Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

AÇILSIN RAH-I KERBELA..! (Rabbu'l Aleminin izini ile gidiyorum inş.)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Esselamu aleykum sevgili velayet.com ailesi internet olanağım artık olmadığı için siteye giremiyor ve takip edemiyorum... Dün akşam Beyza kardeşimizle tanışma imkanımız oldu bir vesile ile...İyisinizdir inş. Konuyu açma sebebim sizlerin selamlarınızı ve dualarınızı iletmekti...Elhamdulillah o nurlu mekanlara gitme fırsatı oldu...Aşkın kıblesine sizlerinde isimlerini yâd etmek isterim inş. Özel dua isteği olanlar özelime yazabilirler...Yolculuk 19 Ocakta inş. o zamana kadar değerli selamlarınızı ajandama kaydediceğim inş. şimdilik Hudaya emanetsiniz ... Esselamu aleykum...
    De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
    (Tevbe Suresi 105)

selamün aleyküm kardeşim
    yolun açık olsun duanızda bizlere de yer verin inş.

Yorum

a.s verahmetullah Kardeşim gideceğin haberini daha önce almıştım negüzel
      ahh KERBELA Aşk diyarım benim ihya olduğum kendimi bulduğum Rabbime ulaştığım mekan benden İmama özel selamlarımı iletin Ebulfazl Abbastan hacetlerimi dileyin Hz.Zeynebe baş sağlığın verin benden taraf dua edin bir dahaki muharremde bende orda olayım
      "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
      "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

İNŞ. KARDEŞ EKLEDİM AJANDAMA.. ALLAH RAZI OLSUN
        De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
        (Tevbe Suresi 105)

Yorum

kardeş özeline yazdım beni zaten unutmazsın inşaallah...selamımı mevlama ilet.

Yorum

Allah (c.c.) yolunuzu açık etsin inşallah ,
            bizlerede o güzel mübarek mekanları gidip görebilmemizin , nasip olması için genel anlamda dualarınızı esirgemezseniz sevinirim.
            Özel olarakda hayırlı bir ilde öğretmenlik kazanabilmem için KPSS sınavımın güzel geçmesi için dua etmeniz...

Yorum

sizleride ekledim inş. Rabbim ne hacetiniz varsa en kısa zamanda kabul etsin İNŞ.
              (Tevbe Suresi 105)

Yorum

Allah yolunu açık
                Ziyaretini kabul etsin kardeşim.

İnşAllah başta İmam (a.s.) olmak üzere kerbela şehidlerine selamlarımızı iletiniz.
                Ebulfez Abbas (a.s.) a da özel selamlarımızı iletin
                şahsım adına ailem adına bazı hadetlerim var onların kabulu için özel bir not düşer dua edersdeniz sevinriim

Ayrıca velayet.com sitesinin sağlık selameti için mesajını iyi iletebilmesi ve başarılı olabilmesi için özel dua etmenizi rica ediyroum
                bu sitede Emek veren bütün kardeşşerimizede ayrıca bir dua

Allah yolunu açık etsin
                gittiğin mekanların sahipleri şefaatçin olsunlar

Selametle inşAllah

(velayet.com un bir dahaki buluşmasında dağıtılmak üzere kerbela mühürleri getirmeyi untumazsınız umarım )

ne çok şey istedim dimi

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

Allah razı olsun... Mühürleri almaya çalışıcağım inş. bu benim içinde onurdur...sizide ekledim inş. Rabbim sıkıntılarınızı bir an evvvel gidersin inş.
                  (Tevbe Suresi 105)

Yorum

YUKARI ÇIK
                  Çalışıyor...
                  X