Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mukaddes Kum sehrinden en icten selamlar

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Mukaddes Kum sehrinden en icten selamlar

bu cuma günü veya bu akşam kum da Hz. Masume hereminde cemaat namazı kılmak için neler vermem ki
    [center]
    ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
    [center]
    Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
    Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

bugün perşembe.bugün mirdamat'ın da katılacağı dua programı olacak.
      keşke bende Kum'da olsaydım.akşam namazından sonra dua programına katılsaydım.
      bütün günahlarıma tövbe edip dualarımın kabulu için Hz. Masumeden bana dua etmesini isteseydim.sonra mirdamat gelecek ve ağıt sesleri yükselecek.
      göz yaşlarım yanaklarımda yara edecek kadar ağlamak istiyorum.
      birisi bana Hz. Zehra'nın s.a mazlumiyetini anlatsada ben sabaha kada ağlasam
      bana müminlerin emirinin mazlumiyetini anltasada ben karanlıkta bir başıma olsam ve kimseler sesimi duymasa..feryatlarımı kimseler bilmese..Ya Ali deyip ağlasam..
      gözlerimde yaş kalmasa ben yinede ağlasam.. o kadar ağlasam ki bayılıp düşsem..ve ayıldığımda ehlibeytin maruz kaldığı işkenceleri işitsem tekrar ağlasam
      Allah'ım sen niyetlerimi qebul ele. bana ehlibeyt'in mazlumiyeti için doya doya ağlamayı nasip eyle
      [center]
      [center]

Yorum

Mukaddes kum şehri

Her zamanda hazır ve nazır olan ALLAH tan iste ve butun gonlunle ona yonel ondan daha layık yoktur

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=21931.msg134038#msg134038 date=1319102365]
          Her zamanda hazır ve nazır olan ALLAH tan iste ve butun gonlunle ona yonel ondan daha layık yoktur
          [/quote]birşey soracam. heremde sabah namazlarını hala ağa zencani m kıldırır?
          [center]
          [center]

Yorum

Mukaddes kum şehri

Evet o herhalde

Yorum

[/quote]
              vahhabi mi oldun musavi

Yorum

[/quote]

İşittik ve itaat ettik..

şeyhten ondan bundan şundan bıktık artık rabbimizin bize verdigi degeri idrak ettik, hic bir beşeri araya koymadan direk kendisinden isteyebilme gücünü bize veren, ve dualarımıza icabet edip kabul eden rabbimize hamd ve sena olsun, muhakkak ki izzet ve şeref onun katındadır o diledigini zelil eder diledigini dogru yola sevkeder..
                Kadına aşırı düşkünlük ahmakların işidir. Hz. Ali

Yorum

Mukaddes kum şehri

Allaha dua et demek vahhabilik mi.o zaman butun nebiler vehhabimiydi

Yorum

Mukaddes kum şehri

Allaha yonel kuranın ilk emirlerden.ama o bile vehhabilik sayıldı

Yorum

Mukaddes kum şehri

Allah tek olarak anıldıgında hoslanmayanlar musriklerdir. Onlara benzememeye calısalım

Yorum

[quote author=meşedi ali enis link=topic=21931.msg134037#msg134037 date=1319102073]
                        bugün perşembe.bugün mirdamat'ın da katılacağı dua programı olacak.
                        keşke bende Kum'da olsaydım.akşam namazından sonra dua programına katılsaydım.
                        bütün günahlarıma tövbe edip dualarımın kabulu için Hz. Masumeden bana dua etmesini isteseydim.sonra mirdamat gelecek ve ağıt sesleri yükselecek.
                        göz yaşlarım yanaklarımda yara edecek kadar ağlamak istiyorum.
                        birisi bana Hz. Zehra'nın s.a mazlumiyetini anlatsada ben sabaha kada ağlasam
                        bana müminlerin emirinin mazlumiyetini anltasada ben karanlıkta bir başıma olsam ve kimseler sesimi duymasa..feryatlarımı kimseler bilmese..Ya Ali deyip ağlasam..
                        gözlerimde yaş kalmasa ben yinede ağlasam.. o kadar ağlasam ki bayılıp düşsem..ve ayıldığımda ehlibeytin maruz kaldığı işkenceleri işitsem tekrar ağlasam
                        Allah'ım sen niyetlerimi qebul ele. bana ehlibeyt'in mazlumiyeti için doya doya ağlamayı nasip eyle

