Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Torunum oldu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Torunum oldu

Ne kadar anlamsiz duruyor yazdigim,olur olmam.Araya bir virgül koysaydim bari
    Düzenleme butonu da kalkmis düzeltemedim.Forumun hali biraz bozulmus mu sanki bana mi öyle geliyor? Anasayfadiki son konular da degisik duruyor.

Aslinda fikirlerim ayni degisen birsey yok.Hala Müslüman olarak adlandiriyorum kendimi Son yazistigimizda degindigim gibi su siralar beni en cok ilgilendiren senin paylastigin konular oluyordu.Okumaya devam yani
    Allah Bize Yeter!
    O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

virgül tamamdir bacican
      ...............
      hasa, o bazda demedim zaten fikir degisimlerini
      bazen insan yalnizliga cekildiginde, sebat ettigi fikirler üzerine düsündügünde, bazi güzel, ince detaylar yakalar, bunlarin daha bir genis acilimini yakalar vs. zihin dinlendigi icin, düsünceler daha bir netlesir

evet, o konular benim de favorim coktandir
      bir de son zamanlar, pendel, wünschelrute, biotensor gibi meseleler dikkatimi cekti, onlar hakkinda okudum bir kac kitap, hatta deneme bile yaptim

okuduklarini ögrendiklerini insaAllah zamanla paylasirsin, bizde faydalaniriz

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Anladim bacim,o mizahdi sadece ara verip de sonradan sii oldum diye gelenler olmustu da,o aklima geldi.

ilgi alanlarimiz ayni
        Biotensor nedir bilmiyorum ama,pendeln üzerine bende bilgi almistim,ama ben yapamam onlari sanirim.Sen kendini gelistirdikden sonra sana yaptirabilirim ama degilmi özellikle benim gibi cok kararsiz insanlar icin bir mahsuru olmaz herhalde
        Allah Bize Yeter!
        O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

biotensor da digerleri gibi feinenergie ölcer bir gerec
          kullanan birini gördüm ve etkileyiciydi, cevap vermesi ve ölcmekteki duyarliligi diger ikisine nazaran daha güvenilirmis, yapisi itibariyle daha kullanisli gibi sanki

pendel o kadar zor birsey degil
          e-bay'den bak, rosenquarz'tan yapilmis bir pendel al derim
          pendeln, insan birseyi düsündügünde, hücrelerine kadar iletilen bilincalti bilgilerin yaptigi cagrisimin farkedilebilir hale getirilmesinden ibaret oldugu icin herkesin az calismakla yapabilecegi birsey
          kizim (5) bile yapiyor "lieber pendel, gib mir eine ja"

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Yakinda anasini da gecer
            Allah Bize Yeter!
            O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

gecermi gecer, buda beni mutlu eder
              arada bir nefes calismalari, enerji calismalari vs. yapiyoruz zaten onunla

dün gece de oturmus tesbih cekiyordu, fis fis birseyler okuyordu
              sordum ne okuyorsun diye "ya hu Allah" diyormus, sonrada "elhamdulillah" daha sonra "bismillah" diyormus

son okudugun kitaplar ve icerikleri hakkinda yazacagin günü iple cekiyorum bacican
              ayni kitabi okumus bile olsak, baskalarinin cikarimlarini hep merak ederim

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=22617.msg142007#msg142007 date=1328108222]

[/quote]

Çok şaşırdım ablacık ya )
                Senin evlenecek yaşlarda çocuğun var mıydı zaman ne kadar çabuk geçiyor..
                Allah hayırlı evlat ve torun olmayı nasip etsin.
                "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

Allah razi olsun kardesim
                  ilahi amin insaAllah
                  Allah cümle Muhammed ümmetine dünya ve ahirette yüz aydinligi olacak evlatlar bahsetsin

varmis demekki

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=22617.msg147987#msg147987 date=1335002665]
                    gecermi gecer, buda beni mutlu eder
                    arada bir nefes calismalari, enerji calismalari vs. yapiyoruz zaten onunla

dün gece de oturmus tesbih cekiyordu, fis fis birseyler okuyordu
                    sordum ne okuyorsun diye "ya hu Allah" diyormus, sonrada "elhamdulillah" daha sonra "bismillah" diyormus

son okudugun kitaplar ve icerikleri hakkinda yazacagin günü iple cekiyorum bacican
                    ayni kitabi okumus bile olsak, baskalarinin cikarimlarini hep merak ederim
                    [/quote]

Su aralar kitap dergi önüme ne gelirse okuyorum,bir o konudan bir bu konudan.Die Verlorenen Geheimnisse des Betens'i okuyorum su an.Mich inspiriert vor allem das Wissen von Weisen, deren glauben uns anders scheint aber doch das Gleiche ist.Es gibt halt nur eine Wahrheit; La ilahe illallah.Es gibt einen Ziel aber verschiedene Wege.

Yabanci dilde yazmak yasak degil umarimöyle icimden geldigi gibi yazdim.gönderdikden sonra dikkatimi cekdi.
                    Allah Bize Yeter!
                    O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

enteresan
                      almanca kesitler bahsettigin kitaptanmi?
                      yazar müslümanmi?

Yorum

Bir üsteki mesajima bir cümle daha eeklemistim onu oku
                        Hayir onu yazan müslüman degil.Ama anlatiklari islamda da olan seyler.O yüzden dedim hakikat aslinda birdir diye.
                        Allah Bize Yeter!
                        O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

tamam okudum
                          ok
                          simdi bu almanca olarak yazdiklarin senin sözlerinmi yoksa kitaptan alintimi? orasini hala anlayamadim
                          almanca sohbet haline dönüsmedigi müddetce sorun yok bacican

Yorum

Yok kitapdan alinti degil,ben sana yazdim.Kendi düsüncem
                            Allah Bize Yeter!
                            O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

ok
                              evet, aynen öyle düsünüyorum
                              o bilgeliklerin icerigine baktigimiz zaman cikis noktasini anlamak zor olmuyor
                              zamanla o sözleri kendi dini yasantimiz, nefs egitimi vs. gibi durumlarla harmanladigimiz zaman
                              cok güzel oluyor
                              birde insanin hangi dinde, nerede, hangi irktan olursa olsun, hep ayni doganin pesinde olduklarini, hep ayni güzelligi aradiklarini görüyorum

Yorum

Evet, o yüzden yok siilik haktir yok sünnilik haktir diye bir sey yok bence.Hak insanin özündedir.
                                Allah Bize Yeter!
                                O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X