Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mukaddes Kum sehrinden en icten selamlar

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Mukaddes Kum sehrinden en icten selamlar

musavı senin en buyuk hatan ne biliyormusun aynı vehhabıler zahiri dusunuyorsun oysa kelimelere takilip kalacağına işin aslını gor
    kumu askın anlatmak ıstedığı sey acıkca ortada kımse Allahın isminden rahatsız olmuyor ama senın soyledığin batıl bir inancın sloganıdır
    aynen hariciler gibi HZ ALİYE SORDULAR HARICILERIN HUKUM SADECE ALLAHINDIR SOZU HAKKINDA NE DIYORSUN HZ ALI BUYURDU HAK SOZ AMA ONUNLA BATILI SAVUNUYORLAR

Bak eğer zahıre bakarsak ALLHAU TEALA MELEKLERE ADEME SECDE EMRINI VERDIGI ZAMAN ONLARI ŞİRKE TEŞVİK ETMEDİ VE YA DEMEDI ALLAHI NAZARDA TUTARAK SECDE EDIN CUNKU EMİR EDİLEN AMEL ALLAHA İBADETTİ ZAHİRDE ADEME SECDE OLSA BİLE
    EĞER BİZ İMAMLARDAN YADIM DİLİYORSAK BUNUN KENDİSİ ALLAHA İBADETTİR CUNKU ONU İMAM OLARAK TANIMANIN KENDİSİ İBADETTİR VE YARDIM DİLEMEK TE BAĞIMSIZ VE ALLAHTAN AYRI OLARAK DEĞİL ONA İTAAT YOLUNDADIR

Yorum

Mukaddes kum şehril

Yazdıgımı okudun mu terazi tevessul caizdir ama allahı anarak yapalım diyorum ki bunu on kez yazdım. Haricı de olduk bu arada

Yorum

Mukaddes kum şehril

Demiyorum kı tevessulu bırakın ama allahı anarak ve onun izni ile oldugunu esas verenin allah oldugu suuru ile oldugunu bilerek . Bunun haricilik ile alakası ne? Vehhabilik mi bu? Fesubhanallah.

Yorum

yazdıklarımı hiç anlamamışsın, terazi kardeşim sana bunu demek istemiş yine anlamamışsın.

yazacaklarımı da anlamayacaksın. o yüzden yazmıyorum.

ama bana itham ettiğin Allah'ın adından rahatsız oluyorsun iftirasından dolayı üzgünüm bunu senden hiç beklemezdim..

biz senin dediğini yanlış görmüyoruz. kim direk Allah'tan istemeyi tevessül etmemeyi yanlış görebilir ki! senin sakat bakışın bunları birbirine karıştırıp birbirinin alternatifi gibi görmen.

git sor en cahiline dediğimi uygularsan belki bizi anlamana neden olur..

veyl olsun demek, müşriklere ya da büyük zalimlere denen bir laftır ki lanet gibi anlamı vardır. Cehennemde en alt derenin adlarından biridir veyl deresi. hümeze suresinde bu kafirlere söylenen bir laftır. Veyl olsun o kimseye .. diye.

bunu bana dedin. ve yine iftira ile sana vahhabi dediğimi iddia ettin. böyle bir şey de yok. senin bu dediğini vahhabiler diyor, vahhabi mi oldun demek, sen vahhabi değilsin demektir. eğer sana vahhabi desem niye bunu vahhabiler diyor senden beklemezdim, vahhabi mi oldun, yani sen vahhabi değilsin ama bu konuda neden vahhabiler gibi düşünüyorsun demektir.

ama bunları da yanlış anlamışsın. artık sana bir şey demiyorum. Rabbim ıslah etsin, yanlışlık bizdeyse bizi, sendeyse seni affetsin.. [quote author=Musavi link=topic=21931.msg134209#msg134209 date=1319307144]
          Demiyorum kı tevessulu bırakın ama allahı anarak ve onun izni ile oldugunu esas verenin allah oldugu suuru ile oldugunu bilerek . Bunun haricilik ile alakası ne? Vehhabilik mi bu? Fesubhanallah.
          [/quote]
          Allahı anmadan tevessül olmaz mı?

biz bunları inkar mı ediyoruz. esas verenin Allah olduğunu kim inkar ediyor, senin aklın başında mı? bizi bırak kendi vicdanına sor, İmamların haremine giden o mutlu ve bahtlı insanlardan hangisi esas vericinin Allah olduğunu inkar ediyor, vicdanın bunu kabul ediyor mu?

sen birilerine çok kızmışsın, ve bu yüzden gerçekleri görmek istemiyorsun.. içinde seni uyaran bir ses elbette var.

ama bu gidişin çok kötü, gelecekte başına iş açabilir. bu beni korkutuyor..

Yorum

Mukaddes kum sehri

Hareme giden insanlara kafir mi demişim ben kendim hergun oradayım.esas yazdıgımı anlamayan sizsiniz ben sadece allahın izniyle deyin dedim bundan dolayı bana saldırdınız

Yorum

Mukaddes kum sehri

Beni anlamayan sizsiniz yuz kere yazdım tevessul caiz diye hala hareme giden ınsanlara kafir diyorsun diyorsun

Yorum

Mukaddes kum sehri

Kimseye kızdım diye itikad degistirmem.allahın izniyle deyin dedim diye alakaya turşu anlamsız seyler yazdın beni linç etmeye kalktınız yuz kere tevessul caiz yazmama ragmen hala hareme gidenlere kafir dedigimi iftira ettiniz.
                Kumu ask ne zaman hareme gidersem seni sikayet edecegim

Yorum

hareme gidenlere kafir dediğini söylemedim..

