Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mukaddes Kum sehrinden en icten selamlar

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Mukaddes Kum sehrinden en icten selamlar

Selamun aleykum vr vb cümle Velayet Dostlari kardeslerime..
    Allahin izni ve kabulü ve Masumlarimizin as inayeti ile dilegim gerceklesti..
    Kum'dayim ve Hz Fatime-i Masume azizemizi sa ziyaret etme nasib oldu sükrenlillah!.
    sizlere sormadan, "Türkiyedeki garib shialarinizdan size selam getirdim dedim" sizin adiniza da, dua ile birlikte, umarim makbuldür!
    Mukaddes Kum'dan en icten selam ve dua ile..

Dini ne sanirsin ki ona kir bulastirilmasina sessiz kalabiliyorsun, kendi nefsinin elbisesini kirden temizlerken...Imam Ali a.s...

Mukaddes kum sehrinden selamlar

Hoş geldiniz bende kumdayım

Yorum

Ynt: Mukaddes Kum sehrinden en icten selamlar

Musavi kardes, hosbulduk sagolun Allah razi olsun
      evet siteden biliyorum burda oldugunuzu, Allah basarilar ihsan eylesin ve Ehlibeytin inayeti üzerinizden eksik olmasin ins .
      Dini ne sanirsin ki ona kir bulastirilmasina sessiz kalabiliyorsun, kendi nefsinin elbisesini kirden temizlerken...Imam Ali a.s...

Yorum

Mukaddes kum sehrinden selamlar

Amin zehra dost amin

Yorum

aminnn insaAllah!
          Rabbim bizi bir an da olsa 14 Masumdan as ayirmasin ins...
          burada bazi hacetlerim var kardesler, ins ben acizaneyi de degerli dualarinizda anmanizi istirham ederim ..

Yorum

Allah (c.c.) ziyaretinizi kabul etsin inşAllah.
            Ziyaret ettiğiniz isimlerin hürmetine hacetlerinize çare olsun Rabbim..
            Allahumme Salli Ala Muhammed ve Al'i Muhammed....
            Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

ve Accil FERECEHUM...
              Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

[quote author=Zahra link=topic=21931.msg133792#msg133792 date=1318808812]
                "Türkiyedeki garib shialarinizdan size selam getirdim dedim" sizin adiniza da, dua ile birlikte, umarim makbuldür!
                [/quote]

Allah(CC) razı olsun. Bu fakiride ihmal etmeyin kardeşlerim...
                Puro,bildiğiniz puro işte.Bir ucunda ateş diğer ucunda bir aptal.. Malcolm X

Yorum

Allah herkese nasip etsin. inşaalah tezlikte yüreği yananlara mest olanlara.ain ecmein.
                  [center]
                  ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                  [center]
                  Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                  Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

Maşaallah. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Yorum

bir kaç defadır goruyorum hz fatıma annemizin mezarı dışında başka bir şey var mı bu kum da ve buraya ne maksatla gidiliyor ziyaret mi evlilik mi yanlış anlamayın bir kaç defa gordum bu forumda hakikaten ogrenmek anlamında soruyorum kınamak veyahut baska bir manada degil.
                      Kadına aşırı düşkünlük ahmakların işidir. Hz. Ali

Yorum

[quote author=kevserr link=topic=21931.msg133931#msg133931 date=1318930376]
                        bir kaç defadır goruyorum hz fatıma annemizin mezarı dışında başka bir şey var mı bu kum da ve buraya ne maksatla gidiliyor ziyaret mi evlilik mi yanlış anlamayın bir kaç defa gordum bu forumda hakikaten ogrenmek anlamında soruyorum kınamak veyahut baska bir manada degil.
                        [/quote]

kum'da olan arkadaşlar daha ayrıntılı cevap vereceklerdir ama ben bildiğimi yinede yazacağım. Sekizinci İmamımız olan İmam Rıza aleyhisselam'ın kız kardeşi olan Hz. Fatıma Masume salamullahaleyha'nın mezarı var.
                        Cemkeran mescidi var(temelini İmam Mehdi .Allah onun zuhrunu acil etsin.. ağamızın attığı camidir.)
                        ve ölmüş müçtehitlerimizin çoğunun mezarı da Kum'dadır.Allah ruhlarını şad etsin
                        ve ziyaret amaçlı gidilir. Allah Herkese Nasip Etsin
                        İmam Rıza aleyhisselam şöyle buyuruyor:
                        "Her kim Beni ziyaret etmek istiyorsa, önce kardeşim hanım Masume'yi ziyaret etmelidir."
                        Allah dünyada mekteplerinden, ahirette şefaatlerinden ayırmasın.amin.
                        [center]
                        ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                        [center]
                        Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                        Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

