Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bir Nasıbi için Beddua istiyorum.

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ha şunu bileydik… neden baştan söylemiyosunuz bunu. Bizde sandıkki bu heyecanınız ehlibeyt sevginizden kaynaklanıyo, söylesenize şahsi meselelerinizin, şahsi kininizin olduğunu. Bak şimdi taşlar yerli yerine oturdu, ben sandımki bu lanet okuma furyasını Allah için ve Allahın dininden esinlenerek başlattınız, meğer derdiniz şahsınıza karşı yüütülen bi düşmanlığın karşılığıymış.. diğer mensuplarda dünden razı zaten lanet dedimi koşa koşa gelirler. Devam edin..
    Sevgili kardeşim, yukarıdaki ifadelerinizi inanarak mı sarfediyorsunuz yoksa kara bir mizah örneği mi?
    Eğer ben Ehlibeyte değilde malum zatın şeyhnine tabi olsaydım, o adam değil bana düşmanlık elimi öperdi. Beni sırtında gezdirirdi. Şimdi konu şahsi mi, mektebi mi ona göre karar ver.
    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Laneti duyduk koşa koşa geldik zaten lanet isteyen olsunda hemen edelim diye sırada bekliyoruz

Yorum

Lanet edilmesi gerekenlere lanet edilseydi, Allah Teala da bu lanet dualarını kabul eder, zulüm yeryüzünde belki bu kadar uzun sürmezdi.
        Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Biz ne ettiğimiz ıslah dualarının kabul edileceği hakkında kesin hüküm vererek haddi aşarız, ne de bu duaların beyhude olduğunu ifade edip Allahın hakimiyetine ortak koşarak haddi aşarız. Biz zalimlere karşı ıslah olma kabiliyetleri varsa duamızı eder köşemize çekilir ve Allahın takdirini bekleriz.
          Bundan bikaç yıl önce Hizbullah – İsrail savaşı yaşandığı halde, şu an halen ırak – abd , Filistin-israil vs savaşları yaşandığı halde ümmetin erkeklerinin çıkıp cihad kuru gürültüleri yapmaları inanın midemi bulandırıyo artık.. 2006 da lübnanda göremedik sizi.. nerede idiniz o sıralarda ? oturduğunuz yerden lanet okumaklamı meşguldünüz ?

Madem bı kıyası yaptınız, madem ıslah duası edilmeyecek herkese karşı cihad peşindesiniz bu nasibi dediğiniz kişiyi gidin öldürün. Bundan sizi alıkoyan nedir? Cihaddan mı kaçıyosunuz ? hapse girmektenmi korkuyosunuz ? gidin ve bitirin işini.. forum köşelerinde lanet okumakla salavat okumaklamı cihad ediyosunuz ? boş laf..
          Lafugüzafa devam ettiğinizi bildiğimiz için yukarıda yazdıklarınız dikkatimizi çekmemiş okumamıştık. Ancak gerçekten lüzumsuz laflar etmişsiniz. Bundan bir kaç yıl önce Hizbullah İsrail savaşını verenler kimlerdi acaba. Sizin safevi şiası dediğiniz şii müslümanlar değil mi? Sonra bizim lübnana, filistine gitmediğimizi nerden biliyorsunuz. Yoksa bunları vahiy alarak mı, ya da Musa Kelimullah gibi bizzat Hak Teala ile konuşarak mı soruyor öğreniyorsunuz.

Biz nerede, ne zaman, ne yapacağımızı Veiliyi Emri Müslimin İmam Ali Hamanein buyruklarına göre dizayn etme gayreti içinde yapıyoruz. Yaşanması gereken yerde yaşamak, ölünmesi gereken yerde ölmeye de hazırız. Sizi lüzumsuz laflarınızla başbaşa bırakıp Allaha havale ediyoruz.

Yorum

Allah razı olsun kardeş.. Eğer Hamanei'den bir emir alırsanız bu bizi de kapsar sanırım bir kardeşiniz olarak bizi de unutmayın.. aynı şekilde biz de size duyururuz inşaAllah..

