Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dualarınıza muhtacım. Maksadım rızai lillaha uygun hareket edebilmektir.

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Dualarınıza muhtacım. Maksadım rızai lillaha uygun hareket edebilmektir.

http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

[quote author=Aşk Kervanı link=topic=22975.msg146716#msg146716 date=1334006932]
      Sayın Mehmet Ufuklap Kardeşim,
      Rabbim daralan gönlünüzü genişletsin, Sıkıntılarınızı ferahlığa, meşakatlerinizi kolaylığa çevirsin...

Siz olgun ve çok okumuş değerli bir Müslümansınız, bir kardeşiniz olarak polemiklere fazla girmemenizi istirham ederim.
      Haklı bile olsanız, mesajınızın olduğu her konuya iyi niyetle yazılmış mesajlarınız, agresif cevaplarla konu dışına çıkıyor.

Sürekli aynı şeyi söylüyorum : Lütfen ilgili başlık ve konu ile ilgili mesaj yazalım.
      Allah aşkına, derdi ve sıkıntısını dile getirip;
      Müslüman Kardeşlerinden yardım isteyen bir İnsanla bu başlık altında tartışmanın gayesi nedir?
      Şahsen ben böyle bir şey yapmaktan utanır, Allah'a sığınırım.

Lütfen biraz hoşgörülü olalım...
      [/quote]

Teşekür ederim Allah razı olsun kardeşim. Kendini bilmezlere cevap yetiştirirken değerli kardeşlerimden haya ettiğimi belirtebilirim. Ama bazen insan kendini kontrol edemiyor. Rabbim sabrı cemil ihsan etsin inşallah.
      Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
      Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Velayet_Nuru link=topic=22975.msg146707#msg146707 date=1334004335]
        Böyle tartışmaların bir faydası yoktur, zararı faydasından daha çok olur, onun için bu konu kapatılırsa iyi olur.. Rabbim Mehmet UFUKALP gibi kardeşlerin sayısını çoğaltsın, herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil.. Mehmet UFUKALP kardeş bu sitede İmam Humayni ve rehberin sözlerine diyebilirim ki herkesten daha çok uyuyorlar, keşke sizler de onlar kadar İmamların ve veliyyi fakihin sözlerine itaat etmiş olsaydınız, konuyu fazla uzatmaya gerek yok. Biri iltiması dua etmiş, madem dua etmek istemiyorsunuz, en azından insanların midesini bulundırmayın. Emin olun ki biz Ehlibeyt mektebine sizden daha çok bağlıyız ve sizden daha çok hizmet etmişiz, siz değil birilerini mektebe çekmek, mektebe gelenleri bile bu tavırlarınızla soğutabilirsiniz. Velayet-i fakih, Ehlibeyt mektebinin kaçınılmaz esaslarından biridir, bunu kabul etmeyen biri her ne söylese boştur, batıldır, siz bugün bu halinizle veliyi fakihin karşısında yer almışsınız, ümmet hatta şiiler arasında ihtilaf çıkarıyorsunuz, dil uzatmadığınız müçtehit kalmamıştır, ne yaptığınızı herkes biliyor, hadis yazdığınızda bile adres vermekten çekiniyorsunuz..
        neyse Allah yardımcınız olsun..
        [/quote]

Allah razı olsun üstadım. Zaten dualarınızla maksat hasıl oldu. Bizim için yüreğinden dua geçen bütün kardeşlerimden Allah razı olsun. Konu artık kapanabilir.
        Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
        Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

YUKARI ÇIK
        Çalışıyor...
        X