Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bir Nasıbi için Beddua istiyorum.

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

1000 salavat okunmustur

Rabbim islahi mümkün olanlari islah etsin, mümkün olmayanlarin helakini cabuklastirsin insaAllah

beddua ile dua "istektir" dualarimiz pozitif yüklü cümlelerden olustugu icin genellikle tercih edilir, beddualarimizin evrendeki yansimasindan korkumuz onun negatif yüküdür, evrende nasil bir yanki getirecegini bilemedigimiz icin her zaman temkinli olmamiz gerekir....

zalime gönderilecek temkinli bir bedduada herhangi bir sakinca göremiyorum
    es-selam

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

hoş geldiniz

dün gece düşündüm daha bitmedi mi gülistan_2 kardeşin dersleri diye..
      ve geldiniz

Yorum

Selam aleykum

[quote author=zeydiyye link=topic=18452.msg112736#msg112736 date=1292698268]

farkındayım.. sizin cihadınız oturup 1000 tane lanet okumak, 5.000 tane salavat getirmek olmuş. 21. yy cihadı bu olsa gerek kolay gelsin.. 10.000 tane daha salavat getirin lanet okuyun israil haritadan silinir belki.
        [/quote]

Zeydiyye abla; konuyu başından beri takip ediyorum. Kendime ait zerre kadar yorumum yok. Benim yorumum, sizin eleştirme ve dokunma tarzınıza hitaben yazılmış bir yorumdu. Ama siz konuyu yuvarlayarak beddua talebinde bulunan arkadaşımıza hitaben yazar gibi bana yazmışsınız. Ben burada ne kendisini nede sizi savunuyorum. Ama sizin konuları eleştirme ve dokunduma tarzınızdan dolayı üzülüyorum, ve sizi bundan dolayı eleştiriyorum. Karşınızdaki insanlar kafir değil, münafık değil. Neden biraz daha ılımlı ve sakin yaklaşmakta bu kadar direniyorsunuz? Anlamıyorum...

Bak şimdi taşlar yerli yerine oturdu, ben sandımki bu lanet okuma furyasını Allah için ve Allahın dininden esinlenerek başlattınız, meğer derdiniz şahsınıza karşı yüütülen bi düşmanlığın karşılığıymış.. diğer mensuplarda dünden razı zaten lanet dedimi koşa koşa gelirler. Devam edin..
        [/quote]

bu konular sizin için eğlence malzemesi..gülmeye, alay etmeye devam edin.

[/quote]

Ben kendime eğlence amaçlı mizahi bir tartışma platformu arıyor olsam yerim burası olmazdı. Benim gülmeme sebeb olan sizin tevella ve teberra konusu üzerine olan düşüncelerinizi ifadenizden dolayıdır.

Yorum

[quote author=zerre link=topic=18452.msg113158#msg113158 date=1293045586]

Zeydiyye abla; konuyu başından beri takip ediyorum. Kendime ait zerre kadar yorumum yok. Benim yorumum, sizin eleştirme ve dokunma tarzınıza hitaben yazılmış bir yorumdu. Ama siz konuyu yuvarlayarak beddua talebinde bulunan arkadaşımıza hitaben yazar gibi bana yazmışsınız. Ben burada ne kendisini nede sizi savunuyorum. Ama sizin konuları eleştirme ve dokunduma tarzınızdan dolayı üzülüyorum, ve sizi bundan dolayı eleştiriyorum. Karşınızdaki insanlar kafir değil, münafık değil. Neden biraz daha ılımlı ve sakin yaklaşmakta bu kadar direniyorsunuz? Anlamıyorum...

Ben kendime eğlence amaçlı mizahi bir tartışma platformu arıyor olsam yerim burası olmazdı. Benim gülmeme sebeb olan sizin tevella ve teberra konusu üzerine olan düşüncelerinizi ifadenizden dolayıdır.
          [/quote]

konuyu gerçekten başından sonuna dek okusa idiniz, benim ehlibeyt düşmanlarına lanet edilmesine değil, şahsi düşmanlarını ehlibeyt düşmanı gibi göstererek, bu düşmanlarına yapılan ıslah dualarının kabul görmeyeceği safsatasını iddia ederek, Allahın hükmüne ve hakimiyetine ortak olmaya çalışanlara itiraz ettiğimi görürdünüz.

bunları göremeyip birileri tarafından kurulmuş şekilde üzerimize salınarak, konunun ciddiyetinden uzaklaşıp şahsi kin peşinde koşup alayvari gülücükler atarak neyin peşinde olduğunuz zaten ayan beyan ortatadır.

Yorum

[quote author=zeydiyye link=topic=18452.msg113202#msg113202 date=1293147728]

neyin peşinde olduğunuz zaten ayan beyan ortatadır.

[/quote]

Konuyu baştan sona kadar takip ettiğimi söyledim. Konu üzerine hiç bir yorumum olmadığını söyledim. Benim yorumum sizin eleştirme ve dokundurma tarzınız üzerine idi. Sizinde söylediğiniz gibi. " Herşey ayan beyan ortadadır." Gerçekten çok yazık....

Çok güzel entrikalar çeviriyorsunuz. Çokta güzel kelime cambazlığı yapıyorsunuz. Allah sizi ıslah etsin.

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=18452.msg113128#msg113128 date=1293032389]
              hoş geldiniz

dün gece düşündüm daha bitmedi mi gülistan_2 kardeşin dersleri diye..
              ve geldiniz

[/quote]

Allah razi olsun kardesim
              tesekkür ederim düsündügünüz icin
              hayir dersler henüz bitmedi, bitmedigi gibide yogunlugu artti
              öyle saniyorum ki bir yil kadar daha devam edecek
              hayirlisi olsun insaAllah (cümlemiz icin)

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Allah Hidayet etsin...Cehennem geniş ve Cennette de iman edip Tevbe edecek herkese yer var!!! Hürr'e nasip olan inşaallah herkese nasip olur.

Yorum

[quote author=zerre link=topic=18452.msg113212#msg113212 date=1293175221]
                  Çok güzel entrikalar çeviriyorsunuz. Çokta güzel kelime cambazlığı yapıyorsunuz. [/quote]

entrika ve laf cambazlığı takiyyeyi / riyayı itikadi hüküm haline getirenlerin işidir.

[quote author=zerre link=topic=18452.msg113212#msg113212 date=1293175221]
                  Allah sizi ıslah etsin.
                  [/quote]

amin.. amin.. laneti / küfrü ağzından düşürmeyenlerin dilinden bu sözleri duymak güzel. eğer ıslah olmaya kabiliyetiniz varsa Allah sizi de ıslah etsin.

Yorum

[quote author=zeydiyye link=topic=18452.msg113408#msg113408 date=1293550211]
                    entrika ve laf cambazlığı takiyyeyi / riyayı itikadi hüküm haline getirenlerin işidir.

amin.. amin.. laneti / küfrü ağzından düşürmeyenlerin dilinden bu sözleri duymak güzel. eğer ıslah olmaya kabiliyetiniz varsa Allah sizi de ıslah etsin.

[/quote]

bu mesajda küfür yok mu

küfürden rahatsız olanların (ki bu doğaldır) kendileri küfürbaz olmamalı değil mi?

Yorum

YUKARI ÇIK
                    Çalışıyor...
                    X