Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Galiba birbirimize zarar vermeye başladık

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kötü beraberliklerden se iyi ayrılıklar daha hayırlıdır. Görünen o ki, birbirimize zarar vermeye başladık. Bizler için güncel anlamda en büyük değer Velayeti Fakihtir.

Burada tartıştığımız arkadaşlardan bazıları kendilerinin de Velayeti Fakihe bağlı olduklarını söylemektedirler. Biz buna önem vererek burada kalmak isterdik. Ancak arkadaşlarımızın bu kısır tartışmalara son verme gibi bir niyetleri yok gibi.

Bu yüzden ne sizi ne de kendimizi üzmemize gerek yok. Ne siz ne de biz Velayetin ölçüsü ve temsilcisi değiliz, bağlılarıyız.

Madem ki, buna rağmen burada güzel bir birliktelik oluşturamadık, artı daha fazla birbirimizi yıpratmadan olaya son verelim diyoruz.

Her türlü yanlışlarına rağmen Velayeti Fakihe bağlı olanlar bizim kardeşlerimizdir. Ancak kardeşlerimizin bizi nasıl gördüklerinden emin olmadığımızı anladık.

Allaha ısmarladık.
    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

abi kalsaydınız iyi olurdu.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=19612.msg118567#msg118567 date=1297770221]
      Kötü beraberliklerden se iyi ayrılıklar daha hayırlıdır. Görünen o ki, birbirimize zarar vermeye başladık. Bizler için güncel anlamda en büyük değer Velayeti Fakihtir.

Burada tartıştığımız arkadaşlardan bazıları kendilerinin de Velayeti Fakihe bağlı olduklarını söylemektedirler. Biz buna önem vererek burada kalmak isterdik. Ancak arkadaşlarımızın bu kısır tartışmalara son verme gibi bir niyetleri yok gibi.

Bu yüzden ne sizi ne de kendimizi üzmemize gerek yok. Ne siz ne de biz Velayetin ölçüsü ve temsilcisi değiliz, bağlılarıyız.

Madem ki, buna rağmen burada güzel bir birliktelik oluşturamadık, artı daha fazla birbirimizi yıpratmadan olaya son verelim diyoruz.

Her türlü yanlışlarına rağmen Velayeti Fakihe bağlı olanlar bizim kardeşlerimizdir. Ancak kardeşlerimizin bizi nasıl gördüklerinden emin olmadığımızı anladık.

Allaha ısmarladık.
      [/quote]

bizler sünni veya şii İslam İnkılabına ve velayeti fakihe dost kazandıma derdinde olsuk. çünkü şunu çok iyi biliyoruz ki bir insanı seven onun savunduklarını da sever gitti yoldan gitmek ister. bu aynen sistemler ve devletler içinde gereklidir.

ama anlaşılan arkadaşlar bulunmamızdan artık rahatsız olmaya başladılar ve biz dost değil düşman kazanmaya başladık. bizler yüzünden ne inkılabın, ne velayeti fakihin ne de ehli beyt mektebinin gönüllerde zarar görmemesi için ben de kendi adıma sizlere veda ediyorum. hakkınız helal edin.

KIYAMI UNUTTUK YA RAB! NAMAZI BATIL EYLEDİK.

Yorum

... EDİT ...

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=19612.msg118572#msg118572 date=1297771022]
          abi kalsaydınız iyi olurdu.[/quote]
          bencede. tartışmalar yıllar yılı birlikte yaşamış aile fertleri arasında da oluyor, bu doğal bir şey. esas olan konuşup tartışma yaratan etkenleri ortadan kaldırmaya çalışmak

Yorum

Hayırlısı olsun.. Ben bunu tahmin ediyordum.. Çünkü biz teklifimizi yaptık:

Said konularını hiç açmayın biz de siteyi bunlardan sizin rızanızla temizleyelim konular burda kapansın.. ama kabul etmediler..

ve Saidi korumak uğruna şianın saldırmadıkları ilkeleri kalmadı.. şia sapıkları da varmış da iki türlüymüş de.. velayeti fakihe bağlı olan sünniler bağlı olmayan şiilerden iyiymiş de..

