Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gidiyorum

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Gidiyorum

Selam arkadaşlar

İran için son aşamada tamamlandı ve vizemde çıktı. İnşaallah haftaya gidiyorum.
    orada da arada foruma bakacağım ama fazla girmem sağlıklı olmaz çünkü ilk önce derslerim önemli.

Ynt: Gidiyorum

Allah hayırlara vesile kılsın. inşaallah ilmin de amelinde artmış olarak geri gelirsin.

tüm inkılab dostlarına ve eğer ziyaret edersen İmam Humeyni r.a. ye bizden söyle. dualarını o mübarek yerlerde bizden esirgeme.

İmam Hamaney'e olur da ulaşırsan (ne bileyim belki bir fırsatın olur ulaşırsın diye yazıyorum. malum bu benim için hayal sadece) bir emrine ruhunu, canını, cananını feda edecek yolunun aşıklarının kendisine olan beyatını bir kez de sen bildir.

Allah yolunu açık etsin. yar ve yardımcın olsun.
    KIYAMI UNUTTUK YA RAB! NAMAZI BATIL EYLEDİK.

Yorum

Allah azze ve celle razı olsun abi.inşaallah.

Yorum

iyi yolculuklar birader.
        HASBUNALLAH

Yorum

Allah (cc) zihin açıklığı versin Musavi kardeş, İnşaallah sende ilimde derinleşenlerden olursun. Yolun açık olsun.

Yorum

[quote author=Sebzivar link=topic=20141.msg122034#msg122034 date=1302155216]
            Allah (cc) zihin açıklığı versin Musavi kardeş, İnşaallah sende ilimde derinleşenlerden olursun. Yolun açık olsun.
            [/quote]

Yorum

Amin ecmain sağolun

Yorum

Allah yar ve yardımcınız olsun
                QUR WAY IS THE WAY OF İMAM MOOSA AL KADHEM
                WHO TEACHED US TO LİVE IN THE PRISON......

Yorum

[quote author=Sebzivar link=topic=20141.msg122034#msg122034 date=1302155216]
                  [/quote]

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

AMİN KEVSER KARDAŞ VE GÜLİSTAN BACIM...ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

Yorum

Musavi sana imrendim.. öyle bir yolcuğuğa çıkmışsın ki.. Küfrün merkezinden (büyük şeytan ABD'den) İmanın merkezine, Ehlibeyt mektebinin ilim diyarı cennet şehirlerinden dünyaya ithal edilmiş bir şehre gidiyorsun.. Bu kadar kısa sürede bu kadar uzun yolculuktan dolayı Rabbimize ne kadar hamd etsek, etsen azdır..

bunun kadrini bil. Yaptıklarını yalnız Allah için yap. İnsanlardan kendine hizmet etmelerini bekleme, kendi işlerini kendin gör, yaşama ve ilim öğrenme gayen yalnızca Allah için olsun.. İlim öğrenmeyi bilirsin sana nahisat etmeme gerek yok. İlim öğrenmek her ne kadar kolay görünse de aslında en zor ve meşakkatli bir iştir. Niceleri kitap yüklü merkepler gibiyken gerçek ilim adamları ilimleriyle amel eden, öğrendiğini hayata uygulayan, az konuşup çok iş yapan karakterlerdir. İlim öğrenmek bu yönüyle zordur.

Bu sitede de bu ülkede de biz ilim öğreniyoruz Ama Kum'un farkı çoktur. Kum'da İmam Zaman a.f.'in naibleri vardır, onun nazarı vardır, emriyle yapılan Cemkeran Mescidi vardır ki insanın ruhuna dünyanın hiç bir yerinden alamayacağımız nakışları işler de insan sanki bir mana eri olur.

Ahlak ancak Kum gibi her köşesi bucağı İmam Zaman a.f.'in nazarıyla bereketlenmiş bir terbiye ve disiplin yerinde elde edilir. İlimse ancak ahlakla korunur ve kemale erer. Ahlaksız ilim dümeni patlamış arabaya benzer ki nereye çarpacağı kimi ezeceği sürücüsünü nereye atacağı kestirilmeyen bir hızdan başka bir şey değildir.

Git dost git.. bizi unutma. Bizi unutsan da bir yerlerde gariban şiaların mübarek Kum aşkının hasretini çektiklerini ve o mübarek mekanlardan göğe yükselen dualara muhtaç olduklarını unutma.. dualarında velayet dostlarını ve ziyaretçilerine de yer ver..

Hattı İmam kardeşimizin duygu ve isteklerine aynen katılıyorum..

Allah yar ve yardımcın Ehlibeyt yol göstericin İmamı Zaman a.f. üstadın İmam Hamenei, hep yanında bulunan yardımcın olsun..

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=20141.msg122308#msg122308 date=1302446910]
                        .
                        Git dost git.. bizi unutma. Bizi unutsan da bir yerlerde gariban şiaların mübarek Kum aşkının hasretini çektiklerini ve o mübarek mekanlardan göğe yükselen dualara muhtaç olduklarını unutma.. dualarında velayet dostlarını ve ziyaretçilerine de yer ver..

Hattı İmam kardeşimizin duygu ve isteklerine aynen katılıyorum..

Allah yar ve yardımcın Ehlibeyt yol göstericin İmamı Zaman a.f. üstadın İmam Hamenei, hep yanında bulunan yardımcın olsun..
                        [/quote]

Yorum

Allah razı olsun abi özellikle sen unutmadıklarımdan olacaksın inşaallah.

Yorum

HUVE'L AZİZ

SELAM OLSUN ALLAH'IN HABİBİNE VE TEMİZ PAK KILDIĞI EHL-İ BEYTE

Allah yar ve yardımcın olsun. Gitmene emin ol çok sevindim ilmin beşiğine gidip ilim öğrenmek herkese nasip olmuyor. Araştırma hevesin var orda belirli bir zamandan sonra medresede öğrettikleri ile kalma sık sık kütüphanelere git araştırmaya çalış. Bunu orda okuyan malesef sadece bir kaç alimde gördüm orda yaptıkları araştırmaların sayesinde burda bir çok konuda fikirlerini bir çoğumuz alıyoruz.
                            EY AZİZAN, BİZ KAR-ZARAR HESABI YAPMAKSIZIN SEVGİ'YE TESLİM OLUR SELAMA ERERİZ. KİM NE DERSE SÖYLESİN, SEVDİM ALİ'Yİ. KAR-ZARAR http://www.nuvezan.com/

Yorum

musavi beni oralarda görürsen şaşırma...

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X