Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

yeni sitemiz açıldı, hepinizi bekleriz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

dün akşam yeni bir blog kurma kararı aldım. ve bu blogda hem iftiralara cevaplar vermeği, hem Ehli Beyt a.s hakikatini Kuran, hadis ve tarih ışığında anlatmayı ve hemde vehhabilerin akidesini ortaya koymayı karara aldım. gerçi bunu forumda güzel bir şekilde yapıyoruz ama blogun forumdan farkı orada reklam olarak tüm Ehli Beyt a.s sitelerinin yayınlanma, reklam edilme fırsatının olması. blogu dün akşam kurdum ve bugün çalışmalara başladım, inşşAllah çalışmalarım hem burada ve hemde orada devam edecek. paralel bir şekilde daha güzel irerleyeceğiz inşaAllah. blogun linki:

http://velayet.wordpress.com/

Çok muhterem Elmeddin kardeşimizin eline, emeğine sağlık... Cenab-ı Allah'tan başarılar getirmesini niyaz ediyorum..
    Tevekkülle elde edilen sırlar; bir tek yakîn haddini bilenlere mahsustur.

Hakikî Şialarımız da yakîn sınırını koruyanlardır, ki onlardan «Allah'ın varlığı sayesinde hiçbir şeyden korkmamaları»nı bekleriz!

İmam Cafer-i Sadık (a.s)

Yorum

[quote author=Behesht-e Mahdi link=topic=19287.msg116501#msg116501 date=1296288175]
      Çok muhterem Elmeddin kardeşimizin eline, emeğine sağlık... Cenab-ı Allah'tan başarılar getirmesini niyaz ediyorum..[/quote]
      Allah razı olsun kardeşim, teşekkür ederim

Yorum

Rabbim muvaffak eylesin.
        KIYAMI UNUTTUK YA RAB! NAMAZI BATIL EYLEDİK.

Yorum

[quote author=hatt-ı imam link=topic=19287.msg116504#msg116504 date=1296288864]
          Rabbim muvaffak eylesin.[/quote]
          amin ecmain abim, Allah razı olsun

Yorum

Rabbim muvaffak eylesin.
            [/quote]

sanırız bize ve diğer Ehlibeyt mektebi araştırmacı ve tebliğcilerine büyük bir kaynak ve arşiv niteliğinde bir şey düşünüyorsun öyle mi kardeşim?

bir de blok ne demek siteden farkı ne?

Yorum

hayırlı olsun birader...allah muvaffak etsin.

Yorum

Rabbim muvaffak eylesin.
                [/quote]
                Allah yar ve yardımcınız olsun ,emeklerinizdaim olsun inş..
                QUR WAY IS THE WAY OF İMAM MOOSA AL KADHEM
                WHO TEACHED US TO LİVE IN THE PRISON......

Yorum

Rabbim muvaffak eylesin.
                  [/quote]
                  Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                  İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=kevseri_resul_76 link=topic=19287.msg116517#msg116517 date=1296301152]
                    Rabbim muvaffak eylesin.
                    [/quote]
                    Allah yar ve yardımcınız olsun ,emeklerinizdaim olsun inş..
                    [/quote]

Yorum

Allah hepinizden razı olsun, hepinize teşekkür ederim

sanırız bize ve diğer Ehlibeyt mektebi araştırmacı ve tebliğcilerine büyük bir kaynak ve arşiv niteliğinde bir şey düşünüyorsun öyle mi kardeşim?
                      evet hocam, kısmetse büyük bir şey olacak. ve tüm Ehli Beyt a.s hakikatini anlatan sitelerin, forumların linki ile birlikte görsel dosyalar, videolar ve s.-de olacak

Yorum

MaşAllah kardeşim Allah muvaffak eylesin ecrin bol olsun inş...
                        "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
                        "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

Hayırlı olsun kardeş, Rabbim yar ve yardımcınız olsun, faydalı ve bereketli bir blog olur inşaAllah.
                          Sizin dışınızda başkaları da bir başlık açık bir şeyler yazabilecekler mi?
                          Ben kayıt olamadığım için bilemedim.
                          عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Yorum

[quote author=BEYZA link=topic=19287.msg116561#msg116561 date=1296338009]
                            MaşAllah kardeşim Allah muvaffak eylesin ecrin bol olsun inş...[/quote]
                            Allah razı olsun kardeşim

[quote author=Velayet_Nuru link=topic=19287.msg116572#msg116572 date=1296338947]
                            Hayırlı olsun kardeş, Rabbim yar ve yardımcınız olsun, faydalı ve bereketli bir blog olur inşaAllah.[/quote]
                            inşaAllah hocam, Allah razı olsun

Sizin dışınızda başkaları da bir başlık açık bir şeyler yazabilecekler mi?
                            Ben kayıt olamadığım için bilemedim.
                            henüz tam olarak bilmiyorum hocam, düzenleme işlerine yardım eden arkadaşlara sorarım

Yorum

ELMEDDİN ÇOK GÜZEL OLMUŞ FACEBOOKTA TÜM SAYFALARIMDA YAYINLADIM.VAHHABİLERE İYİ CEVAP OLUR.

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X