Yorum

Musavi sana bir kardeş tavsiyesi kumda bulunduğun sureyi bilgisayarın karşısında sabahtan akşama kadar internette geçireceğine elmehdi medresesinin kütüphanesine git ve şianın itikadını anlatan akaid kitaplarını araştır ve zihnindeki çelişkileri bu yolla halletmeye çalış ve kendini geliştir vaktini boşu boşuna harcama zira senin kumdaki her saniyen değerlidir ve bu zamanın her anını iyi değerlendirmen gerek ve zaman çok çabuk geçiyor
                    bu mektebe geçtiysen sorumlusun sonra öğrendiklerini eski bildiklerinin üzerine bina etme eski bildiklerini bir enkaz gibi denize dök ve temelden inşa etmeye başla ve internetle vaktini öldürme
                    artık yazmayacağım çünkü sana sorularının cevabını verdim
                    kütüphane kütüphane kütüphane

Yorum

kutuphanede tum turkce kitaplari okudum terazi.benim sia ile hicbir celiskim yok.

bir allahin izniyle diye soyleyin dedim diye beni vahhabi harici yaptiniz simdide zihnindeki celiskileri gider diyorsunuz.

benim sia ile ilgili hicbir celiski yoktur.nehcul belagada sahifei seccadiyede aynen benim inandigim gibidir...

ben 15 senedi rislam uzerine okuyorum.siz benim ilmimi degersiz gorebilirsiniz ama bence degildir.eski okudugum ilimleri aldigim dersleri yok sayamam...

hicbir dusunceyi de kalip olarak savunmam zihnimle sorgularim.ben boyleyimdir ve boyle kalacagim siz yazdiklarimi dahi anlamiyor ters yorumluyorsunuz.

allahin izniyle isteyin dedim diye beni harici yaptiniz daha ne diyebilirim ki size.

sia itikadi ile sorunum yok ama bazi siileri gorunce boyle onlari sov yaparken gorunce onlardan soguyorum hak olan siadan degil.

Yorum

benim de sana tavsiyem terazi insanlari anlamadan onlari yargilamayi birak. uzun suredir medresede okuman insanlari yargilama hakki verme3z.

YUZBIN KEZ TEVESUUL CAIZDIR YAZDIM AMA ALLAHI ANMAK EN GUZELIDIR YAZIYORUM HALA KAFANDA CELISKI DIYORSUN YA FESUBHANALLAH.

HAKKIMI HELAL ETMIYORUM.BENIM GERCEK SIA ILE CELISKIM YOK AMA SIZIN KAFANIZDAKIK SIA ILE TAMAMEN CELISIGIM VE KARSIYIM.ALLAHIN IZNIYLE YAZDIN DIYE SEN VAHHABISIN HARICISIN CELISKIDESIN DIYEN ADAMA NE DERIM KI ?

Yorum

ESKI BILDIKLERIM ILE KALACAGIM OLMAZSA CEKIP GIDERIM BURDAN BIR DAHADA HICBIR SII TOPLUMU ICINE GIRMEM.BEN BUGUNE KADAR BOYLE BIR TOPLULUK GOMEMISTIM.BEN SORGULAMADIGIM HICBIRSEYE INANMAM.
                          FELSEFE DIYE BIN YIL ONCESININ YUNAN FELSEFESINI ANLATAN (BIRDE SANKI ISPATLANMIS GERCEK GIBI) ADAM 15 SENE OKUSA NE FAYDA.

eger kalip olarak dusunce kabul edecek olsaydim fetullahci olurdum.ama ben delili olmayan hicbirseyi kabul etmem.siz insanlari asagilayarak onlari kendi yolunuza cagiriyorsun.

BUNDAN SONRA BENDE SIZE YAZMAYACAGIM VE TOPLULUGUNUZA DA GIRMEYECEGIM.ARAMIZA ARTIK AYRILIK GIRMISTIR.

Yorum

seni harici de vahhabi de yapan yok. sen yanlış anlıyorsun.. sana şiadan şüphe ediyorsun diyen de yok.. sakin ol. ortada bi şey yok.. çok abartıyorsun. sadece konuşuyoruz...

kum ilim beşiğidir. ilim eleştirinn olmadığı yerde olmaz. şia alimleri en müthiş eleştirmenlerdir önce bu eleştirileri kendilerine yöneltirler. eleştirilmeyen sistemin kendini yenileyip çağa uyum sağlaması ve insanlığa rehberlik yapabilmesi mümkün mü?

eleştir.. ama anla diyoruz önce. git sor dedim. tevessülü inkar ediyorsun demedim. Ali medet diyenler Allah'ı devreden çıkarıyorlar mı diye sor dedim. sordun mu?

Yorum

BEN DAHA BASTA ALI MEDET DIYENLERIN KAFIR OLMADIGINI HATTA KENDIMINDE YA ALI DEDIGIMIDE SOYLEMISTIM.

Yorum

Mukaddes kum şehrinden

Bugun mollaya sordum beni haklı gordu ve adli ilahi isimli kitapta direk imamdan istemek yerine allaha dua etmeli imamla tevessul edilmeli yazıyor
                                acaba o da mı vahhabi?

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X