Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ben bu siteyi bugünden itibaren terk ediyorum

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ben bu siteyi bugünden itibaren terk ediyorum

siz hadis istiyorsunuz hadis, hadisleri verince inkara gidiyorsunuz, kendinizi okadar rical ilmine kapptirmissiniz ki (ki altyapisi sunnilerden gelmedir!) kendi aklinizi hadislerin üzerine cikarabiliyorsunuz ve sehid sadrin sözlerini inkara gidiyorsunuz..
    okadar kibir ile kendinizi bütün bunlardan üstün görüyorsaniz, bilesinizki, Peygamberin saa vasiyeti konusunda sii alimlerin fikir ayriligi var, kimileri var diyor kimileri de inkar ediyor, gidin arastirin seyh tusinin kendi kitabina bakin, arastirmadan hüküm vermeyin ki bu öncekilerin ve Allah svt tarafindan kinanmislarin isidir

Imam Ahmad as sizin dediginiz gibi ise (ki degildir) neden irakta önce benimsendi sonra uzaklasildi kendisinden... dünyanin ne halde oldugundan heberdar degilmisiniz? bu kadar zulümün daha nereye kadar cikacagini düsünüyorsunuz, Musa as da vasisini kendinden önce yollamisti bunu kabul ediyorsunuz da kendi zamaninizdaki gelismeleri neden kabul etmektan kaciniyorsunuz

size veya birisinemi sormasi lazim Imamin af "vasimi su kisi olarak seciyor ve göndermek istiyorum, sizin fikrinizi alayim mi" diyecek acaba sizce? zaman tahmin ettiginizden daha da yakin beyler gözünüzü acin, hakki insanlara göre tanimaktan kacinin! Umulur ki rahmedilmis olursunuz!

YUKARI ÇIK
Çalışıyor...
X