Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İran'a Gidiyorum

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: İran'a Gidiyorum

hay masaAllah
    bacican, Allah dualarini kabul buyursun, sefaati bizlere nasib etsin insaAllah

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=BEYZA link=topic=23511.msg156189#msg156189 date=1340154177]
      Sehri gum dan herkese selam
      size Hanim Masumenin hareminin yanindan sabahin o hos havasini solurken yaziyorum
      ilk harem ziyaretimizin ardindan yeri ve gogu kusatan tevessul duasina eslik ederken yalnizca iltimasi dua diyenleri yad ettim
      umud ediyorum ki gum sehrindeki bu muhtesem atmosfer butun sorumlu yuekleri kaplar ve muslumanlar arasindaki ihtilaflar bir an once ortadan kalkar
      Allahin rahmeti ve bereketi uzerinize olsun
      [/quote]

O iklimi bir zamanlar bütün duygularımla yaşamıştım. Günün her zaman dilimi, özellikle seher vakti Hazreti Masumenin hareminden yayılan ilahi şua insanı huzur denizinde gark ediyor.
      Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
      Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=23511.msg156201#msg156201 date=1340185204]
        O iklimi bir zamanlar bütün duygularýmla yaþamýþtým. Günün her zaman dilimi, özellikle seher vakti Hazreti Masumenin hareminden yayýlan ilahi þua insaný huzur denizinde gark ediyor.
        [/quote]

butun kirlerden endiselerden arinip yeniden ihya olunan yegane yerlerden biri hanim masume s.a turbesi
        Dualarimdasiniz
        lutfen
        sizde beni dualarinizda yad edinki bu muhtesem mekandan eli bos donmemeyim
        "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
        "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

YUKARI ÇIK
        Çalışıyor...
        X