Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İran'a Gidiyorum

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İran'a Gidiyorum

Allahın izni ile haziranın 18 de El Mustafa s.a.a üniversitesinin düzenlediği program ile bir aylığına irana gidiyoruz...
    Bu sebeple sitede olamayacağım
    Çok mutluyum... Rabbime hamdolsun Hazret'in ayak bastığı topraklara yüz sürmeyi bir kez daha nasip eyledi.
    Umud ediyorum ki bu ziyaret kirlenen ruhlarımız için ihya edici bir kurtuluş kapısı olsun...

Hakkınızı helal edin lütfen...

İltiması dua...

(eğer ölmez sağ kalırsam bütün çekimlerimi sitede paylaşacağım helede İmamı zaman Ağa a.f doğumu münasebeti ile cemkaran'ın göz kamaştıran hallerini .. çünkü ben en çok bu anı yaşamayı arzuluyorum.. )
    "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
    "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Ynt: İran'a Gidiyorum

Yolunuz açık olsun.
    O'na yönelin ve O'na karşı takva sahibi olun. Salatı ikame edin ve müşriklerden olmayın;onlar ki, dinlerini parçalayıp fırkalar haline geldiler. Her fırka kendi elindekiyle sevinir. (Rum,31-32)

Yorum

Allah'a emanet olasan, Allah kabul eylesin ay bacı
      Bizleri de dualarında unutma sakın. Allah bizlere de nasip etsin.
      "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

O iman, hicret, cihad, rahmet, bereket ve özgürlük diyarına ve o diyarın şanlı önderleri ve halkına bizden selam iletin. Allah yardımcınız olsun.
        Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
        Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

yolun acik, gözün aydin olsun bacican
          giderken selamimizi emanet ediyor, döndügünde dualarinin bereketini bekliyoruz ins.

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=Muhammed Taki link=topic=23511.msg155360#msg155360 date=1339312948]
            Yolunuz açık olsun.
            [/quote]

Allah razı olsun

[quote author=Kumeyl link=topic=23511.msg155361#msg155361 date=1339313218]
            Allah'a emanet olasan, Allah kabul eylesin ay bacı
            Bizleri de dualarında unutma sakın. Allah bizlere de nasip etsin.
            [/quote]

Allah razı olsun bacıcan yaa.. unuturmuyum hiç... gitmeden önce seni bir görsem daha güzel olur içimde ukde kalmaz eğer imkanın olursa görüşelim inş...

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=23511.msg155362#msg155362 date=1339314165]
            O iman, hicret, cihad, rahmet, bereket ve özgürlük diyarına ve o diyarın şanlı önderleri ve halkına bizden selam iletin. Allah yardımcınız olsun.
            [/quote]

aleykum selam verahmetullah
            büyük bir memnuniyetle iletirim Mehmet abi... Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun

[quote author=gulistan_2 link=topic=23511.msg155368#msg155368 date=1339318000]
            giderken selamimizi emanet ediyor, döndügünde dualarinin bereketini bekliyoruz ins.
            [/quote]

Allah razı olsun ablacan Allah biliyor ya seni hiç görmemişim ve hiç görüşmemiz olmamış velayet dışında ama benim içimde büyük bir yerdesin yüreğimde sana beslediğim büyük bir sevgi var seninle de yakından tanışmayı sohbetinin tadına varmayı okadar isterim ki... Nasip olur mu Allah bilir... Dualarımdan biriside bu olsun.. görmeği arzu ettiğim tüm kişiler ile tanışmayı ve onlarla muhabbet etmeyi Rabbim nasip etsin inş...

Sizin dualarınızla birlikte koca bir "amiiiiin" diyorum....

Yorum

Allah senden de razi olsun bacicanim
              kalpten kalbe yol vardir, insaAllah benim kalbimdeki yerin, senin kalbindeki yerime mukabildir
              insaAllah, dua et bacimda, bu garip de artik yarenler yoldaslar görsün, böyle öksüz yetim cocuk gibi yalnizca haberlerle yetinmesin artik

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=23511.msg155362#msg155362 date=1339314165]
                [/quote]

Yorum

gönlüm iran'da kaldı, şöyle başımı alıp gitsem bir daha dönmemek üzere..

kıyam ehline selam olsun

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=23511.msg155374#msg155374 date=1339324111]
                    Allah senden de razi olsun bacicanim
                    kalpten kalbe yol vardir, insaAllah benim kalbimdeki yerin, senin kalbindeki yerime mukabildir
                    insaAllah, dua et bacimda, bu garip de artik yarenler yoldaslar görsün, böyle öksüz yetim cocuk gibi yalnizca haberlerle yetinmesin artik
                    [/quote]

inş ablacan Rabbim tez zamanda sanada bu vuslatı bu dirilişi yaşamayı nasip etsin...
                    ve tüm arzu edenlere...

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=23511.msg155368#msg155368 date=1339318000]
                      [/quote]

Yorum

amin insaAllah

Yorum

Sehri gum dan herkese selam
                          size Hanim Masumenin hareminin yanindan sabahin o hos havasini solurken yaziyorum
                          ilk harem ziyaretimizin ardindan yeri ve gogu kusatan tevessul duasina eslik ederken yalnizca iltimasi dua diyenleri yad ettim
                          umud ediyorum ki gum sehrindeki bu muhtesem atmosfer butun sorumlu yuekleri kaplar ve muslumanlar arasindaki ihtilaflar bir an once ortadan kalkar
                          Allahin rahmeti ve bereketi uzerinize olsun

Yorum

[quote author=BEYZA link=topic=23511.msg156189#msg156189 date=1340154177]
                            size Hanim Masumenin hareminin yanindan sabahin o hos havasini solurken yaziyorum
                            ilk harem ziyaretimizin ardindan yeri ve gogu kusatan tevessul duasina eslik ederken yalnizca iltimasi dua diyenleri yad ettim
                            umud ediyorum ki gum sehrindeki bu muhtesem atmosfer butun sorumlu yuekleri kaplar ve muslumanlar arasindaki ihtilaflar bir an once ortadan kalkar
                            [/quote]

MAŞAALLAH. BİZLEREDE DUA EDİN İNŞ. HZ. MASUME S.A ŞEFAATÇİNİZ OLSUN İNŞ.

Yorum

[quote author=BEYZA link=topic=23511.msg156189#msg156189 date=1340154177]
                              [/quote]

iltimasu dua
                              [center]
                              ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                              [center]
                              Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                              Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X