Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

velayet.com'un bacıları buluşuyor..

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: velayet.com'un bacıları buluşuyor..

MasaAllah beyza bacim
    bacilari topladin sayilir
    Rabbim muhabbetinizi hayirlara vesile kilsin
    ben ise garip ve yabani
    bakalim bana ne zaman kismet olacak böyle kavusmalar

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Elhamdulillah...

Çok güzel bir birliktelik oldu, ev sahibi olarak bacılarımızla görüşmek beni çok mutlu etti...

Bereketli ve faydalı bir görüşme oldu inşAllah bundan sonra ayda bir hem ilişkileri sağlamlaştırmak hemde aktif bir şekilde mektebe hizmet etmek için toplanacağız... Örgütlenelim diyenler var

İnş dahada kalabalıklaşarak sağlam ve faydalı faaliyet hayata geçirebiliriz...

Bugünü bize ihsan eden Rahman'a sonsuz sayılarca hamd-u senalar olsun...
      "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
      "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=20471.msg124696#msg124696 date=1304852000]
        MasaAllah beyza bacim
        bacilari topladin sayilir
        Rabbim muhabbetinizi hayirlara vesile kilsin
        ben ise garip ve yabani
        bakalim bana ne zaman kismet olacak böyle kavusmalar
        [/quote]

Allah razı olsun ablacım gönül sizleride arzu ederdi hemde çok isterdi inşAllah Rabbim nasip ederde görüşebiliriz msnleriniz de açık değildi ki ulaşalım size sizinde bir selamınız olsun bu görüşmede

nasip umulurki Rabbimin bizi bir araya getirecektir...

Yorum

Selamun aleykum,

Evet çok güzeldi, bir kaç yeni arkadaşla daha tanıştık Elhamdülillah.
          Yurtdışından bacılarımızı msnde bekledik ama gelmediler, onları da başka zaman görürüz kısmetse.
          Allah'ım daha nice güzel günler nasip etsin. Hamdu senalar olsun Rabb'ime çok güzeldi.
          Genelde zaten Şialık meseleleri ufak tefek ihtilaflı konular, fikir alışverişi ve kurulacak organizasyonlar konuşuldu.
          Dilerim hakkımızda hayırlısı ise hemde ziyaretlerimizi yaparız hemde organizasyonumuzu kurarız.
          Allahumme salli ala Muhammed ve al-i Muhammed ve accil ferecehum.
          "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

Bismillahirrahmanirrahim

Elhamdülillah çok güzel bir gündü.Hem yeni kardeşlerle tanıştık hem de güzel bir sohbet ortamıydı bence.inşaAllah beyza bacımızın dediği gibi ayda bir buluşuruz dostluk bağlarımız inşaAllah daha da güçlenir.Ama beyza bacının evinde değil bizlerinde ev sahipliğinde inşaAllah olsun artık.
            Ben bugün ki buluşmamızda etkin değildim pek konuşmalara katılma anlamında ama boşuna dememişler iki dinle bir söyle elhamdülillah çok güzel konuşmalara tanıklık ettim.

Ehlibeyt dostlarıyla bir araya gelmenin sevabı çok fazla ve bir o kadar da manevi etkisini hissettim elhamdülilllah.umarız Rabb'imiz razı olmuştur.

Yorum

Bismillahirrahmanirrahim

selamun aleykum özayas ablanın yukarıda ki yazısını okudum da teklifi hoşuma gitti özel den yazamadım o yüzden burdan yazıyorum cuma günleri valide han camii'nde kendisiyle tanışmak isterim inşaAllah.

Yorum

s.a evet çok güzel ve berektli bir toplantı oldu bencede allah muhabbetimizi artırsın.inşallah hayırlara vesile olur iyi bir organizasyonrla bilgilenir mektebe faydalı oluruz ve şialığı daha iyi anlayıp , anlatabiliriz. ikinci toplantıyı sabırsızlıkla bekliyorum allaha emanet olun iltimasu dua.
                İNNA LİLLAH VE İNNA İLEYHİ RACİUN....

Yorum

masaAllah
                  bir bulusma bir tanisma derken, insaAllah organize olarak daha hedef odakli calismalarda basari göstermenizi temmenni ediyorum bacilar.
                  biiznillah bir gün bizde sizleri görür ve yaninizda bulunuruz

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Gülistan bacim 17.06 bizlerde kampta bulasacagiz imkanin olursa senide görmek isteriz.

Yorum

Allah razi olsun tsk ederim segaleyn bacim
                      basimi kaldirma imkanim olsa tr'ye de giderdim amma velakin

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=20471.msg124744#msg124744 date=1304933653]
                        masaAllah
                        bir bulusma bir tanisma derken, insaAllah organize olarak daha hedef odakli calismalarda basari göstermenizi temmenni ediyorum bacilar.
                        biiznillah bir gün bizde sizleri görür ve yaninizda bulunuruz
                        [/quote]

amiin inş ablacım inş organize olup dernek gibi etkinliklerimiz olursa (inş da olur) bu sefer biz sizleri özel olarak davet eder özel oarak ağırlarız inş inş inş...

Yorum

hayirlisi ile ins. bacican
                          Rabbim bakalim neler kismet eder, biz elbetteki görmek görüsmek dileriz

Yorum

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Evet ikinci buluşmamız Allah izin verirse bacılar 22 mayıs'da bizde yani mazlumiyet bacınızda olacak şimdiden yazıyorum ki herkes kendini ona göre ayarlasın inşaAllah.Rabb'imizin razı olacağı ortamı oluştururuz...

velayette ki tüm bacılarımı beklerim inşaAllah.

Yorum

inşallah bir dahaki sefere bende toplantılarınıza katılabilirim.

Yorum

[quote author=mazlumiyet link=topic=20471.msg124824#msg124824 date=1304973001]
                                BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Evet ikinci buluşmamız Allah izin verirse bacılar 22 mayıs'da bizde yani mazlumiyet bacınızda olacak şimdiden yazıyorum ki herkes kendini ona göre ayarlasın inşaAllah.Rabb'imizin razı olacağı ortamı oluştururuz...

velayette ki tüm bacılarımı beklerim inşaAllah.
                                [/quote]

öylemiydi fecrnuru bacımızda bizde buluşuruz diye ogünü ayalıyordu artıkın aranızda konuşursunuz

ben karışmıyorum

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X