şiiyseniz ve velayeti Fakihe bağlı iseniz buyrun alimlerimize kulak verin.. yok.. Velayeti Fakihin fetvasına gelin yok..

ee şiaya söven Saide hem de şia ilkelerine aykırı olacak şekilde sıfat yakıştırmayın.. yok..

bu gidişin ardında Saidin artık şiiler arasında deşifre olmasından başka bir şey yoktur..

hadi biz şartlıyız kinliyiz (ki bu iftaralara bile sabrettik onların kişiliklerine iftira etmedik hiç bir zaman) Garibi Neyneva kardeşimiz dedi Saidin yazdıklarını açıklayın.. ben bilmiyorum beni aydınlatın hem şiaya saygılısınız hem de şiaya söven Saide üstad zamanın en bilgilisi diyorsunuz anlamında sözler söyledi. bu çelişkiyi anlamak istiyorum dedi..

Ama açıklayamadılar. bizim Saidden alıntıladığımız hiç bir yerde cevap vermediler. Saidi körü körüne savunmaya devam ettiler. Biz sanki kendilerine sövmüşüz gibi bize hakarete başladılar.. karşılık vermememiz kendilerini iyice sarstı.. eğer bize cehli aşk demesine karşılık biz abi demeyip hakaret etseydik belki istedikleri olacaktı..

her neyse kişiselliğe girmek istemiyorum..

ama Ehlibeyt güneşini gören (?) birilerinin bile bir Said uğruna burdan ayrılmaları üzücü...

Yorum

[quote author=hatt-ı imam link=topic=19612.msg118575#msg118575 date=1297771670]
              [quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=19612.msg118567#msg118567 date=1297770221]

Allaha ısmarladık.
              [/quote]

bizler sünni veya şii İslam İnkılabına ve velayeti fakihe dost kazandıma derdinde olsuk. çünkü şunu çok iyi biliyoruz ki bir insanı seven onun savunduklarını da sever gitti yoldan gitmek ister. bu aynen sistemler ve devletler içinde gereklidir.

ama anlaşılan arkadaşlar bulunmamızdan artık rahatsız olmaya başladılar ve biz dost değil düşman kazanmaya başladık. bizler yüzünden ne inkılabın, ne velayeti fakihin ne de ehli beyt mektebinin gönüllerde zarar görmemesi için ben de kendi adıma sizlere veda ediyorum. hakkınız helal edin.

[/quote]

size gidin diyen oldu mu? ben kalmanızı istiyorum kendi adıma. burası herkese açık bir yer...
              Hüseyin'in şehadeti üzre müminlerin kalbinde bir aşk vardır, o aşk asla soğumaz.
              Hz.Peygamber (saa)

Yorum

hepimiz biliyoruz ki hak yalnızca bir tanedir eğer bizler tartışmalarımızda münazxaralarımızda objektif olup yalnızca hakkı arzularsak muhakkakki hiçbir beraberlik bozulmaz

ben kendi adıma sizlerin vesilesi ile bilmediğim bir çok konuyu öğreniyorum ve sizin velayettem ayrılmanızı istemiyorum gaye yeterki hakkı birilerine göstermek olsun ozamn inş gitme arzunuz ortadan kalkacaktır
                "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
                "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

Bizi yeterince tanıyanlar tanıyor. Tanımayanlar için için şunu söylemeliyim ki, biz Muhammedi İslam ile Rasulullah ve evlatları 12 İmamın İslamını kastediyoruz. Bu İslamın günümüzdeki tezahuru ise İran İslam İnkılabını gerçekleştiren Mektebi İmam Humeyni Rehberiyyeti İmam Ali Hamaneidir. Bize isim resim yakıştırmak isteyenler için verdiğimiz profil budur. Bunun ötesinde bize yakıştırmalarda bulunanlar sadece gereksiz laf etmiş olacaklardır.

Bizim hakkımızda şahısların ileri geri değerlendirmeleri yerine, kul hakkına girmek istemiyorlarsa bizim söylemlerimizi esas alarak değerlendirme yapabilirler.

İslam İnkılabına sadık, Velayeti Fakihe bağlı bütün şii süni müslümanlar bizim kardeşlerimizdir vebizler için çok değerlidir.

