Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

velayet.com'un bacıları buluşuyor..

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: velayet.com'un bacıları buluşuyor..

[quote author=ağam seccad link=topic=20471.msg126869#msg126869 date=1308127189]
    alınganlık yapmıyorum sadece benim için hafta içine almanıza gerek yok ben olmasamda olur önemli olan size allahtan başarılar dilerim yolunuz açık olsun allah muvaffak etsin.
    [/quote]

selamun aleykum,

aman ablacım ben bu sözlerinde kırgınlık, alınganlık hissediyorum.
    o halde hafta sonu olmasın bu toplantılar sadece bende toplanılacağı zaman hafta sonu olsun.
    beni de anlamanızı umuyorum...
    benim zaten çevremde yakınımda bir kişi hariç şiam yok.
    sizler ise aynı dili konuşuyorsunuz gerek aile de gerek akrabalarınız da gerek çevre de gerek camiilerde.
    aynı dili konuşan insan bulmanın, ondan kendini görmenin ve feyizlenmenin tadını benim gibi hissedemeyeceğinizi zannediyorum.
    belki beni bu konuda anlayamazsınız.
    takdiri ilahi.
    kimsenin benim yüzümden darılması, kırılması, küsmesini istemiyorum.
    madem çoğunluk hafta içi olmasından yana ki benden başka çalışan yok, o halde çoğunluğa uyun.
    benim için mesele yok ben hep yalnızdım zaten
    sadece benim sizi çağırdığım zamanlarda müsait olup gelirseniz gül cemalinizi görür, bereketli sözlerinizden ders alırız.
    tamam mı anlaştık mı...
    "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

kumeycim programı değiştirmeye gerek yok ağam seccad Allahın izni ile haftaya meşhede gidiyor bir ay aramızda olamayacak ondan sonrasına Allah kerim
      "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
      "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

s.a canım kumeyl bacım alınganlık yapmıyorum gerçekten ben sürekli toplantılardayım zaten sen garipsin ben seni anlıyorum o yüzden sana nasıl uygunsa öyle olsun sen feyzlen bu toplantılardan ki zaten beyza nında dediği gibi hafta sonu gelecek olanlar daha fazlaymış sanırım. Ben haftaya meşhede gidiyorum 1 ay yokum hakkınızı helal edin ama sende olduğu bir gün musait olursam gelirim inşaallah kendimi unutturmam size arasıra gelmeye çalışırım.
        iltimasu dua
        İNNA LİLLAH VE İNNA İLEYHİ RACİUN....

Yorum

Elhamdülillah.
          Herkesin gönlü olduğuna göre, durmak yok yola devam
          Var ise eğer bir problem çözelim inşaAllah.

Allah yolunu açık etsin bacı, benimde oralara yüz sürmem için mübarek topraklara ayak basmam için dünya ve ahiret güzelliği için dua eyle başka bir şey istemem Allah razı olsun dualarında unutma yeter.
          Allah ın izniyle git-gel.
          Allah'a emanetsin. wesselamm
          "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

selamunaleykum,

arkadaşlar canlar, bu pazar bizdeyiz ona göre. gelebilenler bildirsinler ona göre pasta yapacağım :d
            katılımlarınızı bekliyorum ona göree..
            Allah a emanet olun.

Yorum

1. sırada ben varım o yüzden en büyük dilim bana :d

Yorum

dilimler feda olsun sana. sanki çok yiyorda.... :d

Yorum

cansın yaa

bacı acı ama gerçek menden başkasından ses çığmadı :-\ :huh

Yorum

zaten istanbulda olan bacı pek yoktur bir elin beş parmakını geçmez
                    kimler gelecek sen daha iyi bilirsin canım

Yorum

Selamun aleykum,

velayet.com'un bacıları buluştu. bacılar haricinde benim birkaç akrabamda vardı.
                      çok güzel bir gündü. Allah razı olsun gelenlerden, gelemeyenlerden. Eğer meşheddekilerde gelebilseydi, çok daha güzel ve kalabalık olurdu eminim. Olsun, böyle güzel ve anlamlı bir günde benim tatlı kardeşlerimle görüşmek onları ağırmak benim için muhteşemdi. Çok özeldi. Kur'an okuyan bacımdan, İmam Mehdi (a.s.) duasına eşlik edenlerden ve okuduğumuz sahife-i seccadiyeden birkaç duayı dinleyenlerden Allah razı olsun ve sevaplarını kat kat versin diliyorum. Cennet'te komşu oluruz inşaAllah. Ehl-i Beyt şefaatçiniz olsun, Allah kabul etsin. İyiki varsınız benim canlarım.
                      wesselam...

Yorum

Toplantınıza iştirak edemediğim için çok üzüldüm.Uzun bir zamandır çok yoğunum bu yüzden siteyede çok az girebiliyorum.Fakat sizin düzenli olarak buluşmanıza da çok sevindim.İnşallah ilerde size katılabilirim.
                        vesselam kardeşlerim

Yorum

ALEYKUM SELAM kumeyl bacı gelmeyi çok istedim ama gelemedim k.bakma..anlattığına göre feyz dolu bir toplantı olmuş..
                          [center]

[center][center]

Yorum

çok güzel oldu Allah'ın izniyle. Senin gelemeyeceğini tahmin etmiştim, ee İstanbul'un bir ucu buraya gelmek hiç kolay değil...
                            Beyza bacımlar ortalama 3 saat yol kat edip geldiler.

Olsun başka zaman görüşürüz kısmetse.
                            Daha nice güzel görüşmeler, feyz dolu toplantılar bizim olsun.

wesselam canım.

Yorum

YUKARI ÇIK
                            Çalışıyor...
                            X