Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bir Nasıbi için Beddua istiyorum.

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

[quote author=mirzehan link=topic=18452.msg110822#msg110822 date=1290508533]
    serdarcan kendi 1000 salavat hakkını mehmet ufukalpe sattın sanıyorsan yanılıyorsun boş oturma tesbihi al eline hadi kardşeim..
    [/quote]

ya bende tespih yok zikirmatik var olurmu)) şaka bir yana tamam bende 1000 tane salavat getircem bizede faydası olur inşALLAH...
    ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

yok sana ceza parmağınla sayacan

miezehan 1000
      Qumu Aşk 1000
      m.ufukalp 2000
      serdarcan 1000
      +----------------
      5000 etti Maşallah

9 kardeşimize daha ihtiyacımız var

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

bütün islam düşmanlarının kahr-u perişan olması için bende 1000 selavat alıyorum
        "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
        "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

8000 kaldı 8 dua etmeyi seven kardeş daha lazım

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

Bende alayım 1.000 tane inşaAllah.
            "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

[quote author=Kumeyl link=topic=18452.msg110838#msg110838 date=1290529521]
              Bende alayım 1.000 tane inşaAllah.
              [/quote]

Yorum

Belliki mehmet kardesimizin cani hayli yanmis...Rabbim islami bir hayat feyzini kaynaklarin en güzelinden almaya ve vermeye cehd eden bu kardesimizin aile baglarina varincaya kadar saldiran bu zalim insanin aklini karistirsin, ne zaman ki fitne düsünecek zihni bulansin, icinde tasidigi fesadi bir an önce "...yoksa, Allah kalplerinde sakladiklarini asikar etmeyecekmi sandilar" ayetinin tecellisine ugratarak, kendi ayaklarina dolastirsin insaAllah...

Allah sabir versin mehmet kardesim
                bahsettiginiz zalim ve benzerlerinin Rabbimin layik gördügü sekilde müstahakina bir an önce ulasmasi icin 1000 salavat aliyorum

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=18452.msg110854#msg110854 date=1290561608]
                  Belliki mehmet kardesimizin cani hayli yanmis...Rabbim islami bir hayat feyzini kaynaklarin en güzelinden almaya ve vermeye cehd eden bu kardesimizin aile baglarina varincaya kadar saldiran bu zalim insanin aklini karistirsin, ne zaman ki fitne düsünecek zihni bulansin, icinde tasidigi fesadi bir an önce "...yoksa, Allah kalplerinde sakladiklarini asikar etmeyecekmi sandilar" ayetinin tecellisine ugratarak, kendi ayaklarina dolastirsin insaAllah...

Allah sabir versin mehmet kardesim
                  bahsettiginiz zalim ve benzerlerinin Rabbimin layik gördügü sekilde müstahakina bir an önce ulasmasi icin 1000 salavat aliyorum
                  [/quote]

Allah razı olsun.
                  Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                  Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=HiLaLNuR link=topic=18452.msg110756#msg110756 date=1290435478]
                    Sizi delaletde bilmesi bizim ona beddua etmemizi gerektirecek bir sebeb degil.Dogruyu bulmasi icin dua edebilirsiniz.Bundan ümidiniz yoksa o kisiden uzak durabilirsiniz.
                    Size bir zarari varsa, zülm ediyorsa ancak o zaman beddua edebiliriz.Ama tanimadigimiz bir insana sirf sizinle ayni görüste degil diye bela dilemek dogru degil.
                    [/quote]

neden bu tür insanlar bizimle uğraşmıyor neden bizim başımız derde girmiyor demek, böylece UFUKALP kardeşin haklı olduğu konusunda şüpheler uyandırmaya çalışmak doğru değildir. Tercih edilecek bir yol değildir bunun vebali vardır. çünkü,

eğer siz de herkese uyum sağlarsanız sorun yaşamazsınız, eğer çevrenizle sorun yaşamıyorsanız 3 ihtimal vardır:

1- çevreniz melekler misali İslamı çok iyi yaşayan ve asla sorun çıkarmayan kişilerle örülü

2- çevreniz bozuk ama sizin İslam diye bir derdiniz olmadığı için lay lay lom yaşıyorsunuz

3- çevreniz bozuk ama siz de onlarla usulünce mücadele ediyor çoğu zaman orta yolu buluyorsunuz..

ilk iki şık bir şey denmeye gerek kalmayacak kadar açık. ancak üçüncü bölümden söz etmek istiyorum..

her insanın sınav şekli farklıdır. kimi çevresiyle denenir kimi nefsiyle... nefsiyle denenen insan çevresiyle denenenden seviye olarak daha düşük Allah katında yeri daha azdır. nefsini aşamadığı için çevresiyle denemeye alınmamıştır. daha kendini islamlaştırması gerekir ki çevresiyle mücadeleye başlasın..

bu konuda siz kendiniz doğruları seçin tercih edin bunlardan emin olun ve çevrenize bunları yayın bakalım siz de dilde ve kitaplarda olan Allah'tan başka ilah olmadığına dair tanıklığı kendi nefsinizde halledip çevrenize bunu anlatmaya başlayın bakalım. çevrenizin putlarına işaret edin ve onları eleştirin..

yakınınızda sizi öven şımartan insanların teker teker yok olduğunu gitgide yanlışlığa gömüleceğinizi göreceksiniz..

eğer bu toplum sizden memnunsa kendiniz kontrol edin deriz.. yoksa bizi anlamanız mümkün değildir..