Lanetin faziletleri diye bir konu açmaya gerek yok burda konuşabiliriz. Eğer Allah bir konuyu Kur'an'da ele almış bir fiili kendi yapmış, ve başkalarının yaptığını bildirmiş ve bunu da Kur'an-ı Azimuş şanından bildirmeye değer görmüşse burada durup bir düşünmek gerekir...

biz de öyle yapıyoruz:

Lanet Kur'an'da geçen bir vakıa. Allah lanet ediyor ve gazaplandığı çok kötü suçların kötülüklerini bildirmek için Allah lanet eder melekler ve tüm lanet ediciler lanet eder diyor..

Lanet ediciler..
            belki de Allah'ın bir gurup meleği sırf lanet etmek üzere yarattığına işaret ediyor. Çünkü malum olduğu üzere melekler özel görevler için yaratılmışlardır ve sürekli o işi yaparlar.. Özel zikirler için yaratılan melekler olduğu gibi lanet için de yaratılan melekler olabilir.

insanlar da lanet eder. Çünkü eğer lanet kötü fiil olsaydı bunu Allah yapmaz meleklerine yaptırmaz ve lanet ediciler diye bir guruptan söz etmezdi. Allah'ın lanet ediciler diye ayırdığı özel gurupta olmaktan dolayı biz kıvanç duyar ancak hamd ederiz.

Oysa laneti sözlülerinden silmiş müslümanlar da vardır. biz bunların zulüm ve zalimlerle işbirliği ya da iç içe olduklarını direkt söylemesek de burda bir bit yeniği olduğu konusuna işaret ederiz.

en azından bir bilgi eksikliği vardır.

Çünkü lanet yürek ister bilgi ister hakla batılı ayırt edecek sağlam İslami ilkeler inançlar ve firasetli bir bakış ister.. İşte bu işin zorluğundan ki insanlar bundan genelde kaçınmışlardır...

Cahil cesur olur o yüzden siz lanet ediyor vebalini görmiyorsunuz diyenlere, biz herkese lanet etmeyiz elimizde kesin kanıt olduğunda da lanetten kaçmayız çünkü bunun fazilet olduğunu biliriz demekle yetiniyoruz.

Çünkü risktir lanet etmek. Ve bütün bol kazançlar da risklerin ardında saklıdır. Tespiti zor olan lanet eylemini yaptığımızda küfür şirk isyan ve özellikle de zulümden beri/uzak olduğumuzu ilan ve kendimize kabullendirme açısından iyi bir makam elde etmeyi umuyoruz.

Rahmet peygamberi ve rahmeti gazabını geçmiş olan Rabbimizin lanet eyleminden yana söz bildirmesi bizim için lanet olayının değerli olduğunu herkese harcanacak bir kredi olmadığını göstermekte. Bu yüce eylemi çok nadide kullanıyoruz ve kullandık mı da bunun boşa gitmeyeceğini umuyoruz..

Yorum

Allah razı olsun muhterem. Gerçekten kitaplardaki ehli sünnetle ruhlardaki ehli sünnette başkadır maalesef. Kütübü sittede yüzlerce hadis Rasulullahın şuna lanet ettiğin, buna lanet ettiğini yazar. Ama yaşatılmaya çalışılan emevi sünniliğine bakıyoruz da, sanki bu hadisleri görecek göze sahip olmayan körlere dönüşüyorlar. Halbuki literatür olarak Rasulullah, Ehli Beyti ve seçkin ashabın lanete müstehaklarına lanet ettiklerini kitaplarında yazıyorlar.

Bu yozlaşma bu topluma o kadar nüfuz etti ki, Tanzimatçı batı kuklaları bu toplumun bu yozlaşmış yönününden hareketle, yapı uygun olduğu için, gavura bile gavur demeyin şeklinde yasalar icad etti, kafirlere kafir demeyi müslümanlara yasakladılar.

Lanet edilmesi gerekenlere, bütün deliller tamam olmak kaydıyla, lanet etmememin de sorumluluk getireceğini hiç düşünmüyorlar. Bu tıpkı şuna benzer. İnsan vücudunda canlı zararlı bakteri ve virüslerin öldürülmesine yanaşmamak.

Yorum

Suphanallah...! Sukût sınırımızı zorluyor artık bu hezeyan dolu mesajlar ve formun kalitesini düşürüyor. Bu formdaki bir takım insanlar malayani mevzulara ne de çok itibar ediyor. Sayfanın hit saysına bakınız Allah c.c için bir de mevzuya... Çok mühim mesele ne de olsa...!

Yönetimden bu malayani mevzunun daha fazla uzatılmadan kilitlenmesini rica ediyorum.

