Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

siteden çıkış sorunu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: siteden çıkış sorunu

ben bu konuda da sizin gibi düşünmüyorum. evet forum biraz durgun ama bu kişilerle ilgili değil. Velayet yolu apaçık belli olduğundan, güçlü delillerin ortaya konmuş olmasından, kimsenin Ehlibeyt kaynaklı ilmi deliller karşısında tutunamamasından, muhaliflerin galibiyet ümidini tam olarak yitirmiş olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Muhalifler gelip de tartışmaya asılmayınca forum haliyle sükunette bulunuyor. Genel olarak forum sitelerinde takipçi azalması var diye biliyorum.

Ehlibeyt davası her ortamda yürümektedir Elhamdulillah. bu, kişilere bağlı değildir. Velayet.com'da da giden kendi için gitmiştir, burada dava aynı şekilde devam etmektedir. Velayetin savunduğu fikirlerin hak olduğu her gün daha da ortaya çıkmaktadır. Örneğin Suriye konusunda Esad'ın israilci, israilin esadcı olduğunu iddia edenler vardı şimdi hak daha da ortaya çıkınca bu kimselerin gelip de burda konuşabilme mecali olur mu! Elbette olmaz. bunlar olmayınca da forumda hareket olmuyor tabi ki...

isteyen velayette gerekli tüm delilleri bulabilmektedir. Rabbim bizim sonumuzu hayır eylesin...

Yorum

internet explorerle de foruma çok zor girdim önceleri onunla rahat girebiliyordum. Mesaj göndermem de çok sürüyor. Böyle olunca da insan girmek ve bir şey yazmak istemiyor. Hayırlısı..
      عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Yorum

[quote author=Aşk Kervanı link=topic=24809.msg168456#msg168456 date=1372321542]
        Sayın Hocam, forumda bu aralar genel bir ilgisizlik var,
        Birçok konuda iddia ve sorular, karşılıksız kalmakta veya geç cevaplanmaktadır.
        Bu nedenle Sizi daha aktif olarak aramızda görmek ve Sizden istifade etmek isteriz.
        Özellikle Fıkhi konulardaki boşlukları dolduracağınıza inanıyorum.
        Saygılar...
        [/quote]
        Değerli kardeşim; bu forumda bazı adminler tarafından çok incindim, saygısızlığa uğradım, yasaklandım ama bununla birlikte yine forumda aktif olmaya ve elimden geleni yapmaya çalıştım ama artık eskisi gibi sabır kalmadı, bazı sorunlar aktif olmamı engelledi, yine sorusu olan özelden sorursa cevaplarım inş. Foruma çok zor girebilmek de canımı sıkıyor, mesajlar bile çok geç açılıyor. Sorunun nerden kaynaklandığını tam olarak bilemiyorum, Hayırlısı diyelim.

Yorum

[quote author=selmancan link=topic=24809.msg168455#msg168455 date=1372317414]
          Eğer sorun sadece hocamın hesabında varsa bunda bir hikmet arayabiliriz. Elbette somut dünyanın gerçek alemde perde gerisinde başka hikmetler de vardır.

Örneğin velayet.com hocamın siteden çıkmasını hiç istemiyor olabilir. Onun siteye sürekli mübarek Kum'un havasını yansıtması isteniyor olabilir.

Hocam Kum'da ne var ne yok. İlim meclisleri nasıl. Seçimlere Kum uleması nasıl bakıyor. Siz kime oy verdiniz. Bize yansıyanlardan farklı olarak Kum'da neler oluyor seçimlerle ilgili. Ruhani'nin kazanması ilim kurumlarında nasıl karşılanıyor, neler konuşuluyor oralarda. İlim adamları birbirlerinyle rekabet eder mi siyaset işin içine girince. Siyasete yüz çevrilmesi gerektiğini bildiren alimler var mı? siyasetin ayrılıklara neden olduğunu, çıkarları ön plana çıkardığını iddia edip de antisiyasi olunması gerektiğini bildiren alimler var mı? bize bunları yansıt habersiziz...
          [/quote]
          Qum-u Aşk hocamızın forumda olması beni rahatlatıyor, o olunca taklif bizden sakıt oluyor, Velayet forumu için büyük bir nimettir, kadrini bilmemiz gerekir. Yine aynı nickle yazmasını isteriz, bazıları hocamız için foruma geliyorlardı, onu göremeyince girmek istemiyorlar. Selmanican onun yerini dolduramıyor)
          Hocam, Kum'da bolca sıcak var. Kum'un önde gelen büyük uleması artık Ruhaniye sıcak bakıyorlar, iç ve dış sorunların hallolması ve ülkedeki ihtilafların giderilmesi ve vahdetin sağlanması için daha uygundur diyorlar. Her şeyde bir hikmet ve maslahat vardır, bunda da öyle.. Cami-i müderrisin daha çok Velayetiyi destekliyorlardı, ondan sonra Galibaf geliyordu, daha sonra da Celili. Ama Ruhani'nın bu farkla kazanacağını bizler de tahmin etmemiştik. Galibafın kazanacağına kesin gözüyle bakılıyordu, bazıları da Celili'nin kazanacağını söylüyorlardı ama hiç de düşündüğümüz gibi olmadı.
          Ben İran'lı olmadığım için oy kullanamadım ama tanıdıklarıma, çocuklara celiliye oylarını vermelerini söyledim...
          Ezan okunduğu için çıkmak zorundayım, diğer sorularınıza cevap vermekten mazurum, kusura bakmayın..