Ufukalp kardeşin yaşadıklarını aynen biz de yaşadığımız için bir anda hiç düşünmeden ona destek verdik... Elhamdülillah. çünkü mektebimiz gereği iyilerin yayında kötülerin karşısında olmak bizim görevimizdir..

Yorum

Hamd Allaha, Salatu Selam Rasulullah ve Elibeytine ve onların yolunda gidenlere olsun.

Anlaşılabilmekte Allahın bir lütfudur. Kardeşlerimden dilediğim bahse konu için söz konusu bedduanın sonucu bizzat o bedbaht kişi için bile hayırdır. Çünkü biz bedduamızla onun İslama zarar vermesinin önlenmesini talep etmekteyiz.

Biznillah, İnşallah Allah Teala da bu kıymetli bedduaları kabul ederse, o hain islama zarar olsun diye attıkları adımları atamamış olacak. Bu da şer değil hayırdır. Bunu talep etmek gerekli, kaçınmak ise anlamsızdır bize göre.

Yaşadıklarımızı ruhumuzu okur gibi anlayabilen kardeşlerimize selam olsun. Rabbim onlardan razı olsun.
                      Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

BEN SENI ANLIYORUM ABI ALLAH DUALARINI KABUL ETSIN O NASIBIYI ISE SEVGILISI MUAVIYENIN MEKANINA BIR AN ONCE YOLLASIN

Yorum

Allah, ehl-i beyti ve dostlarını düşman bilip diş bileyenlerin düşmanı olsun ve ehl-i beyt ve inkılab dostlarına her türlü tuzağı kurmayı marifet edinenlerin tuzaklarını başlarına geçirsin inşaallah. Zalime gül vermeyi mazluma saldırmayı ahlak edinenlerin sonu firavun,nemrut, bel'am gibi olsun inşaallah. onlarla haşrolacakları güne kadar yüzleri kara olsun.

foruma yeni üye oldum ama bu başlığı görünce ve konuyu okuyunca hepimizin çevresini saran ruhlarını satmış, zulme gönüllü uşaklık edenlerin islam, ehl-i beyt ve inkılab dostlarına yıllardır usanmadan bıkmadan attıkları iftira ve çektirdikleri eziyet karşısında, hiç azalmayan inad, taassub ve küfürleri karşısında susmanın onlara hayır dua etmenin hakka ihanet olacağını düşünerek bedduanıza (kabul olur mu bilmem) katılmak istedim. Allah yar ve yardımcınız olsun.
                          KIYAMI UNUTTUK YA RAB! NAMAZI BATIL EYLEDİK.

Yorum

İmam Sadık (a.s):

“Parmaklarını parmaklarına geçirip şöyle diyeceksin: “Allah’ım! Eğer falan kimse hakkı inkar ediyor ve batılı ikrar ediyorsa onu semavi bir belaya veya kendi nezdinden bir azaba uğrat.” Yetmiş defa ona beddua et.”

el-Kafi, 2/514/4

Sürgünümüz hep çöle, sırr-ı hikmet ne ola?
                            Sahra-yı KERBELA'da, Hüseynî Fermân'a sor...

Yorum

[quote author=yüzük24 link=topic=18452.msg110872#msg110872 date=1290599340]
                              Allah, ehl-i beyti ve dostlarını düşman bilip diş bileyenlerin düşmanı olsun ve ehl-i beyt ve inkılab dostlarına her türlü tuzağı kurmayı marifet edinenlerin tuzaklarını başlarına geçirsin inşaallah. Zalime gül vermeyi mazluma saldırmayı ahlak edinenlerin sonu firavun,nemrut, bel'am gibi olsun inşaallah. onlarla haşrolacakları güne kadar yüzleri kara olsun.

foruma yeni üye oldum ama bu başlığı görünce ve konuyu okuyunca hepimizin çevresini saran ruhlarını satmış, zulme gönüllü uşaklık edenlerin islam, ehl-i beyt ve inkılab dostlarına yıllardır usanmadan bıkmadan attıkları iftira ve çektirdikleri eziyet karşısında, hiç azalmayan inad, taassub ve küfürleri karşısında susmanın onlara hayır dua etmenin hakka ihanet olacağını düşünerek bedduanıza (kabul olur mu bilmem) katılmak istedim. Allah yar ve yardımcınız olsun.
                              [/quote]

Allah razı olsun kardeşim.

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=18452.msg110871#msg110871 date=1290599090]
                                BEN SENI ANLIYORUM ABI ALLAH DUALARINI KABUL ETSIN O NASIBIYI ISE SEVGILISI MUAVIYENIN MEKANINA BIR AN ONCE YOLLASIN
                                [/quote]

İnşallah Musavi kardeş, inşallah.

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X