Bu kategori içerisinde olsalar bile, kendilerini kardeşim bilse bile, üslup ve tarzlarının Muhammedi İslama zarar verdiğini bildiğim kardeşlerimi Allaha havale ediyorum.

Bu meyanda, kendilerine nefsi duygularını bize karşı işletmiş ve işletmekte bir beis görmeyen Qumu aşk ve Mufazzal kardeşlerime hakkımı helal etmiyorum. Bizim gibi bir velayeti fakih sevdalısını bile bu forumdan küstürmeyi başarabildilerse, Velayeti Fakihin en önemli programı olan islami vahdete artık ne kadar faydalı olabileceklerini vicdanları taassupla örtülmemiş kardeşlerimin vicdanlarına havale ediyorum.

Bunun ötesinde bizi tanımadan aleacele bizler hakkında lüzumsuz laflar eden kardeşlerimle bir problemim yoktur. Rasulullaha 12 İmama tabi bütün kardeşlerimi sev saygı ve şükranla anıyorum.
                  En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 05.08.2020, 01:22.
                  Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                  Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

forumdan küsmenize gerek yok. Bize söven kimseleri ve sövdüğü için bizim duymaktan rahatsız olduğumuz şekilde anmayın ayrılık konularını bırakın, ortan noktamız Velayeti Fakihten konuşalım.. vahdet ortak noktalarda olmaz mı..

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=19612.msg118656#msg118656 date=1297840283]
                      Bu meyanda, kendilerine nefsi duygularını bize karşı işletmiş ve işletmekte bir beis görmeyen Qumu aşk ve Mufazzal kardeşlerime hakkımı helal etmiyorum. [/quote]

Sayın Mehmet Ufukalp! Bizi kandırdığınız için, çelişkili ve yalan olmak üzere onlarca beyanda bulunduğunuz için, beni ve sitede ki bazı üyeleri Ajan, casus, fitneci, zalime destekçi ilan ettiğiniz için ve daha bir çok sebepden dolayı bende size hakkımı helal etmiyorum. Ve bu konuda çok ciddiyim. Ahirette inşaallah karşılaşmak ümidi ile...
                      En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 05.08.2020, 01:22.

Yorum

MUFAZZAL abi bu kandırmayı açarmısnız lütfen...
                        En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 05.08.2020, 01:23.

Yorum

Sitemizden kimseyi kovmadık. Gidenede hiç bir zaman dur demedik. Gideninde duygu dolu mesajına bakıp üzülmedik, pişman olmadık ah, vah etmedik. Gidende sağolsun gelende sağolsun. Biz, bizi bilenlerin bizi anladığına eminiz hamdolsun. Giden kardeşlerimin yolları açık olsun. Sağlık selamet bulsunlar inş.

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=19612.msg118673#msg118673 date=1297863417]
                            MUFAZZAL abi bu kandırmayı açarmısnız lütfen...[/quote]

Tartışmalarımızın içinde mevcuttur. Teferruata gerek yok. Konukapanmış arkadaşlar siteyi terk etmiştir.
                            En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 05.08.2020, 01:23.

Yorum

Ortada bir sorun vardı ve hâlâ var. Ben tüm iyi niyetimle aklıma takilanlari sordum. Çünkü gerçekten bir çelişki var ama her defasında sorduğumda risaleye başvurun dediler. Biz gerekli açıklamaları yaptık dediler. Bu tartışma hâlâ sürüyorsa demek ki yeterince açıklanmamış. Ve ben arapça farsça bilmiyorum okusam da bir anlamı olmayacaktı.
                              Sayın ıslami devletin dediği gibi kum abi bir sia'nin tepkisini gösteriyor.demişti. Ben de katılıyorum. Ama üslup konusunda sertleşmeler oldu iki taraf içinde. Birkaç kere hosnutsuzlugumu bildirmeme rağmen devam etti. Ama kimse gidenleri dışlamadi, gidin demedi. Gerekli açıklamalar da yapılmadı. Her neyse gelinen nokta buydu. Tabi her şeyin doğrusunu Allah bilir. Allah herkesin yolunu açık etsin.
                              Hüseyin'in şehadeti üzre müminlerin kalbinde bir aşk vardır, o aşk asla soğumaz.
                              Hz.Peygamber (saa)

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X