Yorum

[quote author=Seccâd_ link=topic=18452.msg112069#msg112069 date=1291884239]
                  Suphanallah...! Sukût sınırımızı zorluyor artık bu hezeyan dolu mesajlar ve formun kalitesini düşürüyor. Bu formdaki bir takım insanlar malayani mevzulara ne de çok itibar ediyor. Sayfanın hit saysına bakınız Allah c.c için bir de mevzuya... Çok mühim mesele ne de olsa...!

Yönetimden bu malayani mevzunun daha fazla uzatılmadan kilitlenmesini rica ediyorum.

[/quote]

Hezeyan Ehlibeyt mektebine bidat gözüyle bakanlara, bu yüzden ehlibeyte tabi olanlara düşman olanlara lanet etmekse başımızın tacı olsun.

Hezeyan yoksa, imzanızdaki hüseyn isminden Hüseyin Durmaz adlı rejim işbirlikçisi birisini kastettiğiniz halde, insanları sanki İmam Huseyni kasdediyormuşsunuz hissi vermeniz midir. Sizi zorlayan nedir anlamış değil. ...EDİT...

Yorum

KONUNUN ŞAHİSLEŞMESİNE VE SERTLEŞMESİNE FIRSAT VERMEYELİM, FİKİR VE DELİLLERLE SÜRDÜRELİM İNŞAALLAH

KİŞİSEL MESAJLAR SİLİNMİŞTİR VE SİLİNECEKTİR.

Yorum

Selam Aleykum

Çok az zamanım olmasına rağmen, gerek online gerek offline foruma girip elimden geldiğince konuları ve münazaraları takip etmeye çalışıyorum. Forumda bir çok kişiyi ortalama tanıyorum. Zeydiyyeyi asabi ve yeri geldiğinde edep sınırları içerisinde dokunmak yerine inciterek konuşan bir bayan olarak tanıdım. Yeri geldiğinde hak verdim. Yeri geldiğinde ''Allah ıslah etsin'' dedim.

[quote author=zeydiyye link=topic=18452.msg111985#msg111985 date=1291748088]

Bundan bikaç yıl önce Hizbullah – İsrail savaşı yaşandığı halde, şu an halen ırak – abd , Filistin-israil vs savaşları yaşandığı halde ümmetin erkeklerinin çıkıp cihad kuru gürültüleri yapmaları inanın midemi bulandırıyo artık.. 2006 da lübnanda göremedik sizi.. nerede idiniz o sıralarda ? oturduğunuz yerden lanet okumaklamı meşguldünüz ?[/quote]

Siz Allah rızası için yaptığınız şeyleri göğsünüzü kabartmak veyahut kendi egonuzu tatmin etmek için sıkça söylermisiniz? Affedersiniz ama siz elinize Ak-47 alıp yahudimi öldürdünüz. Siz galiba kendinizi 18.YY.'da sanıyorsunuz. Cihat dediğiniz tabir zamanla değişiyor. Cihat artık silahlarla yapılmıyor.

Madem bı kıyası yaptınız, madem ıslah duası edilmeyecek herkese karşı cihad peşindesiniz bu nasibi dediğiniz kişiyi gidin öldürün. Bundan sizi alıkoyan nedir? Cihaddan mı kaçıyosunuz ? hapse girmektenmi korkuyosunuz ? gidin ve bitirin işini.. forum köşelerinde lanet okumakla salavat okumaklamı cihad ediyosunuz ? boş laf..

[/quote]

Gerçekten senin gibi birinden bunu duymak hem şaşırttı hem hayal kırıklığına uğrattı. 1 nasibiyi öldürmek çözüm olabilirmi. Düşünce gücünüz bu kadar zayıf mı ?

Alıntı
                      Maşaallah cihad aşkınızı burada da sürdürmüşsünüz.. yukarıda söylediklerim aynen burası içinde geçerlidir. Bu söylemlerinizi pratiğe ne zaman dönüştürmeyi düşünüyosunuz ? lanet okumaktan vakit kalıncamı ?

