Ynt: velayet.com'un bacıları buluşuyor..
[quote author=ağam seccad link=topic=20471.msg126869#msg126869 date=1308127189]
alınganlık yapmıyorum sadece benim için hafta içine almanıza gerek yok ben olmasamda olur önemli olan size allahtan başarılar dilerim yolunuz açık olsun allah muvaffak etsin.
[/quote]
selamun aleykum,
aman ablacım ben bu sözlerinde kırgınlık, alınganlık hissediyorum.
o halde hafta sonu olmasın bu toplantılar sadece bende toplanılacağı zaman hafta sonu olsun.
beni de anlamanızı umuyorum...
benim zaten çevremde yakınımda bir kişi hariç şiam yok.
sizler ise aynı dili konuşuyorsunuz gerek aile de gerek akrabalarınız da gerek çevre de gerek camiilerde.
aynı dili konuşan insan bulmanın, ondan kendini görmenin ve feyizlenmenin tadını benim gibi hissedemeyeceğinizi zannediyorum.
belki beni bu konuda anlayamazsınız.
takdiri ilahi.
kimsenin benim yüzümden darılması, kırılması, küsmesini istemiyorum.
madem çoğunluk hafta içi olmasından yana ki benden başka çalışan yok, o halde çoğunluğa uyun.
benim için mesele yok ben hep yalnızdım zaten
sadece benim sizi çağırdığım zamanlarda müsait olup gelirseniz gül cemalinizi görür, bereketli sözlerinizden ders alırız.
tamam mı anlaştık mı...
[quote author=ağam seccad link=topic=20471.msg126869#msg126869 date=1308127189]
alınganlık yapmıyorum sadece benim için hafta içine almanıza gerek yok ben olmasamda olur önemli olan size allahtan başarılar dilerim yolunuz açık olsun allah muvaffak etsin.
[/quote]
selamun aleykum,
aman ablacım ben bu sözlerinde kırgınlık, alınganlık hissediyorum.
o halde hafta sonu olmasın bu toplantılar sadece bende toplanılacağı zaman hafta sonu olsun.
beni de anlamanızı umuyorum...
benim zaten çevremde yakınımda bir kişi hariç şiam yok.
sizler ise aynı dili konuşuyorsunuz gerek aile de gerek akrabalarınız da gerek çevre de gerek camiilerde.
aynı dili konuşan insan bulmanın, ondan kendini görmenin ve feyizlenmenin tadını benim gibi hissedemeyeceğinizi zannediyorum.
belki beni bu konuda anlayamazsınız.
takdiri ilahi.
kimsenin benim yüzümden darılması, kırılması, küsmesini istemiyorum.
madem çoğunluk hafta içi olmasından yana ki benden başka çalışan yok, o halde çoğunluğa uyun.
benim için mesele yok ben hep yalnızdım zaten

sadece benim sizi çağırdığım zamanlarda müsait olup gelirseniz gül cemalinizi görür, bereketli sözlerinizden ders alırız.
tamam mı anlaştık mı...
Yorum