Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

teşekkür iletisi

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

teşekkür iletisi

selamün aleyküm,
    bilgisayarım bozuldu ve özel mesaj göndermekte sorun yaşadığım için serkan A.ya teşekkür ettiğimi buraya yazmak istedim.Bu yazıyı internet kafeden yazmaktayım.Serkan A. geç de olsa size çok teşekkür ederim.

Ynt: teşekkür iletisi

[quote author=Elif235 link=topic=21562.msg130149#msg130149 date=1314197113]
    selamün aleyküm,
    bilgisayarım bozuldu ve özel mesaj göndermekte sorun yaşadığım için serkan A.ya teşekkür ettiğimi buraya yazmak istedim.Bu yazıyı internet kafeden yazmaktayım.Serkan A. geç de olsa size çok teşekkür ederim.
    [/quote]

Rica ederim efendim görevimiz. Sizler için varız biz burada. Yeniden aramıza döneceğiniz günü bekliyor olacağım.

Yorum

Kusura bakmayın yazınızda dikkatimi çeken bir alan oldu. Özel mesaj göndermekde sorun yasadığım diyorsunuz ne gibi bir sorun bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışırım

Yorum

selamün aleyküm,
        Size özel mesaj göndermek için profilinize tıkladığımda;( bu profili görüntüleyebilme hakkınız yok) gibi bir yazı çıkıyor.İlginiz için teşekkürler

Yorum

özel mesajı sayfanın başındaki özel mesajlarım bölümünü tıklayıp, çıkan sayfada solda bulunan yeni mesaj yaz linkini tıklayarak yazabiliyorsunuz..

Yorum

[quote author=Elif235 link=topic=21562.msg130500#msg130500 date=1314589466]
            selamün aleyküm,
            Size özel mesaj göndermek için profilinize tıkladığımda;( bu profili görüntüleyebilme hakkınız yok) gibi bir yazı çıkıyor.İlginiz için teşekkürler
            [/quote]

Bu problem yeni gelen güncelleme ile çözüldü Elif235 kardeşim. İstediğiniz zaman rahatca özel mesaj yollarabilirsiniz artık.

Kusura bakmayın biraz geç oldu yoğunluğumdan ötürü bazi konular gözümden kaçıyor. Özür dilerim.

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X