Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Üyeligimi silmenizi istiyorum :)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Üyeligimi silmenizi istiyorum :)

Selamun Aleykum.
    Abilerim veya ablalarim, herhangi bu konuda sorumlu olandan istedigim en kisa zaman içinde üyeligimi silmenizdir. Bu ortamda kalmak istemiyorum
    Ben hollanda dogumlu ve büyümeliyim, hatta oturdugum sehirde ne Ehlibeyt mektebi organizasyon ne de mescit? Fakat aklima Islamiyet hakkinda kafami kurcalayan sorular vardi, annem ve babama soramam çünki annem ve babam türk asilli Aleviler, neyse bu siteye soriyim dusundum, fakat keske sormasaydim ya

Lütfen bu üyeligimi silmenizi istiyorum

Herseyden önce Mufazzal, Elmeddin abilerime ve Musa Aydin hocama çok çok çok çok tesekkur ediyorum, onlar zor günlerimde çoooooook yardimci oldular (F)

Belki bir gün görüsmek dilegiyle.

En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 03.08.2020, 19:09.

Ynt: Üyeligimi silmenizi istiyorum

Üye Silme işlemi yapmıyoruz. Yönetim onay verirse Hesabınızı dondurabilirim kardeşim. Adminlerin Cevaplarını bekleyebilirsiniz.

Yorum

Evrim Kardeş, Sitemizde isteğe göre Üyelik Silme durumu söz konusu değildir. Bizlerin gönlü ufak sebeplerden dolayı değerli bir kardeşimizi sitemizde kaybetmeyi asla istemez. Ve size karşı anlayışsızca hitap eden bir insanın hal ve davranışlarından dolayı forumu terketmeniz şu haliniz ile size yakışmaz. Sonuçda eğer yinede rahatsız olur iseniz Foruma yazmazsınız sadece okursunuz ama daha da rahatsız olur iseniz okumayı bile bırakır foruma asla uğramazsınız. Ama dediğim gibi bizim gönlümüz sizlerin kalmasından yanadır. Teşekkür ederim.

Yorum

sonuç? kalıyor musunuz?

bu sitede bazılarının siteden adam soğutmak için gayret sarfetmeleri sizi bıktırdı mı yoksa onlara karşı doğru olanı yapıp onların yüzüne hakikati haykırmaya mı karar verdiniz?

Yorum

[quote author=Qom u aşk link=topic=24163.msg163079#msg163079 date=1350284040]
          sonuç? kalıyor musunuz?

bu sitede bazılarının siteden adam soğutmak için gayret sarfetmeleri sizi bıktırdı mı yoksa onlara karşı doğru olanı yapıp onların yüzüne hakikati haykırmaya mı karar verdiniz?
          [/quote]

sana tavsiyede bulun dedim kalsın gitmesin doğruyu öğrensin dedim.
          kalıyormusun diye sorumu sorulur?
          bırakında doğruları anlatalım da gitmeden önce birşeyler öğrensin .senden hayır yok bari benim işime karışma.Qum u aşk.

Yorum

evrim, hakikatı haykır bizde öğrenelim,haykır diye haykıranda öğrensin.Belki onun dili olursun söyleyemediklerini söylersin.
            evrim,hakikat velayettir.sen git velayeti araştır. ...edit... Velayete doğru git doğruyu bulacaksın.

Yorum

giderse senin aşağılamandan dolayı gidecekti daha bize mi kızıyorsun

Yorum

benim kimseye kızdığım yok,dediklerini niye tartmıyorsun onu diyorum,şiayım diyorum,12 imama inanıyorum ve biat ediyorum diyorum,bunlar senin için birşey ifade etmiyor mu?
                niye yahudi zihniyetli diyorsun?
                Ehlibeyt (a.s) Alakam olmadığını nerden biliyorsun?
                bu sözleri niye sarf ediyorsun?
                evrime verdiğim cevaplar siliniyor,silinecek ne vardı da silindi,buna niye birşey demiyorsun.
                yahu ben özgür adamım,özgür idaremle 14 masuma iman etmişim,yöneticilerin yönlendirmesiyle,uyarıları ile
                fikrimin sansürlenmesiyle,yazdıklarımın yanlış olduğunu kim iddia edebilir.
                kureyşin iki putunu kim inkar edebilir?
                ama burada yok.
                uyarı ikaz yasaklama nedir? yasaklayın kurtulun,sizde rahatlayın bende.ama sebebini açıklamadan bunu yapmayın.
                bu siteyi siz yönetiyor olabilirsiniz,ama her yaptığınızın doğru olduğunu siz bile ispat edemezsiniz.

