Batman Peygamber Sevdalıları Platformu Dönem Sözcüsü M. Ali Ortaç, Hz. Muhammed'in (S.A.V.) dünyaya teşriflerini büyük bir coşku ve heyecanla kutlayacaklarını belirtti. Haftalardır tatlı bir heyecanla bu büyük organizasyonu Batman'a kazandırma gayret ve telaşında olduklarını ifade eden Ortaç, 2 aydır başlattıkları milyar salavat kampanyasına yoğun bir ilgi ve alaka gösterildiğini söyledi. Ortaç, 2011 kutlu doğum anısına geçtiğimiz cumartesi gerçekleştirdikleri Kutlu Doğum Siyer Sınavı'nın (KDSS) da kendilerini son derece memnun eden bir tabloyla gerçekleştiğini ifade etti. Ortaç, milyar salavat kampanyası ve KDSS sonuçlarının ödülleriyle birlikte 17 Nisan Pazar günü saat 13.30'daki mevlitte açıklanacağını belirtti. Peygamber sevdalıları olarak bu sene Batman merkeze bağlı
Balpınar beldesi ve Sinan köyünde kutlu doğum programları düzenlediklerini söyleyen Ortaç, "Yine pek çok köyümüzde küçük çaplı mevlit programlarımız oldu. Geçen cumartesi günü Gercüş, pazar günü de Beşiri'deydik.
Değerli Peygambersevdalısı halkımızın kutlu doğum heyecanını hep birlikte yaşamaları, 'Ümmetim, ümmetim' diyen merhamet Peygamberini manen tebessüm ettirmeleri en büyük arzumuzdur. Şunun bilinmesini isteriz ki, bu etkinlik kaçıranlar adına büyük bir kayıp olacaktır. Birbirinden değerli ilahi grupları, mevlithanlar, kıymetli konuşmacıların olacağı mevlit programı hayırlara ve berekete vesile olacaktır inşallah" dedi.
Yarın düzenlenecek kutlu dogum etkinliği çağrı tv den canlı olarak yayınlanacaktır
http://cagritv.com.tr/
Balpınar beldesi ve Sinan köyünde kutlu doğum programları düzenlediklerini söyleyen Ortaç, "Yine pek çok köyümüzde küçük çaplı mevlit programlarımız oldu. Geçen cumartesi günü Gercüş, pazar günü de Beşiri'deydik.
Değerli Peygambersevdalısı halkımızın kutlu doğum heyecanını hep birlikte yaşamaları, 'Ümmetim, ümmetim' diyen merhamet Peygamberini manen tebessüm ettirmeleri en büyük arzumuzdur. Şunun bilinmesini isteriz ki, bu etkinlik kaçıranlar adına büyük bir kayıp olacaktır. Birbirinden değerli ilahi grupları, mevlithanlar, kıymetli konuşmacıların olacağı mevlit programı hayırlara ve berekete vesile olacaktır inşallah" dedi.
Yarın düzenlenecek kutlu dogum etkinliği çağrı tv den canlı olarak yayınlanacaktır
http://cagritv.com.tr/