Ha şunu bileydik… neden baştan söylemiyosunuz bunu. Bizde sandıkki bu heyecanınız ehlibeyt sevginizden kaynaklanıyo, söylesenize şahsi meselelerinizin, şahsi kininizin olduğunu. Bak şimdi taşlar yerli yerine oturdu, ben sandımki bu lanet okuma furyasını Allah için ve Allahın dininden esinlenerek başlattınız, meğer derdiniz şahsınıza karşı yüütülen bi düşmanlığın karşılığıymış.. diğer mensuplarda dünden razı zaten lanet dedimi koşa koşa gelirler. Devam edin..

[/quote]

Kolay kolay gülmem. Son 1 aydır beni güldürebilen ilk kişi oldunuz. Allah senden razı olsun

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=18452.msg112022#msg112022 date=1291812955]

Lafugüzafa devam ettiğinizi bildiğimiz için yukarıda yazdıklarınız dikkatimizi çekmemiş okumamıştık. Ancak gerçekten lüzumsuz laflar etmişsiniz. Bundan bir kaç yıl önce Hizbullah İsrail savaşını verenler kimlerdi acaba. Sizin safevi şiası dediğiniz şii müslümanlar değil mi? Sonra bizim lübnana, filistine gitmediğimizi nerden biliyorsunuz. Yoksa bunları vahiy alarak mı, ya da Musa Kelimullah gibi bizzat Hak Teala ile konuşarak mı soruyor öğreniyorsunuz.

Biz nerede, ne zaman, ne yapacağımızı Veiliyi Emri Müslimin İmam Ali Hamanein buyruklarına göre dizayn etme gayreti içinde yapıyoruz. Yaşanması gereken yerde yaşamak, ölünmesi gereken yerde ölmeye de hazırız. Sizi lüzumsuz laflarınızla başbaşa bırakıp Allaha havale ediyoruz.
                        [/quote]

ben size lübnana ya da filistine gitmediniz demedim. orada sizi göremedik dedim. yuvarlak laflara gerek yok. ordamıydınız değilmiydiniz? veliyyi emriniz hizbullah-israil savaşında hangi emri vermişti oturup oturduğunuz yerden nasibilere lanet okumayımı?

Yorum

[quote author=zerre link=topic=18452.msg112541#msg112541 date=1292443886]
                          Çok az zamanım olmasına rağmen, gerek online gerek offline foruma girip elimden geldiğince konuları ve münazaraları takip etmeye çalışıyorum. Forumda bir çok kişiyi ortalama tanıyorum. Zeydiyyeyi asabi ve yeri geldiğinde edep sınırları içerisinde dokunmak yerine inciterek konuşan bir bayan olarak tanıdım. Yeri geldiğinde hak verdim. Yeri geldiğinde ''Allah ıslah etsin'' dedim.

Siz Allah rızası için yaptığınız şeyleri göğsünüzü kabartmak veyahut kendi egonuzu tatmin etmek için sıkça söylermisiniz? Affedersiniz ama siz elinize Ak-47 alıp yahudimi öldürdünüz. Siz galiba kendinizi 18.YY.'da sanıyorsunuz. Cihat dediğiniz tabir zamanla değişiyor. Cihat artık silahlarla yapılmıyor. [/quote]

farkındayım.. sizin cihadınız oturup 1000 tane lanet okumak, 5.000 tane salavat getirmek olmuş. 21. yy cihadı bu olsa gerek kolay gelsin.. 10.000 tane daha salavat getirin lanet okuyun israil haritadan silinir belki.

Gerçekten senin gibi birinden bunu duymak hem şaşırttı hem hayal kırıklığına uğrattı. 1 nasibiyi öldürmek çözüm olabilirmi. Düşünce gücünüz bu kadar zayıf mı ?[/quote]

bu söz kendi şahsi kavgasını ehlibeyte mal edip cihad meydanınki kafirlerin öldürülmesi ile kıyas eden kişiye söylenmiş bi sözdür. lafı anlamayan dinlemeyen, hangi amaçla kullanıldığını görmezden gelip şahsi saldırısı için kullanan kişilere ne laf anlatılabilirki..

Kolay kolay gülmem. Son 1 aydır beni güldürebilen ilk kişi oldunuz. Allah senden razı olsun [/quote]

bu konular sizin için eğlence malzemesi..gülmeye, alay etmeye devam edin.