Yorum

[quote author=Velayet_Nuru link=topic=24809.msg168614#msg168614 date=1372981280]
            Değerli kardeşim; bu forumda bazı adminler tarafından çok incindim, saygısızlığa uğradım, yasaklandım ama bununla birlikte yine forumda aktif olmaya ve elimden geleni yapmaya çalıştım ama artık eskisi gibi sabır kalmadı, bazı sorunlar aktif olmamı engelledi, yine sorusu olan özelden sorursa cevaplarım inş. Foruma çok zor girebilmek de canımı sıkıyor, mesajlar bile çok geç açılıyor. Sorunun nerden kaynaklandığını tam olarak bilemiyorum, Hayırlısı diyelim.
            [/quote]

Sayın Hocam, "Yasaklandım" diye yazmışsınız, Yasaklanan ve uyarı alan üyeler bölümüne baktım, Size yönelik bir yazı göremedim. Özelden bazı sorunları konuşmuş olabilirsiniz. Siz değerli bir Alimsiniz, Forumdaki Polemik içeren tartışmalar Size göre değil, Sabır ve hoşgörünüze sığınarak Sizin ilmi birikimlerinizden istifade etmek istiyoruz, Forumda başka değerli üyeler de var, Ancak Sizin yeriniz ayrı, Siz donanımlı bir Müslümansınız, bizi kendinizden mahrum bırakmayın.

Forum yöneticileri de nihayetinde beşerdirler, belki bazen duygusal davranmış olabilirler,
            Ancak takip ettiğim kadarıyla hepsi iyi niyetli ve adaletli Müslümanlardırlar.
            Saygılar, Allah'a emanet olun...

[quote author=ali enis link=topic=24809.msg168459#msg168459 date=1372338412]
            forumun eski tadı yok. qumu aşk vseydi ufukalp gülistan ve daha diğerleri..
            bunlar gittikten sonra forumu pek takip edemiyorum. dönmeleri ümidiyle. vesselam.
            [/quote]

Erbab Haklısın, bu Değerli Arkadaşları da tekrar aramızda görmek isteriz.
            Foruma renk katan ve bizi bir çok konuda aydınlatan Kardeşlerimizdir bunlar.
            http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

[quote author=Aşk Kervanı link=topic=24809.msg168656#msg168656 date=1373059981]
              Sayın Hocam, "Yasaklandım" diye yazmışsınız, Yasaklanan ve uyarı alan üyeler bölümüne baktım, Size yönelik bir yazı göremedim. Özelden bazı sorunları konuşmuş olabilirsiniz. Siz değerli bir Alimsiniz, Forumdaki Polemik içeren tartışmalar Size göre değil, Sabır ve hoşgörünüze sığınarak Sizin ilmi birikimlerinizden istifade etmek istiyoruz, Forumda başka değerli üyeler de var, Ancak Sizin yeriniz ayrı, Siz donanımlı bir Müslümansınız, bizi kendinizden mahrum bırakmayın.

Forum yöneticileri de nihayetinde beşerdirler, belki bazen duygusal davranmış olabilirler,
              Ancak takip ettiğim kadarıyla hepsi iyi niyetli ve adaletli Müslümanlardırlar.
              Saygılar, Allah'a emanet olun...[/quote]

Muhterem kardeş, kusura bakmayın sizi de boş yere meşgul ettik. Yasaklanma meselesini eski üyeler biliyorlar, siz o zaman yoktunuz, daha sonra sitenin kuralları değişti, genel af ilan edildi, biz de o afdan yararlandık tekrar yazmaya başladık.
              "Farsçaya Başlıyoruz" bölümüne (http://www.velayet.com/Forum/farscay...t3873.400.html) bakarsanız az da olsa anlarsınız..
              Sitede çok değerli kardeşler vardır, benim olup olmamam bir şeyi değiştirmez, bazı sorunlarım vardır müsait olunca yine yazmaya devam ederiz inş..
              selam ve dua ile..

Yorum

[quote author=ali enis link=topic=24809.msg168459#msg168459 date=1372338412]
                forumun eski tadı yok. qumu aşk vseydi ufukalp gülistan ve daha diğerleri.. bunlar gittikten sonra forumu pek takip edemiyorum. dönmeleri ümidiyle. vesselam.
                [/quote]

katılıyorum siteyi halen takip ediyorlarsa inşallah bunu bir çağrı olarak görür ve geri dönerler...

Yorum

[quote author=vahidetun link=topic=24809.msg168751#msg168751 date=1373410332]

katılıyorum siteyi halen takip ediyorlarsa inşallah bunu bir çağrı olarak görür ve geri dönerler...
                  [/quote]

Gulistan ablamızla devamlı görüşüyorum derslerinden ötürü sitemize katılamıyor bir müddet daha böyle devam edecekmiş diğer kardeşlerimizden bilgim yok

Yorum

YUKARI ÇIK
                  Çalışıyor...
                  X