Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dualarınıza muhtacım. Maksadım rızai lillaha uygun hareket edebilmektir.

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Dualarınıza muhtacım. Maksadım rızai lillaha uygun hareket edebilmektir.

Saygıdeğer kardeşlerim. Farzları ikame edip haramlardan sakınan vasat sıradan bir müslümanım. Özümde değer olarak 14 masum İmam Humeyni İmam Hamanei Öz Muhammedi İslama talip şii ve sünni müslümanlara muhabbetten başkabir şey yoktur.

Nisyan ile malul insanız. Hak Tealanın Tevvab esmasının tecellilerine muhtac, her an sınavda, yanlışlardan korunma çabası içerisinde olduğumuzun farkındayım.

Her zaman önümüze bir kaç iyi yol çıkıp en isabetli hangisidir diye tereddütlerimizle bir tercih yapma ile karşı karşıya değiliz.

Bazen de kaçınılmaz şerlerle muhatab olup en az zararla hangisi ile kurtulabilirim durumlarını da yaşayabilmekteyiz.

Olan bitenleri tafsili uygun bulmamaktayım.

Sadece kardeşlerimden dua istiyorum. Hata etmek istemiyorum. Mümin kardeşlerin birbirlerine olan dualarının daha makbul olduğu malum. İnşallah bu kardeşinize dua edersiniz. Buna hakkım olmasa bile kardeşlik muhabbetinizden istifade etmek istiyorum. Ciddi şekilde hüzünlüyüm. Her ne kadar hüzün mümin gönüllerinin süsü olsa da, takatimi aşıp bana hata yaptırmasından korkmaktayım.
    Dualarınızdan başka ihtyacım da yok çarem de yok. Şimdiden hepinize şükranlarımı sunarım.
    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Ynt: Dualarınıza muhtacım. Maksadım rızai lillaha uygun hareket edebilmektir.

Fıkıh derslerini dinlemekten zevk aldığım bir alimin dediklerini yazayım sana.
    İnsanlar hep birşeyi arar,hep bir boşluk hisseder.parası olsa da yetmez.istediği kişiyede sahip olsa yetmez.hep arar,ama neyi aradığını bilemez,bazısı bulur bazısı bulamadan bu dünyadan göç eder gider.işte eksik hissetdiği şey 14 masumdur.ne zamanki onlara ulaşır,artık ne mal,ne mülk para nede başka birşey.soğan ekmek yer ama artık ne yaptığının farkındadır.İmamı vardır çünkü.......
    Allahumme salli ala Muhammed’in ve Al-i Muhammed ve accil ferecehum vel an ada ehum.

Yorum

14 Masuma tabi olanlar imtihan edilmiyor mu arkadaşım. Ya da benim 14 masuma tabi olmadığımı mı zannediyorsun.
      Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

ben onay mercii değilim.
        Allahumme salli ala Muhammed’in ve Al-i Muhammed ve accil ferecehum vel an ada ehum.

Yorum

[quote author=huge link=topic=22975.msg146219#msg146219 date=1333523791]
          ben onay mercii değilim.
          [/quote]

Siz ne söylüyorsunuz Allah aşkkına?

Yorum

14 masuma tabii olup olmadığın konuda onay mercii değilim dedim.

Yorum

[quote author=huge link=topic=22975.msg146222#msg146222 date=1333528512]
              14 masuma tabii olup olmadığın konuda onay mercii değilim dedim.
              [/quote]

Sizin merci olduğunuzu iddia eden biri mi oldu?

Yorum

Selamun aleyküm
                Benim Mursel Aydın hocaya bi sorum olacakta nasıl sorabilirim ?? :-\

Yorum

[quote author=Zümer_ link=topic=22975.msg146226#msg146226 date=1333530640]
                  Selamun aleyküm
                  Benim Mursel Aydın hocaya bi sorum olacakta nasıl sorabilirim ?? :-\
                  [/quote]
                  sanırım mürsel aydın hocamız artık sitede soru cevaplamıyor.
                  diğer alimlerimiz var onlara da sorabilirsiniz.
                  şayet mürsel hoca ile özellikle görüşmek istiyorsanız yönetim ve bir kaç üye arkadaşlarım sizi özel görüştürebilir
                  [center]
                  ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                  [center]
                  Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                  Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

Mesela kime sorabilirim ??

Yorum

Sünni şii evliliğiyle ilgili bi arkadaşım rica etti ama biraz farklı.bu konularda alim birine danışmam lazım ?

Yorum

alimimiz velayet nuru'na mesaj attım inşaallah size yardımcı olacaktır.
                        [center]
                        ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                        [center]
                        Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                        Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

bir müslüman kardesimizin, kardeslerinden dua talebi ne hale gelmis

huge kardesim, neden böyle yapiyorsunuz?
                          mehmet ufukalp bütün iyi niyeti ile aczini ve ondört masum ile sii kardesligini dile getirerek, bizlerden dua istemis, her kul gibi bende imtihan ediliyorum, benimde önüme secenekler cikiyor ve ben yanlis olabilecek bir karar vermek istemiyorum, kardesin kardese duasi makbuldür, beni bu karar asamasinda yalniz birakmayin demis

Allah askina elinizi vicdaniniza koyun
                          bu yaklasim dogrumu? güzelmi?
                          ah kardesim ah, ne diyeyim

mehmet kardesim
                          Rabbim cem-i cümlemizi rizasina aykiri kararlar almaktan muhafaza buyursun
                          sonsuz rahmeti ile hakkinizda en dogru olana hükmetsin insaAllah
                          dua kainatin en güclü silahidir, müminin kalkanidir, karsilikli etkilesimi cok hizlidir
                          Allah kolayliklar ihsan eylesin

karar asamasinda belki bir nebzecik isinize yarayacagini düsündügüm bir tavsiyem var... düsünceleriniz hakkinda aklinizda ve kalbinizde beliren cevaplara dikkat edin, bunlardan daha ziyade akliniza gelip sizi bunaltan türlerini, gönlünüze gelip sizi rahatlatanlardan ayirmaya calisin....insaAllah göreceksiniz ki, Rabbimizin acik destegi gönlünüzde tecelli edecektir

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Allah razı olsun Bacı. Yaklaşımınızı, görüşlerinizi, önerilerinizi her zaman önemsemekteyim. Akli ve kalbi dualarınız için minnettarım.

Yorum

Abi ALLAH yardimciniz olsun, huge kardesim Fıkıh derslerini dinlemekten zevk aldığın alim sana hic kul hakindan bahs ettimi? siz bazan forumda gercekten cok kirici oluyorsunuz,dua isteyen bir kardesimize karsida boyle kirici olabiliyorsunuzsa ALLAH yardimciniz olsun.

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X