O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

[quote author=HiLaLNuR link=topic=18452.msg110952#msg110952 date=1290685085]
                        Yaniliyorsunuz,ben Mehmet Ufukalpin söyledigine süpheci yaklasmiyorum.Inanmiyor da degilim.Mesele, edilen beddua cesitleri.Ne kadarini hakkedip hakketmedigi.Hakkettiginden fazlasi edene zarar verebilir.Ben beddua etmisim etmemisim önemli degil zaten,Allah herkese hakkettigini verecektir.

Ayrica,siz bana birsey ispat etmediniz,ben bu siteyi tanimazdan evvel de inaniyordum imamlarin masumluguna.

Amin,Allah cümlemizin sonunu iyi etsin.
                        [/quote]

Bu daha kötüsü. Şüphe ile yaklaşmıyorsanız o halde neden böyle bir nasıbiye hala belasını bulması için beddua edilemeyebileceğini söylüyorsunuz, doğrusu anlaşılır gibi değil.

Konu kişisel olsaydı hiç bir kardeşimden böyle bir dua isteğim de makul ve yerinde olmazdı. Konu islami, imani ve mektebi bir konu. Ve bu adamın hastalıklı ruh halinin hezeyanlarından fiili zararlar görmüşüm, görmekteyim ve çok muzdaribim. Herhalde bizim muzdaripliğimiz sizi rahatsız etmiyor. Siz bilirsiniz.

Yorum

mahmut efendi cemaatinden olan cübbeli hocadan mı bahsediyorsunuz

Yorum

[quote author=Şahide link=topic=18452.msg110963#msg110963 date=1290690933]
                            [/quote]

O değil ama onun benzeri bir hain. Aynı bedduayı daha katmerli Çüppeli için de yapıyorum zaten.

Yorum

[quote author=Şahide link=topic=18452.msg110963#msg110963 date=1290690933]
                              [/quote]

sanki o cübbeli çok dürüst...oda şianın düşmanı muaviyenin dostu,onun hocasıda şianın düşmanı muaviyenin dostu ne farkları var..
                              ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

Hayırlısı ile verdiğim sözü yerine getirdim bugün...Hayırlara vesile olması temennisi ile ALLAH c.c herkesin Selavatlarını kabul buyursun..
                                ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X