Ayetullah Necefi mereşi den şöyle nakl edilmiştir:Ayetullah Necefi mereşi ahd eder ki kırk gün oruc tutup geceleri ibadet edeceğim ve Allahu tealadan bana hz.Fatıma tu Zehranın (sa) nın kayıp olan kabrinin nerede olduğunu göstermesini isteyeceğim ümid ederim ki Allahu teala benin bu duamı geri çevirmez.
                          Kırk gün sonra bu duayı eder ve ruyasında ona denir ki hz Fatıma (sa) nın kabri kıyamete kadar gizli kalacak ve bu kimseye söylenmeyecek ama ne zaman hz.Fatımayı ziyaret etmek istersen hz.Masume (sa) yi Kumda ziyaret et bunun üzerine Ayetullah Necefi her sabah namazını hz.Masumenin haremine gider ziyaret eder ve orada namazını kılardı

bunu soyleyince aklima Medinede mescin un Nebide yasadığım bir olay geldi
                          her aksam olduğu gibi o aksamda yatsı namazından sonra yeşil kubbenin karşısında oturmuş haciların samimi ibadetlerini ziyaretlerini seyrediyordum bazıları namazda bazılari dua haliden bazılari gurup halinde oturmus sohbet ediyorlardi
                          benim yaniz oturduğumu gören ve zahirinden de selefi olduğu analşılan birisi yanima geldi ve selam verdikten sonra bana nereli olduğumu sordu bende turkiyeli olduğumu ve hacca geldiğimi soyledim oda kendisinin medine medresesinde okuduğunu söyledi o bana arapcayi nereden bildiğimi sordu bende imam hatibi ve derslerini anlattim o bana bakıp birazda şaşkın bir yuz haliyle neden tebliğ etmediğimi sordu ben de neyi tebliğ edeyim dedim o tabiki tevhidi dedi bende kardeşim bunların hepsi muslumandır ne tevhidi avrupda olsak hadi neyse de hacc da tevhidi mi tebliğ edeyim dedim o büyük bir cesaret le ve orada ki ibadet ve zikir ile meşkul olan Resulullahın misafirlerini göstererek dediki bunların hepsi müşriktir ben şaşırarak müşrikmi ??????? dedim dedi evet bunlar peygamberi ziyaret etmek için buraya gelmişler ve ziyarette şirktir oyleyse bunlar müşriktir dedim bu ne büyük cesaret bunca insanı müşrik ve kendini müslüman ettin peygamberden bu hadisi işitmedinmi kim beni vefatimdan sonra ziyaret ederse sanki beni hayatimda ziyaret etmiştir bunu söyledikten sonra yalan yalan diyerek yanımdan ayrıldı

Yorum

Mirzehan kardes Allah razi olsun ins, Allahumme amin Ya Erhamerrahimin..
                            Aykut111 kardes, Yaradan sizden de razi olsun ins, dost bildiklerimiz her daim dualarimizdadir..
                            Mesedi ali enis kardes, aminnnn Ilahi tüm gitmek isteyipte henüz gidemeyenlere hayirlisiyla nasib eylesin ins, gidenlere de tekrarini..
                            Mufazzal kardes, Allah razi olsun ins, cümle dostlarla birlikte Rabbimiz güzel yardimlarindan mahrum eylemesin..
                            En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 05.08.2020, 01:03.

Yorum

bu güzel paylaşımlar için tşekkürler..

kevserr kardeş, geçen yıl Kum'da kısa da olsa kalma imkanı buldum. Rabbime bunun için ne kadar şükretsem azdır. buradaki hislerimi ve anılarımı şu başlıkta yazmıştım. Kum ve İran hakkında biraz bilgi olduğunu düşünüyorum ve sizin de ilginizi çekip sorularınıza cevap olacaktır diye düşünüyorum:

http://www.bilgininefendisi.net/foru...1179#msg311179

bu sitede bozukluk var galiba bizim sitede de aynı yazı dizisini yayınlamıştım:

http://www.velayet.com/index.php?topic=15936.0

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X