Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bir Nasıbi için Beddua istiyorum.

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ne diyelim Allah ıslah etsin, Allah hepimizin sonunu hayreylesin inşallah...

Yorum

[quote author=Velayet_Nuru link=topic=18452.msg110776#msg110776 date=1290456458]
      Rabbim, fazla günah işlemesine fırsat vermesin, fitne ve fesatçıların kökünü kurutsun.
      Allahumme salli ala Muhammed ve âl-i Muhammed ve accil ferecehum ve ferecena bihim.
      [/quote]

Yorum

[quote author=mirzehan link=topic=18452.msg110738#msg110738 date=1290426766]
        Rabbim eğer hidayet olabilecek birisi ise hidayet etsin
        değilse Kendi tuzaklarını kendisine döndürsün inşAllah

Allahumme salli ala Muhammed ve AL'i Muhammed ve accil ferecehum.[/quote]

Yorum

[quote author=HiLaLNuR link=topic=18452.msg110756#msg110756 date=1290435478]
          Sizi delaletde bilmesi bizim ona beddua etmemizi gerektirecek bir sebeb degil.Dogruyu bulmasi icin dua edebilirsiniz.Bundan ümidiniz yoksa o kisiden uzak durabilirsiniz.
          Size bir zarari varsa, zülm ediyorsa ancak o zaman beddua edebiliriz.Ama tanimadigimiz bir insana sirf sizinle ayni görüste degil diye bela dilemek dogru degil.
          [/quote]

Alışılmış emevi mantığı ile karşımdasınız maalesef. Benim malum hainle aramdaki mesele şahsi değil, mektebidir. Ve bu mücadele 20 yılı aşkındır devam etmektedir. Bu yirmi yıllık süre içerisinde islamın öngördüğü bütün hikmet ve güzel öğüt kapsamında kavli ve fiili bütün duaları da etmiş bulunmaktayım. Yani yirmi yıllık bir mücadele sonunda ıslah olmasına asla imkan olmayan bir beyinsiz hainden bahsediyorum. Sırf benimle aynı görüşten değil diye beddua ediyor değilim. Bize şahsi anlamda zulmedebilecek ne imkanı ne de yüreği vardır. Ancak aile akraba çevresinde bana çok zararı oldu ve olmaya devam ediyor. Bu zarar da en fazla maddi değil manevi anlamda, islami anlamda olmaktadır.

Böyle bir hainin densiz hareketleri ile islama zarar verdiğinden yüzdeyüz emin olduğum için burada bahsettim. Kardeşlerimden de bu minval üzere bu haşerata karşı beddua istedim. Sanırım anlaşılacaktır Hilalnur kardeşim.

Zaten sizin bu gibi hainlere dualarınız, gereksiz iyiniyetiniz olmasaydı onlar islama asla zarar veremezlerdi.

Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
          Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=BEYZA link=topic=18452.msg110767#msg110767 date=1290448771]
            dua isteyeni görmüştüm ama beddua isteyeni görmemeiştim ilk oldu

Rabbim fitne fesat yaymak isteyenlere aman vermesin inşAllah
            [/quote]

Allahın düşmanlarına beddua, dostlarına duadır. Bu bir ilk değildir. İslamın temeli böyle atılmıştır, ancak dimağınıza zerkedilen zihniyet bunu görememektedir.
            Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Bazı kardeşlerimizin Ehli Beyt düşmanına karşı beddua isteğime ihtiyatlı yaklaştıklarını müşahade etmekteyim. Bu kendi takdirleridir, diyebileceğimiz bir şey yok tabi. Belki o islam düşmanı hakkında duygusal yaklaşımlarımın da işin içine karıştığını hesap ediyor olabilirler.

Başınızı ağırtamayacağım, ancak bizim derdimiz gerçekten şahsi meselelerimiz değil, Muhammedi İslamın canli timsali İran İslam İnkılabı ve İmam Humeyninin Mektebi olan Ali Şiası ve Ehli Beyttir.

Bu adamın tapındığı merkez de zaten şia ve islam inkılabı düşmanlığının merkezlerindendir. Yani bir şahıs değil, mektep mücadelesidir aramızda devam eden.

Üstelik bu bizim için de söz konusu değildir. Her kardeşimizin karşılaştığı her an olan bir realitedir. Söz konusu kişi de bizimle insanı anlamda düşünce mücadelesi yapmamaktadır. Bu alanı bırakıp şahsi, indi, iftira ve karalamalarla aile ve akraba arasında, ait olduğumuz mektebi yapı sebebiyle şahsımızı hedef almaktadır.

Karşısına dikilip boğazını sıkmak hiç te zor olmasa da münafıklara uygulanan islami yönteme uygun düşmeyeceğini düşündüğümüzden acı bir sabırla yutkunmak zorunda kalıyoruz.

Bunun için beddua istedim ve bundan da mutluyum. Allah razı olsun kardeşlerimden. Adamı çok iyi tanıdığım için "islah olabilecekse" dualarının onun için geçersiz olacağına yürekten inanmaktayım. İnşallah islamın zararına olanlara olan bütün beddualarımız gibi bu da kabul olur.

