Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umre Ziyareti

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Umre Ziyareti

Allah nasip ederse yarın Umre Ziyareti İçin Kutsal Topraklara gideceğim. Gitmeden önce bütün forum sakinleri ile helalleşmek istedim. Bilmeyerek de olsa kalbini kırdığım bir kardeşim oldu ise haklarını helal etsinler inşaallah. Bütün forum sakinleri inşaallah dualarımda olacaktır.

Umre Ziyareti

ALLAH KABUL ETSIN ABI...MEVLAMIZ MUHAMMEDE (S.A.A) SELAMIMI İLET.

Yorum

Umre Ziyareti

Ziyaretinizi Allah(c.c.) kabul etsin inşallah.

Özel dua ederseniz çok sevinirim.
      Bu sene Kpss'ye girecek tüm ehlibeyt sevdalısı öğretmen adayı kardeşlerimizin ,sınavlarında başarılı olmaları için dualarınızı unutmazsanız çok sevinirim.

Allah (c.c.) yolunuzu açık etsin inşallah.

Allahumme Salli ala Muhammedin ve Âl-i Muhammed ve Accil Ferecehum

Yorum

Umre Ziyareti

“Allah Kâ’be’yi, o Beyt-i Haramı insanlık için bir kıyam (yeri) kıldı…”(Maide: 97)
        Allah başta sizin olmak üzere hepimiz için bir kıyam vesilesi kılsın. Dua etmeyi unutmayın
        Zulümde iki suçlu vardır bir zalim ikincisi zulme baş kaldırmayan münzellim İmam Ali kv

Yorum

Umre Ziyareti

[quote author=Ya-Hüseyin link=topic=19746.msg119407#msg119407 date=1299150493]
          Ziyaretinizi Allah(c.c.) kabul etsin inşallah.

Özel dua ederseniz çok sevinirim.
          Bu sene Kpss'ye girecek tüm ehlibeyt sevdalısı öğretmen adayı kardeşlerimizin ,sınavlarında başarılı olmaları için dualarınızı unutmazsanız çok sevinirim.

Allah (c.c.) yolunuzu açık etsin inşallah.

Allahumme Salli ala Muhammedin ve Âl-i Muhammed ve Accil Ferecehum
          [/quote]

garibi neyneva ile hayalim vuslat adlı üyelerimiz ilk planda aklıma gelen ve bu yıl kpss ye girecek olan kardeşlerimiz ben onlar için de dua istiyorum.

Demek Ravzai Mutahharada Peygamberimizin s.a.a. mübarek ziyaretinden sonra Cennetu'l-Baki'de İmam Hasanı Mucteba, İmam Zeynul Abidin, Muhammed Bakır ve Caferi Sadık a.s.'ı da ziyaret edeceksiniz..

orada ailecek bizim de skıntılarımızın gitmesi için dua etmeyi ihmal etmeyin inşaAllah...

Yorum

Umre Ziyareti

kıymetli kardeşim selametle git, selametle gel. ALLAH(cc) ziyaretini makbul eylesin...şu fakir kardeşinede dua et inşaallah.güzel ne var ise, iste bizler için.... ağanın eli tutulmazmış.

Yorum

Umre Ziyareti

Allah yolunu açık etsin. inşallah selametle gidip selametle gelirsin. Efendimize selam söyle bizlerden..
              ümmeti MUHAMMEDİN içinde bulunduğu ihtilaflardan vahdete,zilletten izzete geçmesi için duacı ol değerli üstadım..
              Allah kabul etsin ziyaretini.. bizlerede o mübarek toprakları ziyaret etme fırsatı versin. En önemlisi o toprakları zorbaların elinden kurtarıp islamın hakimiyetine koysun..
              Güle güle git güle güle gel ey dost..

Yorum

Umre Ziyareti

Allah yolunu açık etsin
                Ziyaretini kabul etsin inşAllah
                Gittiğin mekanlara ve ordaki makam sahiplerine selamımı ilet.
                Benim içinde içinden geldiği gibi dua et inşAllah.
                birde güzel bi tesbih istiyorum (özel tesbih merakım var koleksiyonuma koyacam )
                )

Allahumme Salli Ala Muhammed ve Al'i Muhammed....
                Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

YUKARI ÇIK
                Çalışıyor...
                X