Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammed Mustafa(sa) Kültür ve Sanat Etkinliği

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Muhammed Mustafa(sa) Kültür ve Sanat Etkinliği

[color=rgb(51, 51, 51)]Yüce İslam Peygamberi Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) 'in Kutlu ve bereketli doğum haftasına rastlayan 27 Ocak Pazar günü İstanbul'da Muhammed Mustafa(sa) Kültür ve Sanat Etkinliği düzenlenecektir.[/color]Resulullah'ın(as) öğretilerini pratik hayata uyarlamak amacıyla sanatçılar, zanaatkarlar ve kültürel aktivistler bu eksende eser vermeye ve bu etkinliğe katılmaya çağrılmaktadır.Bu etkinlik için çalışmalar birkaç haftadan beri başlatılmış olup sanat ve kültür dilini kullanan bütün sanatçılar ve halk kesimleri davetlidir. Ayrıntılı bilgi için[/color][color=rgb(59, 89, 152)]www.muhammedmustafa.com[/color][color=rgb(51, 51, 51)][/color][color=rgb(51, 51, 51)] sitesinemüracaat edilebilir.[/color][color=rgb(51, 51, 51)][/size]
    Genel Kültür

1. Dokuma

2. Elbise Desinatörlüğü

3. Davet kartı

4. Çeşitli pullar

5. Kartpostal

6. Kağıt bayraklar

7. Tebrik kartı

8. Matbu takvim türleri

9. Resimli ve boyalı kitaplar

10. Külah /başlık

11. Puzzle türleri

12. Günlük hatıra defter

13. Bilgisayar oyunları

14. Şerit başlık

15. Balon

16. Oyuncaklar

17. Ev eşyaları

18. Çanta

19. Tişört

20. Atkı

21. Gömlek

22. Bardak

23. Kırtasiye malzemesi

24. Zarif el işi sanatları

25. Halı deseni

Sesli ve görüntülü eserler

1. Cep telefonu kamerasıyla filim

2. Müzik

3. Animasyon

4. Kısa filim

5. Reklam cümleleri

Yazılı eserler

26. Şiir

27. Masal/hikaye

28. Makale

29. Piyes

Medya eserleri

30. Haber fotoğrafı

31. Elektronik yayın(site, dergi vs)

32. Weblog

33. Belgesel filim

Üç boyutlu eserler

34. Heykeltraşlık

35. Muarrak ve deri üzerine süsleme

36. Fayans işleme
    [/color][color=rgb(51, 51, 51)][/size]

[/color][color=rgb(51, 51, 51)][/size]DALLARINDA HZ. MUHAMMED MUSTAFA (S.A.A)'İ ANLATAN BİR GÖNDERMEYE NE DERSİNİZ ?[size=medium][/color][color=rgb(51, 51, 51)]
    De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
    (Tevbe Suresi 105)

Ynt: Muhammed Mustafa(sa) Kültür ve Sanat Etkinliği

müthiş bir etkinlik. Rabbim yüz akıyla bereketli etsin...

Yorum

"kullanan bütün sanatçılar ve halk kesimleri davetlidir. Ayrıntılı bilgi için[/color]www.muhammedmustafa.com[/color] sitesinemüracaat edilebilir.[/size]
      Genel Kültür
      "

adres yanlış olmamış mı?

muhammedmustafa.co olacak...

Yorum

Eleştiri 2
        eser gönderme yerine bir şiir göndereyim dedim ama eser bölümü yok sanırım. başvuru formunu doldurdum dosya ekledim, gönder dedim doğru doldurun diye kabaca bir sonuç çıktı karşıma, burada mecburi doldurulması gereken kutucuklara yıldız konmalı, ev tel vermek mecburi olmamalı. hele adres kesin mecburi olmamalı, çok kişisel bilgiler, güvenle verilemeyecek bilgiler zorunlu olmamalı, doldurup gönderdiktens sonra, doldurmada eksik olan yerler nelerse onların doldurulması için ileti gelmeli, inşaAllah bunlar düzeltilirse daha başarılı olunur

Yorum

selamun aleykum.
          abi eser göndermede birde gmail adresi var istersen o adrese gönderebilirsin.

birde com olmuyor yani com önceden satın alınmış o yuzden CO aldılar.
          De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
          (Tevbe Suresi 105)

Yorum

DALLARINDA HZ. MUHAMMED MUSTAFA (S.A.A)'İ ANLATAN BİR GÖNDERMEYE NE DERSİNİZ ?
            değil
            DALLARINDA HZ. MUHAMMED MUSTAFA (S.A.A)'İ ANLATAN BİR ESER GÖNDERMEYE NE DERSİNİZ ?

adam birde edebiyat okuyor. yanlış yazmışım.
            (Tevbe Suresi 105)

Yorum

"
              Yüce İslam Peygamberi Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) 'in Kutlu ve bereketli doğum haftasına rastlayan 27 Ocak Pazar günü İstanbul'da Muhammed Mustafa(sa) Kültür ve Sanat Etkinliği düzenlenecektir.Resulullah'ın(as) öğretilerini pratik hayata uyarlamak amacıyla sanatçılar, zanaatkarlar ve kültürel aktivistler bu eksende eser vermeye ve bu etkinliğe katılmaya çağrılmaktadır.Bu etkinlik için çalışmalar birkaç haftadan beri başlatılmış olup sanat ve kültür dilini kullanan bütün sanatçılar ve halk kesimleri davetlidir. Ayrıntılı bilgi için[/color]www.muhammedmustafa.com[/color] sitesinemüracaat edilebilir.[/size]
              Genel Kültür

1. Dokuma

2. Elbise Desinatörlüğü
              "

sen adresi yanlış yazmışsın onu dedim neden com olmuyor demedim. bak com yazmışsın

Yorum

ben anlamıyorum neden com çıkıyor ne kadar düzelttiysem duzelmedi bu forumda :S
                (Tevbe Suresi 105)

Yorum

YUKARI ÇIK
                Çalışıyor...
                X