Allamın selamı üzerinize olsun, saygıdeğer site üyeleri. Bir program buldum ve birkaç gündür kullanıyor olmama rağmen çok faydasını gördüm. Davamızı anlatmak ve bir-birimizden daha verimli faydalanabilmek adına eşsiz bir program. İsmi Zello. Hem akıllı telefonlarda, hem PC üzerinde çalışıyor. Bir nevi internet üzerinden çalışan telsiz gibi bir şey. Androidciler playmarket, İPhoneciler appmarket, PC-ciler http://www.zello.comdan programı indirmekle hesap oluşturup kullanabilirler. Sitemizin kanalını da açtım orda VELAYET.COM diye. Orda dinimizden habersiz olup da, öğrenmek isteyen çok arkadaş edindim. İnşAllah hep birlikte bu programla da kardeşlerimize Ehl-i Beyt davasını ulaştırmış oluruz. Oraya gelenler kanalı bulup irtibata geçebilirler. İnşAllah beni yalnız bırakmazsınız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Faydalı program!
Daraltma
X
-
Ynt: Faydalı program!
nasıl çalışır kardeş?
ekledim velayeti nasıl iletişim kuracağız?
[color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)
[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya
-
Ynt: Faydalı program!
evet şu an online[color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)
[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya
Yorum
Yorum