Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YINE DUA İSTEĞİ

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

YINE DUA İSTEĞİ

Allah muhafaza..

Yorum

YINE DUA İSTEĞİ

[quote author=zeydiyye link=topic=18477.msg113626#msg113626 date=1293896136]
      Allah muhafaza..
      [/quote]

Anlamadım

Yorum

YINE DUA İSTEĞİ

tüm üyelerimizi ve Ehlibeyt dostlarını her tür tehlikeden..

Yorum

YINE DUA İSTEĞİ

[quote author=zeydiyye link=topic=18477.msg113627#msg113627 date=1293896177]
          Allah muhafaza..[/quote]

[quote author=Musavi link=topic=18477.msg113627#msg113627 date=1293896177]
          Anlamadım
          [/quote]

[quote author=Musavi link=topic=18477.msg111010#msg111010 date=1290724824]
          DUALARINIZI ESİRGEMEYİN Kİ İLERDE AYETULLAH OLAYIM ALLAHIN IZNIYLE.
          [/quote]

Yorum

YINE DUA İSTEĞİ

niye, ilerde zeydi mi olsun? bilgisiz mi kalsın?

Yorum

YINE DUA İSTEĞİ

Allah zeydi kardeşlerimize de merhamet etsin

Yorum

YINE DUA İSTEĞİ

bir dua da ben istiyorum.

şimdiye kadar daha önce tanıdığım kimselerle her ortamda mektebimizi anlatıyor onlarla deliller konusunda tartışıyordum. Ama yarın İnşaAllah hiç tanımadığım ünlü bir cami hocasıyla konuşmaya tartışmaya gidiyorum.. Rabbim hakikatin zuhur edip birbirimizi anlamak için bize yardım etsin.. Ehlibeyt mektebinin delillerini açık edebileyim..

dualarınızı eksik etmeyin inşaAllah

Allahümme Salli Ala Muhammed ve Âl-i Muhammed ve Accil Ferecehum..

Yorum

YINE DUA İSTEĞİ

allah yardımcın olsun abi

Yorum

YINE DUA İSTEĞİ

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=18477.msg113636#msg113636 date=1293901604]
                    bir dua da ben istiyorum.

şimdiye kadar daha önce tanıdığım kimselerle her ortamda mektebimizi anlatıyor onlarla deliller konusunda tartışıyordum. Ama yarın İnşaAllah hiç tanımadığım ünlü bir cami hocasıyla konuşmaya tartışmaya gidiyorum.. Rabbim hakikatin zuhur edip birbirimizi anlamak için bize yardım etsin.. Ehlibeyt mektebinin delillerini açık edebileyim..

dualarınızı eksik etmeyin inşaAllah

Allahümme Salli Ala Muhammed ve Âl-i Muhammed ve Accil Ferecehum..
                    [/quote]

Rabbim yardımcınız olsun, dilinizin bağını çözsün, ilminizi arttırsın, unuttuklarınızı hatırlatsın ve kendi yolunda hem kendinize hem başkalarına faydalı olmanızı nasip etsin İnşaallah. doğruyu güzel ve hikmetli bir şekilde anlatmayı ve karşı tarafın (eğer nasibi varsa) gönlüne girebilmeyi bu vesileyle de vahdete ve kardeşliğe de katkıda bulunmayı nasip etsin Rabbim.
                    KIYAMI UNUTTUK YA RAB! NAMAZI BATIL EYLEDİK.

Yorum

YINE DUA İSTEĞİ

amin dostlar Allah razı olsun

Yorum

YINE DUA İSTEĞİ

Allah tum uyelerimize sukunet versin.

Yorum

YINE DUA İSTEĞİ

[quote author=yüzük24 link=topic=18477.msg113642#msg113642 date=1293903805]
                          Rabbim yardımcınız olsun, dilinizin bağını çözsün, ilminizi arttırsın, unuttuklarınızı hatırlatsın ve kendi yolunda hem kendinize hem başkalarına faydalı olmanızı nasip etsin İnşaallah. doğruyu güzel ve hikmetli bir şekilde anlatmayı ve karşı tarafın (eğer nasibi varsa) gönlüne girebilmeyi bu vesileyle de vahdete ve kardeşliğe de katkıda bulunmayı nasip etsin Rabbim.
                          [/quote]

Amin.
                          Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                          Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

YUKARI ÇIK
                          Çalışıyor...
                          X