Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dua istegi

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Dua istegi

Selamun aleykum wr wb, degerli kardesler..

sizden istirhamim var
    cok rahatsizim..
    Dualarinizda beni de anin lütfen!
    Dini ne sanirsin ki ona kir bulastirilmasina sessiz kalabiliyorsun, kendi nefsinin elbisesini kirden temizlerken...Imam Ali a.s...

Dua istegi

Allah senin yar ve yardımcın olsun sıkıntılarını gidersin.

Yorum

Dua istegi

Aminnn insaAllah cemien

Musavi kardes, Allah razi olsun insaAllah!

cikip dinleneyim ins, hayirli geceler dilerim!
      Dini ne sanirsin ki ona kir bulastirilmasina sessiz kalabiliyorsun, kendi nefsinin elbisesini kirden temizlerken...Imam Ali a.s...

Yorum

Dua istegi

Allah şifanızı versin

Allahumme Salli Ala Muhammed ve Al'i Muhammed
        Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

Dua istegi

Rabbim Hz.Zeynel abidin a.s ağamızın hürmetine seni sıhhatine kavuştursun inş..
          "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
          "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

Dua istegi

[quote author=mirzehan link=topic=19634.msg118804#msg118804 date=1298017961]
            Allah şifanızı versin

[/quote]

bu günlerde salavat isteğinin yokluğundan dolayı bir boşluk ve eksiklik hissettiğimi düşünüyordum.. bir vesile olur da sayı konursa bolca salavat getiriyorum.. ve başkası için dua ya da salavat getirsek aynı sevap ve fayda kendimize de yazılıyor. ben diyorum ki zahra kardeşin iyileşmesi için salavat getirelim. ben 1000 tane alıyorum inşaallah..

Yorum

Dua istegi

Rabbim şafi ism-i şerifi ile hayırlı şifalar versin, öyle ki bu dünya ve ahiretinizi kuşatıp hastalık nedir bırakmasın.. Rabbim rahatsızlığınızı günahlarınıza kefaret,dercenizin ve makamınızın yükselmesine eylesin..Rabbim yar ve yardımcınız olsun inş..

Yorum

Dua istegi

Rabbim sifa versin kardesim.Allah yar ve yardimcin olsun...
                ‎'Kırk kapıdan geçirip,
                '' işte sevdan '' diye, seni oturttular içime…
                ŞAHADET parmağım şahit olsun ŞEHADETİME…

Yorum

Dua istegi

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=19634.msg118850#msg118850 date=1298063567]
                  [quote author=mirzehan link=topic=19634.msg118804#msg118804 date=1298017961]
                  Allah şifanızı versin

[/quote]

bu günlerde salavat isteğinin yokluğundan dolayı bir boşluk ve eksiklik hissettiğimi düşünüyordum.. bir vesile olur da sayı konursa bolca salavat getiriyorum.. ve başkası için dua ya da salavat getirsek aynı sevap ve fayda kendimize de yazılıyor. ben diyorum ki zahra kardeşin iyileşmesi için salavat getirelim. ben 1000 tane alıyorum inşaallah..
                  [/quote]

Bu gece bende Zahra kades icin dua edecegim.Sayi vermek istemiyorum.
                  ‎'Kırk kapıdan geçirip,
                  '' işte sevdan '' diye, seni oturttular içime…
                  ŞAHADET parmağım şahit olsun ŞEHADETİME…

Yorum

Dua istegi

Allah razi olsun ins Dualarinizdan ötürü kardesler..

Rabbim her iki cihanda razi oldugu dereceye erismeye muvaffak eylesin insaAllah

bedensel rahatsizliklar ne kadar zor olsada.. Rabbim beterinden korusun ve
                    Rabbimizi anmayi, ibadetlerimizden vs. alikoyacak durumlardan saklasin insaAllah!

Yorum

Dua istegi

[quote author=Zahra link=topic=19634.msg118796#msg118796 date=1297988592]
                      Selamun aleykum wr wb, degerli kardesler..

sizden istirhamim var
                      cok rahatsizim..
                      Dualarinizda beni de anin lütfen!
                      [/quote]

Allah yardımcınız olsun. Allah, izinden gittiğiniz o Hz. Zehranın s.a eli ile şifanızı versin inş.

Yorum

Dua istegi

amin kardeşim.. İnsan çok aciz.. bunu çoğu zaman unutuyoruz. Ancak Rabbimizin sevdiği kullar hariç. O, bu kullarının sürekli kendini anması kendine dua etmesi için onlara hastalık ve sıkıntı veriyor. böylece hastalığın da etkisiyle var olan zikir taat ve yalvarmaları kat kat artsın diye..

Bu arada size hastalıktan dolayı istirahattayken Hz. eyyub filmini izlemenizi öneriyorum.. Eyyub a.s.'ın nasıl sınava alındığı bu sınavda şeytanın ona nasıl vesvese verip bu yolla onu isyana sürüklemek istediği.. çok güzel şekilde anlatılmış.. biz ara ara bunu izlemeyi severiz..

Yorum

Dua istegi

Allah günahların kefaretine sayıp. Hayırlı şifalar nasip etsin kardeşim.
                          124 bin peygamberin duası ki sonuncusu Hatemul Enbiya Muhammed mustafa s.a.v. in ve Ondan sonra Tek Kurtuluş gemisi Olan EHlibeytin duası sizinle olsun kardeşim.
                          Hayat iman ve cihadtır. İmam Hüseyin as.

Yorum

Dua istegi

Evvela, Zahra kardeşimize çok geçmiş olsun.

Umarım tez zaman dizini, beşeriyet kurtarıcımız ve adalet güneşimiz; 12. İmam Sahib-uz Zaman Hz. İmam Muhammed Mehdi (af) ağamızın gözetimi ile Allah Subhanehu ve Teala hayırlı şifa, sağlık nasip eder.

Allah'umme Salli Ala Muhammed ve Al-i Muhammed ve Accil Ferecehum ve Feracina Bihim
                            Tevekkülle elde edilen sırlar; bir tek yakîn haddini bilenlere mahsustur.

Hakikî Şialarımız da yakîn sınırını koruyanlardır, ki onlardan «Allah'ın varlığı sayesinde hiçbir şeyden korkmamaları»nı bekleriz!

İmam Cafer-i Sadık (a.s)

Yorum

Dua istegi

Allah razi olsun kardesler, daimen ve ebeden ins

sizlerde Dualarimdasiniz acizane namazlarimda..

Qom_u_ask abim, Allah razi olsun ins, bu rahatsizliklar dahi Rabbimizin bizlere lutfudur..
                              hani denir ya "Lutfunda hos kahrinda hos.." buna bazi durumlarda amel edemesekte, kendi eksikligimizden. ama cabalamaktayiz ins!

asil aci ve tüm agri ve sikintilardan zor gelen durum ise, hos olmayan, bos ve verimsiz (dinden, ibadetten yoksun) konusmalar sarfedilen bir ortamda olmak ve tahammül sabir göstermek. Rabbimize siginiriz her halukarda ins Ya Ilahi!

abim öneriniz icin de cok sagolun ins, filmi izledim, gercekten güzel yapim. O lanetlilere ,elee gicih olmusam kii..

selam ve dua ile..

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X