Yorum

Benim yüzümden fitne çikmasini istemiyorum, birbirinizi incitmenize hiç degmez. Qom_u_ask amcam ilk öncelikle sizlerin yanitlamaniz beni memnum etmisti, sakin yanlis anlasilma olmasin, sizler benim abim amcam teyzem ve ablalarimsiniz, ben sadece bazi nedenlerden dolayi rahat olmak istiyorum, ve üyeligim silinmesini istemistim, yani kesinlikle ve kesinlikle sizlerin herhangi abilerimden veya ablalarimin sözlerinden krilmadim, kesinlikle öyle düsünmeyin, sizler benim için altindanda daha degerlisiniz! Tam istedigim veya aradigim cevaplari bulamadim belki, fakat yine pes etmedim, yinede sabir, sabir sabir
                  Benim bu siteden uzaklasmak istedigimin nedeni agir bunalim geçirdigimden, rahatlayip ve bazi seylerden uzaklasmak istiyorum. Belki durumum düzeldiginde geri gelirim. Ama birbirinizi hiç incitmeyin, hepinizde ne güzel Ehlibeytin hadislerini rivayet ediyorsunuz.
                  Biliyorum bunu ama emperyalistlerin istedigi Islami tahrif etmek istediklerini çok iyi biliyorum, birbirini kirmayin bu ancak emperyalizmin, zalimlerin, avrupalilarin, ekmegine yag sürülür, onlar bunlari görüpte gülüp eglenmesinler!
                  Ehlibeyt okulu azinlikta, birlikten güç dogar derler. Biliyorum benim süphelerim çok, hatta bazende düsünüyorum acaba hangisi hak hangisi batil? Ama yinede sabir! Belkide isigi görüp ve rahatlarsam çok yardimci olmak istiyorum.

Benim yasadigim bazi zorluklari unutmayin, birbirinizide kirmayin!

Yorum

[quote author=Evrim link=topic=24163.msg163130#msg163130 date=1350334943]
                    Benim yüzümden fitne çikmasini istemiyorum, birbirinizi incitmenize hiç degmez. Qom_u_ask amcam ilk öncelikle sizlerin yanitlamaniz beni memnum etmisti, sakin yanlis anlasilma olmasin, sizler benim abim amcam teyzem ve ablalarimsiniz, ben sadece bazi nedenlerden dolayi rahat olmak istiyorum, ve üyeligim silinmesini istemistim, yani kesinlikle ve kesinlikle sizlerin herhangi abilerimden veya ablalarimin sözlerinden krilmadim, kesinlikle öyle düsünmeyin, sizler benim için altindanda daha degerlisiniz! Tam istedigim veya aradigim cevaplari bulamadim belki, fakat yine pes etmedim, yinede sabir, sabir sabir
                    Benim bu siteden uzaklasmak istedigimin nedeni agir bunalim geçirdigimden, rahatlayip ve bazi seylerden uzaklasmak istiyorum. Belki durumum düzeldiginde geri gelirim. Ama birbirinizi hiç incitmeyin, hepinizde ne güzel Ehlibeytin hadislerini rivayet ediyorsunuz.
                    Biliyorum bunu ama emperyalistlerin istedigi Islami tahrif etmek istediklerini çok iyi biliyorum, birbirini kirmayin bu ancak emperyalizmin, zalimlerin, avrupalilarin, ekmegine yag sürülür, onlar bunlari görüpte gülüp eglenmesinler!
                    Ehlibeyt okulu azinlikta, birlikten güç dogar derler. Biliyorum benim süphelerim çok, hatta bazende düsünüyorum acaba hangisi hak hangisi batil? Ama yinede sabir! Belkide isigi görüp ve rahatlarsam çok yardimci olmak istiyorum.

