Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Faydalı program!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Faydalı program!

Allamın selamı üzerinize olsun, saygıdeğer site üyeleri. Bir program buldum ve birkaç gündür kullanıyor olmama rağmen çok faydasını gördüm. Davamızı anlatmak ve bir-birimizden daha verimli faydalanabilmek adına eşsiz bir program. İsmi Zello. Hem akıllı telefonlarda, hem PC üzerinde çalışıyor. Bir nevi internet üzerinden çalışan telsiz gibi bir şey. Androidciler playmarket, İPhoneciler appmarket, PC-ciler http://www.zello.comdan programı indirmekle hesap oluşturup kullanabilirler. Sitemizin kanalını da açtım orda VELAYET.COM diye. Orda dinimizden habersiz olup da, öğrenmek isteyen çok arkadaş edindim. İnşAllah hep birlikte bu programla da kardeşlerimize Ehl-i Beyt davasını ulaştırmış oluruz. Oraya gelenler kanalı bulup irtibata geçebilirler. İnşAllah beni yalnız bırakmazsınız.
    [move]Dünyadan adalet bekleme. Adalet sahibine zulmetmiş olursun.[/move]

Ynt: Faydalı program!

nasıl çalışır kardeş?

ekledim velayeti nasıl iletişim kuracağız?
    [color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)

[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya

Yorum

Siz şimdi o kanalda'mısınız, kardeşim/ağabeyim?
      [move]Dünyadan adalet bekleme. Adalet sahibine zulmetmiş olursun.[/move]

Yorum

evet şu an online
        [color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)

[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya

Yorum

programı indirdim ancak türkçe olmadığı için kimseyi bulamadım sanırım. selmancan adıyla girdim. sizin isim ne? konuşmak için mic mu gerekli burda. bir de bunun msn'den farkı ne? velayet.com u ekledim yanlış adres mi isim mi ne dedi. tam anlamadım?

Yorum

bu gece muhabbet edesim vardı.. konuyu görünce meraklandım.. ama aylık üye alımı dolmuş.. neyse.. paltalk kullanıyorum ben.. Abrupa bölümden Türkiye.. Orada birkaç islami oda var.. ki, Mevlit Kandili dolayısıyla yüzlerce kişi görüyorum şu an.. neyse, selametle kalın

Yorum

selmancan adıyla üye oldum ben de ama hiç bir şey göremedim. kotadan çok harcıyor mu bu program? yoksa faturayı ödeyemeyiz

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X