Yorum

"farkındayım.. sizin cihadınız oturup 1000 tane lanet okumak, 5.000 tane salavat getirmek olmuş. 21. yy cihadı bu olsa gerek kolay gelsin.. 10.000 tane daha salavat getirin lanet okuyun israil haritadan silinir belki. "

kim salavatla böyle bir şey olacağını iddia etti ki?

salavat Peygamber s.a.a. ve Ehlibeyte sevginin onların tarafında olduğumuzun kendi iç dünyamızda sürekli olarak konuşulup iyice benimsenmesidir. Her an onlarla olduğumuzun bilinç dünyamıza kazınmasıdır.

Lanetse kafirlerden teberri edişin zihin dünyamızdaki eğitimidir.

Kur'an'da bunlar çok zikretmenin fazileti ile sabittir. Yine lanet okumak da kötü fiiller için Allah'ın meleklerin ve tüm lanet edicilerin fiili olarak kötülüğüe verilen zirve ceza şeklinde zikredilmiştir.

Alimlerin özellikleri gece abid gündüz mücahid olmaları, çok zikretmeleri zikirlerle kalplerinin mü'minlere karşı yumuşaması kafirlere karşıysa şiddetlenmesi olarak zikredilmiş ve öyle görülmüştür.

bu açık naslar ve bizim de niyetlerimiz salavat ve lanete bakışımızın sınırları ortadayken bunlarla alay etmeyi siz Kur'an okurunda gördüğümde şaşırdım. Çok zikretmekle ilgili o kadar ayeti nereye koyuyorsunuz. yoksa filistinde değiliz diye hiç Allah'ı anmayalım mı? Ya da Allah'ı anmamız ya da lanetin cihada engel neresi var, çok ananı mı Allah cihad meydanında başarılı cesur kılar yoksa gafil olup kibir sahibini mi?

Ayette Allah'ı anmaktan yüz çevirene ne cezası var umarım hatırlıyorsunuzdur.. Salavat hamd ve lanetlerle kendi yerini belirlemeyene şeytan arkadaş olur o da ona kibir korkaklığı aşılar...

Yorum

salavat Peygamber s.a.a. ve Ehlibeyte sevginin onların tarafında olduğumuzun kendi iç dünyamızda sürekli olarak konuşulup iyice benimsenmesidir. Her an onlarla olduğumuzun bilinç dünyamıza kazınmasıdır.

Kur'an'da bunlar çok zikretmenin fazileti ile sabittir. Yine lanet okumak da kötü fiiller için Allah'ın meleklerin ve tüm lanet edicilerin fiili olarak kötülüğüe verilen zirve ceza şeklinde zikredilmiştir.

Alimlerin özellikleri gece abid gündüz mücahid olmaları, çok zikretmeleri zikirlerle kalplerinin mü'minlere karşı yumuşaması kafirlere karşıysa şiddetlenmesi olarak zikredilmiş ve öyle görülmüştür.

bu açık naslar ve bizim de niyetlerimiz salavat ve lanete bakışımızın sınırları ortadayken bunlarla alay etmeyi siz Kur'an okurunda gördüğümde şaşırdım. Çok zikretmekle ilgili o kadar ayeti nereye koyuyorsunuz. yoksa filistinde değiliz diye hiç Allah'ı anmayalım mı? Ya da Allah'ı anmamız ya da lanetin cihada engel neresi var, çok ananı mı Allah cihad meydanında başarılı cesur kılar yoksa gafil olup kibir sahibini mi?

Ayette Allah'ı anmaktan yüz çevirene ne cezası var umarım hatırlıyorsunuzdur.. Salavat hamd ve lanetlerle kendi yerini belirlemeyene şeytan arkadaş olur o da ona kibir korkaklığı aşılar...
                              [/quote]

tekrarın öğrenmedeki yeri yadsınamayacağı için yukarıdaki sözleri bir de ben alıntılayıp tekrar etmek istedim.
                              umulurki faydalı olur zihinleri açar.
                              KIYAMI UNUTTUK YA RAB! NAMAZI BATIL EYLEDİK.

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=18452.msg112779#msg112779 date=1292755569]
                                "farkındayım.. sizin cihadınız oturup 1000 tane lanet okumak, 5.000 tane salavat getirmek olmuş. 21. yy cihadı bu olsa gerek kolay gelsin.. 10.000 tane daha salavat getirin lanet okuyun israil haritadan silinir belki. "

[/quote]

tekrarın faydalı olması dileğiyle
                                KIYAMI UNUTTUK YA RAB! NAMAZI BATIL EYLEDİK.

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X