[/quote]

musavi kardeş.
                        ben bu mesajımda başka birinden birşey mi istedim? (dualarımın kabulu için Hz. Masumeden bana dua etmesini isteseydim)
                        sende demişsin ki Allah'tan iste. ben Allah tan başkasından dua mı istedim?
                        Allah Katında değerli olanlardan (ehli-beyt den), (kendim için) Allah'a dua etmelerini istesem. bu şirk midir ki diyorsun hazır ve nazır olan allah'tan iste?
                        kesinlikle tartışma çıksın diye sormuyorum. bilakis benim içtenlikle söylediğim sözlerdir.yüreğimi yakan parçalayan sözlerdir. duygularımı en güzel şekilde dile getirdiğim getirebildiğim sözlerdir.bu duygularımın üzerinde tartışma konusu olmasına asla razı olamam.
                        [center]
                        [center]

Yorum

ben sana yaptigin sirk dedin mi dost.madem kumda degilsin Allaha orda dua et rabim hazir ve nazirdir dedim.Allah hazir ve nazirdir demek suc mu )

ben Allaha dua et orda burda degismez Rahman dualarini kabul eder dedim sana sirk kostun vs demedim.

Yorum

YA ALLAH MEDET

YA ALLAH MEDET

YA ALLAH MEDET.

IMAM SECCAD ALEYHISSELAMIN DEDIGI GIBI ALLAH BIZE YETER. ALLAH KULUNA KAFIRDIR CUNKU DUALARI KABUL EDEN VE ICABET EDEN ODUR.

Allah’ım, ey hacetlerin isteneceği son merci; ey isteklerin katında elde edilebileceği tek kimse; ey nimetlerini parayla satmayan; ey bağışlarını minnet ederek bulandırmayan; ey kendisiyle ihtiyaçlar giderilen, onsuz ihtiyaç giderilemeyen; ey kendisine rağbet edilen, kendisinden yüz çevrilmeyen; ey hazinelerini dilenmeler tüketmeyen; ey hikmetini vesileler değiştirmeyen; ey muhtaçların hacetleri kendisinden kesilmeyen ve ey dua edenlerin duası kendisini zahmete düşürmeyen (yüce Allah)! Yaratıklarına muhtaç olmamakla övünmüşsün ve de öylesin, onlara hiçbir ihtiyacın yoktur. Onları da muhtaçlıkla nitelemişsin ve de öyledirler, her yönleriyle sana muhtaçtırlar.

Kim ihtiyaç gediklerini senin katından kapamak ister ve seninle fakirliğini gidermeye azmederse, hiç kuşkusuz, hacetini, bulabileceği yerde aramış, dileğine kavuşabileceği yöne yönelmiştir.

Kim de, hacetini yaratıklarından herhangi birine götürür veya senden bağımsız olarak onu, hacetinin giderilmesi noktasında sebep kabul ederse, hiç şüp-hesiz, kendini yoksunluğa maruz bırakmış, senin lütuf ve ihsanını kaybetmeyi hakketmiştir. SAHIFEI SECCADIYE

Yorum

musevi kardeş şia kalıptır ve sen ise hamur kendini o kalıba sok goreceksin ki anlamayamadığın ve ya derk edemediğin bazı şeyler senin için duzelecek ve şüpheler yakine dönuşecektir ama kendini kalıp olarak duşunur ve şiayı kafandaki kalına sokmaya çalışırsan ömrun boyunca hakikati tanıyamazsın
                              yani eğer senin için temel olan itikat usulları doğruysa ve şia bu konuda haklıysa artık teferruattan dolayı yolundan soğuma seni anlıyorm bir inanç dunyasından baska bir inanç dunyasına girdin bu cesaret ve şeaat örneği tahsin edilmelidir ama bunu bilki hak holda istikamet ve direnmek bu şecaat örneğinden daha zordur bunun en güzel örneği sahabelerdir zira onlar butun zorluklara dayandılar ama hak yoldaki istikamet sınavında yenik düştüler ve bu bizim için buyuk bir ibrettir seninle görüstüğümüzde sorularından anladım ki biraz acele ediyorsun gibi bunu bilki kardeşim aceleyle ilim öğrenilmez bu matematik ve ya fizik deği ki sadece formulle sorunu halledesin islami ilimlerde kalbin kabul etmesi gerek ve buda zaman alır işte bunun adı cihadı ekberdir

ve son olarak insanların hatalarını mektebe mal etme sen şöförsun seni hedefe ulaştıran yola bak etraftaki etkenler seni yolunda alı koymasın vesselam

Yorum

musavi kardeş sen peygamberden istemeyi Allahtan istemek den ayrımı biliyorsun onlar bir birlerinin karşısında değiller bilakis bir birlerinin uzantısındadırlar yani peygamberden istemek arazi dir ama Allahtan istemek asil dir yani dünyanın neresinde olursan ol eğer peygamber veya imamdan istiyorsan arazi olarak onlardan istiyorsun ama asil olarak Allahtan istiyorsun demektir cunku nubuvveti ve ya imameti Allahtan ayırmak tevhide aykırıdır

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X