Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Üyeliğimi Silebilirmisiniz ?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Üyeliğimi Silebilirmisiniz ?

S.aartık bu siteye girmeme kararı aldım, nedenini açıklarken isim vermemeye ahdetmiştim ancak konun linkini veriyorum tarafsızca inceleyin İNŞAALLAH.

Üyeliğimin en kısa sürede silinmesini rica ediyorum , yani silinmesede artık siteye girmeyeceğim için pek alakadar etmiyor.Herkesi ALLAH (c.c.)'a emanet ediyorum.
    “Ashâbım yıldızlar gibidir; hangisinin arkasından giderseniz gidiniz doğru yolu bulursunuz.”

Ynt: Üyeliğimi Silebilirmisiniz ?

Değerli kardeşim, ölçü fertler değil Rehberiyyet Makamı ver İslam İnkılabıdır. Bunu unutmamak kaydıyla dilediğiniz gibi davranmak hakkınız.

Sanırım islami davet sitesi size hitap edebilir.

www.islamidavet.com

Allah sizleri ehlibeytin muhiblerinden eylesin. Allah yar ve yardımcınız olsun.
    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

taberi kardes

sii olmadan önce, sizden daha fazla tepkiliydim, özellikle de ikinci halife ebubekr icin cok kalp kirdigim oldu
      ancak israrla her iki tarafin kitaplarini karsilastirdigim zaman mesele benim icin fark etti

keske sitede aktif bir sekilde yazismayacaksaniz bile, bazi basliklari okumayi tercih etseydiniz

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=23070.msg147910#msg147910 date=1334921133]
        taberi kardes

sii olmadan önce, sizden daha fazla tepkiliydim, özellikle de ikinci halife ebubekr icin cok kalp kirdigim oldu
        ancak israrla her iki tarafin kitaplarini karsilastirdigim zaman mesele benim icin fark etti

keske sitede aktif bir sekilde yazismayacaksaniz bile, bazi basliklari okumayi tercih etseydiniz

[/quote]

Evet, kesinlikle. Sabır önemli.
        Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Kardeş istek üzerine forumdan üyelik silinmiyor. Forum kuralları böyle.

Yorum

güle güle taberi. yine bekleriz.
            [center]
            ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
            [center]
            Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
            Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

ben de sevinmiştim, taberi canlanmış sitemize buyurmuş, ondan bol bol tarih dinleriz istifade ederiz diye. ama ne oldu bilmiyorum pek takip etme imkanım olmadı...

Yorum

bende link gözükmüyor? arkadas hangi konudan bahsediyor acaba? yine noldu da bir müslüman kardesinizi kirip küstürdünüz?!
                Allah Bize Yeter!
                O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

Hilalnur kardeşim olay belli değil ön yargılı olmayın belki kendisi yanlış anladı olan biteni?

Giden kardeşim için üzgünüm bir müddet yoktum bakmak için gelmiştim ve gözüme bu konu geldi ilk olarak

Link yok bende göremiyorum

Yorum

üzmeyin kendisini
                    Allahumme salli ala Muhammed’in ve Al-i Muhammed ve accil ferecehum vel an ada ehum.

Yorum

[quote author=huge link=topic=23070.msg147980#msg147980 date=1334990209]
                      üzmeyin kendisini
                      [/quote]

Muradına erdin galiba. Gözün aydın olsun emi Zaten sizlerin ve efendilerinizin misyonu da tam bu ya....

Yorum

[quote author=HiLaLNuR link=topic=23070.msg147970#msg147970 date=1334963021]
                        bende link gözükmüyor? arkadas hangi konudan bahsediyor acaba? yine noldu da bir müslüman kardesinizi kirip küstürdünüz?!
                        [/quote]

Maalesef kardeşim. İslam İnılbına gönül vermiş, şii müslümanları kardeş bilen, sadece ehli sünnetin değer verdiği şahsiyetlere lüzumsuz gereksiz taan edilmemesini isteyen, bunu da imam Ali Hamanein fetvası ittibaya davet ederek yapan bir kardeşimizi küstürdük. Üzgünüm.

Yorum

Mehmet,
                          istersen uzak dur.ben senden uzak duruyorum.görüşlerini istemediğimi nasıl anlatayım yada nasıl anlarsın?
                          ikna kabiliyetin zayıf,anlatamıyorsun küstürüp gönderiyorsun sonrada ben ve efendilerimizin leşini yiyorsun.

Allahumme salli ala Muhammed’in ve Al-i Muhammed ve accil ferecehum vel an ada ehum.

Yorum

[quote author=huge link=topic=23070.msg148011#msg148011 date=1335035545]
                            Mehmet,
                            istersen uzak dur.ben senden uzak duruyorum.görüşlerini istemediğimi nasıl anlatayım yada nasıl anlarsın?
                            ikna kabiliyetin zayıf,anlatamıyorsun küstürüp gönderiyorsun sonrada ben ve efendilerimizin leşini yiyorsun.

[/quote]

Efendilerin kim bilmiyorum ama, İmam Humeyni İmam Hamanei ve onların dostu olan şii ulema değil. Efendilerinin leş olduğunu itiraf ediyorsun. Ama ben leş yemem merak etme.

Yorum

Kesin huge adlı üyenin yüzündendir milleti çok sıkıyor.İlk geldiğimde sinirimi bozmuşdu..
                              Haktır Allahım Muhammed mahım
                              Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X