İslama zararı olanlara, yapılmayan beddualarla, yapılan duaların indallahta bir kıymetinin olmadığına inanmaktayım.

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=18452.msg110757#msg110757 date=1290436012]
                "hısım akrabayı aleyhimize çevirmek için durmadan fitne ve fesat içinde olan bir yakınımız"

ve bu kötülükleri sıradan işlerden dolayı değil şia ve iran düşümanlığından dolayı yapıyor.. Bunu, sitede adaleti doğruluğu hususunda şüphe duymadığımız ve İran ve şia konusunda güvenilir, bunu ispatlamış birisi haber veriyor.. sizce bunlar yeterli sebep değil mi?
                [/quote]

Aynen öyle kardeşim. Bunu örneklemek istiyorum. Bu adam birinci dereceden akrabalık bağı ile yakınlığımız bulunan bir bedbaht.

Bir bayram ziyaretinde bu adamın kitapları arasında hain Ethem Ruhi Fığlalının şia ve islam inkılabı aleyhine yazdığı bir kitabı gördüm. İlk defa görüyordum. Sene 1987. Kitabı biraz karıştırdım, şia ve islam inkılabı düşmanı olduğunu anladım. Ve kitabı öfkemden yırttım. İkiye ayırdım. Bu adam bunu bütün dost, akrabaya öyle bir yaydı ki, biz sanki evini basmış, kitaplarını, hem de islami bir kitabını yırtmışız, ona ve evine ev halkına hakaretler etmişiz gibi yıllardır bunun fitnesini yaydı durdu.

Yorum

[quote author=ruhullah link=topic=18452.msg110778#msg110778 date=1290456929]
                  Allah ıslah etsin
                  [/quote]

İnşallah bizim beddualarımızla Allah onu cehennemde ıslah edecektir. Çünkü böyleleri için en güzel ıslahevi cehennemdir.

Yorum

Allah'dan sabir diliyorum Sayin Mehmet UFUKALP kardesim,en guzel siginagimiz Yuce Allah'dir her zaman hak, gercegi savunan kazanir sizi uzenleri Allaha havale ediyoruz.

Yorum

Bahsi geçen şahsın iftira ve nifaklarının hedef aldığı başta mehmet ufukalp kardeşim olmak üzere kişi ve kurumlardan uzak olması için kendi kazdığı kuyularda boğulması için
                      14 masuma 14000 salavat'ı siz dostlarımın yardımı ile okumak istiyorum
                      14 kişiye ihtiyacım var

1000 tanesini ben alıyorum inşAllah
                      kaldı 13 kişi (daha fazla da alabilirsiniz)

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

bin tane de ben alayım inşaAllah...

siz de alın kardeşler çünkü hadislere göre bu tür faaliyetler çok sevap.. başkasına bağışlamak için okuma yapanlar, okuduklarının karşılığında başkalarına bağışladıkları kadar sevabı kendileri de alıyorlar, kendi hesaplarına da yazılıyor. yani daha karlı bir iş...

Yorum

Güzel bir hayra vesile olduğu için mutluyum. Bin tane de ben alıyorum. Allah sizlerden razı olsun kardeşlerim. Gaflet okyanusu misali insanlık içinde, selamet adacıkları gibi varlık aleminde arzı endam eden ehli beyt dostları kardeşlerim.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=18452.msg110815#msg110815 date=1290501772]
                            Güzel bir hayra vesile olduğu için mutluyum. Bin tane de ben alıyorum. Allah sizlerden razı olsun kardeşlerim. Gaflet okyanusu misali insanlık içinde, selamet adacıkları gibi varlık aleminde arzı endam eden ehli beyt dostları kardeşlerim.
                            [/quote]

Mehmet kardeşim sana bin yetmez senin daha fazla salavat alman lazım.))))) belliki bu şahıs seni çok yormuş.....

ALLAH c.c ıslah etsin ıslahı mümkün değilse bildiği gibi yapsın ve ahirette bu dünyada kendine önder bildiği kişiler ile haşretsin inşALLAH....
                            ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

[quote author=serdarcan link=topic=18452.msg110820#msg110820 date=1290504567]
                              Mehmet kardeşim sana bin yetmez senin daha fazla salavat alman lazım.))))) belliki bu şahıs seni çok yormuş.....

ALLAH c.c ıslah etsin ıslahı mümkün değilse bildiği gibi yapsın ve ahirette bu dünyada kendine önder bildiği kişiler ile haşretsin inşALLAH....
                              [/quote]

Haklısınız Serdarcan kardeş, madem öyle iki bin olsun. Dualarınız için Allah razı olsun.

Yorum

serdarcan kendi 1000 salavat hakkını mehmet ufukalpe sattın sanıyorsan yanılıyorsun boş oturma tesbihi al eline hadi kardşeim..
                                Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X