Benim yasadigim bazi zorluklari unutmayin, birbirinizide kirmayin!
                    [/quote]

kırılacak bir durum yok,nedense birinin ayrılmak istemesi diğerleri arasında tartışmaya sebep oluyor.
                    kardeşler her zaman kavga eder,normal birşey bu.olayı kişiselleştirmek işi çıkılmaz hale getiriyor.
                    mühim olan kendini şüphe içinde hissedenlere, amaç yardım etmek.Zira,şahsım adına konuşuyorum bilmediğim ,öğreneceğim
                    çok şey var Ehlibeyt(a.s)'dan.Ama şunu anladım bu işler tartışmakla değil,okumakla,okuduğunu anlamakla ve akla yönlendirmekle oluyor.Akıl yoksa imanda yok.Tavsiye edebilirim,nechul belaga oku,usuli kafi oku,yüzlerce araştırma var ve bu yazar alimler yıllarını verdi.İmam Ali (a.s)'ın dediği gibi sil at herşeyi kafandan,eski duyduklarını unut ve okumaya başla.
                    diğer dinleride biliyorsun buraya kadar geldiğine göre,aralarındaki ilim farkını hemen farkedeceksin.Ehlibeyt (as) mektebinde
                    hiçbir çelişki göremezsin.Ayetlerin manalarını ancak onlardan öğrenebilirsin.kendinde dediğin gibi sabırlı olursan,başaracaksın
                    hakkın yolunu.seçmesini.ama bu okumakla ve alimlerden sorarak mümkün oluyor.fikir her cümlede değişiyor,hergün yeni birşey anlıyorsun.o zaman imanın zevkini tadıyorsun.acele etme,bildiklerini unut.sorduğun soruları hatırlıyorum.
                    Hz.Resulullah (s.a.a) o ismini dediğin kadınla hiçbir zaman evlenmedi ve hiçbir zaman katliam yapmadı.

Yorum

o zaman tek tek sor daha açık olarak cevaplarını yazayım. istediğin kadar cevap vereceğimi sanıyorum... ben onları çok özet olarak yazdım. tek soru ve tam cevap olarak gider, anlamadığın, ikna olmadığın yeri tekrar sorarsan tam cevap yazarız inşaAllah.. bu sitede şu ana kadar sorup da cevap almayan kalmadı diye biliyorum.

ama her şeyden uzaklaşmak için bunu yapacaksan buna da gerek yok. bizle yazışabilirsin bi iznillah. Avrupa ortasında her tür insanların arasında seni buraya İslam'a yönelten Rabbimizdir, ve onun yaptıkları da boş değildir. Demek sen bir zamanlar Allah'ı memnun edecek işler yapmışsın ki Allah sana yeni doğruları öğrenebileceğin böyle bir siteyi gösterdi...

bunun değerini bilmelisin

buradaki tartışmamızın sebebi sen değilsin kendini suçlu sanmana gerek yok, sen olmasan da bu tartışmalar devam ediyor..

Yorum

Tamam Qom_u_ask amca, fakat sundugunuz deliller mümkün mertebe Ehlibeyt ve Kuran kaynakli olsa gerçekten süper olur
                        Fakat mesela Alias abi/amca herhangi sunulan delillere taraf olmassa (veya tam tersinede olabilir) birbirimize ozaman kirmayalim amcacigim, gerçekten hep birlikte yardimci olmaniz çok iyi olur.

Yorum

SORUN EVRİM KARDEŞ AÇISINDAN HALLOLDUĞUNDAN BAŞLIK TARAFIMCA KİLİTLENMİŞTİR. EVRİM KARDEŞ AYRI BİR BAŞLIKTA MÜNAZARA BÖLÜMÜNDE TANE TANE SORULARINIZI SORABİLİRSİNİZ.

Yorum

YUKARI ÇIK
                          Çalışıyor...
                          X