Merhaba değerli dostlar,değerli canlar uzun bir süreden beri sitede yoktum.
Ama hayırlı bir nedeni vardı.Dün akşam Kerbela'dan İstanbul'a yeni geldim.
Giderken sizlere haber veremedim gerçekten çok özür dilerim apar topar bir şekilde hazırlandım.
Bu yolculukta yolculuğa değer katan en güzel şey Necef-Kerbela arası olan 90 km. yürüyüştü.
Merak etmeyin sizler için de bol bol dua ettim ve nezirler verdim.
İnşaallah siz Hüseyin Aşıkları'da O kutsal mekanları ziyaret edersiniz.
Hangi birini anlatayım ki:Şam'da ki Hz.Zeyneb'in türbesini mi Necef'de ki Mescid-i Kufe'yi mi Hz.Ali'nin türbesini mi
Hz.Ali'nin evini mi Hz.Hasan ile Hz.Hüseyin'in kaldıkları odayı mı Hz.Zeyneb'le Ümmü Gülsüm'ün kaldıkları odayı mı yoksa Hz.Ali'nin yara aldıktan sonra kaldığı ve kefenlendiği odayı mı daha neler neler var can dostlar.
İnanın bunları yazarken bile insan gözyaşlarını tutamıyor.
Kendimi biraz toparladıktan sonra inş size güzel bilgileri aktaracam..
Ama hayırlı bir nedeni vardı.Dün akşam Kerbela'dan İstanbul'a yeni geldim.
Giderken sizlere haber veremedim gerçekten çok özür dilerim apar topar bir şekilde hazırlandım.
Bu yolculukta yolculuğa değer katan en güzel şey Necef-Kerbela arası olan 90 km. yürüyüştü.
Merak etmeyin sizler için de bol bol dua ettim ve nezirler verdim.
İnşaallah siz Hüseyin Aşıkları'da O kutsal mekanları ziyaret edersiniz.
Hangi birini anlatayım ki:Şam'da ki Hz.Zeyneb'in türbesini mi Necef'de ki Mescid-i Kufe'yi mi Hz.Ali'nin türbesini mi
Hz.Ali'nin evini mi Hz.Hasan ile Hz.Hüseyin'in kaldıkları odayı mı Hz.Zeyneb'le Ümmü Gülsüm'ün kaldıkları odayı mı yoksa Hz.Ali'nin yara aldıktan sonra kaldığı ve kefenlendiği odayı mı daha neler neler var can dostlar.
İnanın bunları yazarken bile insan gözyaşlarını tutamıyor.
Kendimi biraz toparladıktan sonra inş size güzel bilgileri aktaracam..
Yorum