Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Elmeddin Kardeşimiz Evleniyor!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Elmeddin Kardeşimiz Evleniyor!

[quote author=Serkan A. link=topic=21943.msg134068#msg134068 date=1319134376]
    Daha önce bu konunun tartısması yapıldı o yüzden yazdım üstadım
    [/quote]

önceki konuda tartşma yapılmış olabilir,bu devam edip rencide etmenizi gerektirmez
    الــلــهـــم صـــل عــلــى مــحــمــد و آل مــحــمــد وعجل فرجهم

İBRET ALINMAYAN HER BAKIŞ BOŞ,FİKİRLE BİRLİKTE OLMAYAN HER SUSMA GAFLET,İÇERİSİNDE ZİKİR OLMAYAN HER KONUŞMA BOŞTUR.

İMAM ALİ(as)

Yorum

evlenmek isteyen varsa özellikle kumda yardımcı olabiliriz Allahın izniyle yeterki bu konuda ciddi olunsun

Yorum

Mukaddes kum şehri

Kumdakilerin hepsi beni red etti

Yorum

[quote author=Fedai link=topic=21943.msg134076#msg134076 date=1319139266]
          önceki konuda tartşma yapılmış olabilir,bu devam edip rencide etmenizi gerektirmez
          [/quote]

bu rencide etme değildir üstadım. Siz böyle anlamış olabilirsiniz ama herkes böyle anlayacak değildir.

Yorum

[quote author=Serkan A. link=topic=21943.msg134063#msg134063 date=1319132218]
            armut piş ağzıma düş )
            [/quote]
            bu cümle gayet yanlş anlaşılmaya müsait.

[quote author=Serkan A. link=topic=21943.msg134142#msg134142 date=1319221625]
            bu rencide etme değildir üstadım. Siz böyle anlamış olabilirsiniz ama herkes böyle anlayacak değildir.
            [/quote]

inşallah, sadece ifadenizi doğru bulmadığımı belirtmek istedim. ve'esselam

İBRET ALINMAYAN HER BAKIŞ BOŞ,FİKİRLE BİRLİKTE OLMAYAN HER SUSMA GAFLET,İÇERİSİNDE ZİKİR OLMAYAN HER KONUŞMA BOŞTUR.

İMAM ALİ(as)

Yorum

[quote author=Fedai link=topic=21943.msg134144#msg134144 date=1319222069]
              cümleniz gayet yanlş anlaşılmaya müsait.benden kaynaklı değil

inşallah anlaşılmaz, sadece ifadenizi doğru bulmadığımı belirtmek istedim. ve'esselam
              [/quote]

buda bir düşünce saygılırım üstadım

Yorum

[quote author=Serkan A. link=topic=21943.msg134145#msg134145 date=1319222171]
                buda bir düşünce saygılırım üstadım
                [/quote]

İMAM ALİ(as)

Yorum

Allahü Teala Dinin yaşayacak birliktelik bir ömür ve Allah'ın dininin yardımcısı nesiller versin...Amin Ya Rabbel Alemin.... Ehlibeyt AleyhisSelam hoşnut olsun....
                  Ey Eba Abdullah... Gözler yaşlı kalmaya, kalpler zulmu sevmemeye söz verdi...

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=21943.msg134099#msg134099 date=1319146816]
                    [/quote]

pes musavi pes hangi arada kumdaki herkese evlilik teklifinde bulundun
                    "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
                    "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=21943.msg134099#msg134099 date=1319146816]
                      [/quote]

o zaman senin yaklasımın hatalı veya hatalı bir durumun var bi araştırmak gerekir bunu

Yorum

Allah elmeddin kardesimin evliligini dünya ve ahirette kendisine gözaydinligi kilsin
                        insaAllah sanina yarasir evlatlar, kimselere muhtac olmayacagi bir rizik, iman yolunda esiyle birlikte sebat versin

Musavi kardesimin de gönlüne göre, dünya ve ahiretinde yoldas olacak sadika bir es nasib etsin insaAllah

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=21943.msg134175#msg134175 date=1319239872]
                          Allah elmeddin kardesimin evliligini dünya ve ahirette kendisine gözaydinligi kilsin
                          insaAllah sanina yarasir evlatlar, kimselere muhtac olmayacagi bir rizik, iman yolunda esiyle birlikte sebat versin

Musavi kardesimin de gönlüne göre, dünya ve ahiretinde yoldas olacak sadika bir es nasib etsin insaAllah
                          [/quote]
                          Puro,bildiğiniz puro işte.Bir ucunda ateş diğer ucunda bir aptal.. Malcolm X

Yorum

Mukaddes kum şehri

Oyle bir şey degil ismini veriyorsun medrese soruyor hayır diyenler beni gormedi bile

Yorum

Allah hepinizden razı olsun, teşekkür ederim, çok sağolun.

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X