Selamun aleykum müslüman ve mü'min kardeşlerim. Değerli kardeşlerim ben ehlibeyt mektebi ile yeni tanışan kardeşinizim. elhamdulillah birkaç yıllık araştırmalarım sayesinde bu mektebe tabi oldum. Kardeşlerim ehlibeyt'in öğretilerini gerçek anlamda öğrenecek bilgilere ihtiyacım var, İstanbul, Silivride oturuyorum çevremde oturup konuşacak, bilgi alış-verişi yapabileceğim kimse yok, bu yüzden bana tavsiye edeceğiniz kitaplar varsa yazarsanız çok mutlu olurum, bu kitapları okuyup tam bilinçlenmek istiyorum,önce aileme sonra akrabalarıma tebliğ etmek istiyorum. İstanbulda yüzyüze konuşacağım herhangi bir kardeş varsa görüşmeyi çok isterim, kamuda çalıştığım için haftasonları izinliyim. Selam hidayete tabi olanlara olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tanışma ve Yardım
Daraltma
X
-
Tanışma ve Yardım
Selamun aleykum müslüman ve mü'min kardeşlerim. Değerli kardeşlerim ben ehlibeyt mektebi ile yeni tanışan kardeşinizim. elhamdulillah birkaç yıllık araştırmalarım sayesinde bu mektebe tabi oldum. Kardeşlerim ehlibeyt'in öğretilerini gerçek anlamda öğrenecek bilgilere ihtiyacım var, İstanbul, Silivride oturuyorum çevremde oturup konuşacak, bilgi alış-verişi yapabileceğim kimse yok, bu yüzden bana tavsiye edeceğiniz kitaplar varsa yazarsanız çok mutlu olurum, bu kitapları okuyup tam bilinçlenmek istiyorum,önce aileme sonra akrabalarıma tebliğ etmek istiyorum. İstanbulda yüzyüze konuşacağım herhangi bir kardeş varsa görüşmeyi çok isterim, kamuda çalıştığım için haftasonları izinliyim. Selam hidayete tabi olanlara olsun.Etiketler: Yok
-
Ynt: Tanışma ve Yardım
Münazara bölümünde çok bilgi var bende bazı şeyleri sırf ordan öğrendim. girip konuları okuyarak donanımlı olabilirsiniz.O'na yönelin ve O'na karşı takva sahibi olun. Salatı ikame edin ve müşriklerden olmayın;onlar ki, dinlerini parçalayıp fırkalar haline geldiler. Her fırka kendi elindekiyle sevinir. (Rum,31-32)
Yorum
-
aleyküm selam wr wb
siteye hoş geldiniz
Bu sitede istifade edebileceğiniz birçok konu vardır, bu linkten onlara ulaşabilirsiniz: http://www.velayet.com/index.php/topic,16917.0.html
Yine istediğiniz kitabı şu siteden de indirebilir ve istifade edebilirsiniz: http://islamkutuphanesi.com/عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست
Yorum
-
Hoşgeldin kardeşim.. Benimde yanımda bilgi alış verişi yapıcağım birisi yok zor oluyor ama iyi öğreniyorsun sana caferilik.com adresini öneriyorum orada e-kitapları indir ben oradan okuyarak öğrendim kardeşim ilk ilmihal oku alevi ilmihali var çok yararını görüceğinden kesinlikle eminim.Ben Ümraniyede oturuyorum yakın olsaydık görüşürdük haftasonları...Haktır Allahım Muhammed mahım
Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah
Yorum
-
Allahu Ekber, hoş geldiniz şia ve site hayırlı olsun inşaAllah
bu sitede çok bilgi var, caferilik.com un kütüphanesinde de var. peşaver geceleri, ehlibeyt ekolleri, nehcül belağa, Ehlibeyt mektebinde temel inançlar, bu kitapları indirebilirsiniz de, kevseryayincilik.com'dan satın alabilirsiniz de.
kardeş sizinle görüşmek sizden feyz almak bizi ziyadesiyle memnun eder. buyrun cumartesi günleri TV kanalımıza gelin. çay içeriz kanaldaki arkadaşlarla tanışırsınız. sohbet ederiz. Öğleden sonra müsait oluruz. kanalın adresi:
Mahmutbey mh. küçükhalkalı cad. Baran Plaza Kat 1 ve 10. Bağcılar İst.
şirinevlerden 212 alışveriş merkezine gelin orda karşınıza aksa jeneratör çıkacak orayı geçin, mezarlık çıkacak oradan geçin karşınızda UPS ve yan tarafında da Baran Plaza. on4 TV
gelecekseniz özelden telefonumu yazayım...
Yorum
-
Değerli kardeşlerim ilgi alakanız için çok teşekkür ederim kanalon4 en kısa zamanda geleceğim inşaallah. Çağrıma cevap verecek kardeşlerimin olması beni çok mutlu etti. Selam Hidayete tabi olanlara.
Yorum
-
muhammed ticani'nin
1.nasıl hidayete kavuştum
2.oğruya doğru
3.zikir ehline sorun
4.gerçek sünnet ehli şiadır
kitaplarını okursanız eminim çok iyi olacaktır[center]..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین[center]
Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)
Yorum
-
kardeşim ALLAH (c.c.)razı olsun bu kitapları temin edeceğim yerleride söylerseniz çok memnun olurum. Selam hidayete tabi olanlara olsun.
Yorum
-
[quote author=mirzehan link=topic=23101.msg148488#msg148488 date=1335424946]
Aleykum sleam kardeşim hoş geldiniz.
Mübarek olsun inşAllah.
[/quote][color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)
[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya
Yorum
-
[quote author=meşedi ali enis link=topic=23101.msg148500#msg148500 date=1335430154]
muhammed ticani'nin
1.nasıl hidayete kavuştum
2.oğruya doğru
3.zikir ehline sorun
4.gerçek sünnet ehli şiadır
kitaplarını okursanız eminim çok iyi olacaktır
[/quote]
aksarayda kevser yayıncılık var. aksaray metrosundan çık hemen en yakın binalarda kevser yayınlarının tabelasını görürsün, horhor caddesi tarafında ciğeristanın üst katı.. ordan bunları ve daha başka çok sayıda kitabı temin edebilirsin. netten sipariş için:
www.kevseryayincilik.com
tl nomu özelden yazıyorum inş, on4'e beklerim ct öğleden sonra iyi zaman...
Yorum
Yorum