Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

siteden çıkış sorunu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

siteden çıkış sorunu

s.a
    siteden çıkış yaparken şöyle bir yazıyla karşılaşıyorum:
    Güle Güle , Tekrar Görüşmek Üzere.Otomatik Olarak Ana Sayfaya Yönlendirileceksiniz...Eğer Tarayıcınız Otomatik Olarak Yönlendirmiyorsa Buraya Tıklayınız
    Sizce bu doğru mu?! Sanki dalga geçiyorlar..
    Girince çıkmaya hakkımız yok mu
    عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Ynt: siteden çıkış sorunu

[quote author=Velayet_Nuru link=topic=24809.msg167504#msg167504 date=1367627106]
    s.a
    siteden çıkış yaparken şöyle bir yazıyla karşılaşıyorum:
    Güle Güle , Tekrar Görüşmek Üzere.Otomatik Olarak Ana Sayfaya Yönlendirileceksiniz...Eğer Tarayıcınız Otomatik Olarak Yönlendirmiyorsa Buraya Tıklayınız
    Sizce bu doğru mu?! Sanki dalga geçiyorlar..
    Girince çıkmaya hakkımız yok mu

[/quote]

Hocam bu yazı doğru ama bunun dalga geçme gibi bir niyetle yapılmadı.

Yorum

Peki güzel kardeşim; ne için böyle yaptınız? Bunu sadece benim için mi uyguladınız?! Bakıyorum bazı arkadaşlar siteye yazı eklemişler ama çıkış da yapabilmişler..
      Eğer sakıncası yoksa açıklarsanız memnun olurum..

Yorum

[quote author=Velayet_Nuru link=topic=24809.msg167513#msg167513 date=1367700682]
        Peki güzel kardeşim; ne için böyle yaptınız? Bunu sadece benim için mi uyguladınız?! Bakıyorum bazı arkadaşlar siteye yazı eklemişler ama çıkış da yapabilmişler..
        Eğer sakıncası yoksa açıklarsanız memnun olurum..
        [/quote]

Hocam bu herkese uygulandı ve bu yazıyı görünce çıkış işlemi başarılı olarak yapılmış demektir.
        Yapılmasının nedeni ise asılı kalan üyeler oluyordu ve sorun teşkil ediyordu bunun önüne geçmek maksatlı yapıldı.

Yorum

Muhterem kardeşim; umarım benimle kafa bulmuyorsunuz. Sözde o yazıyı görünce çıkış işlemi başarılı yapılmış olursa o zaman nikimin forumda gözükmemesi ve çevrim dışı gözükmem gerekir değil mi? Ama durum hiç de öyle değil. Sizi eleştirdiğimden beri artık siteye de girmem zorlandı, siteye girmek için birkaç dakka beklemem gerekir, girdikten sonra herhangi bir mesajı açmak ve yazı yazmak için de yine birkaç dakka beklemek zorunda kalıyorum. Şimdi sorunumuz birdi iki oldu maalesef..
          Çevirim içi olanların çok olmasından dolayı mı böyle yapıyorsunuz bilemiyorum, ansayfaya yönlendirmeniz bence doğru bir iş değildir. Bu işleri beceremiyorsanız o zaman ellemeyin
          saygılar...

Yorum

s.a
            Foruma giriş ve mesajları açma sorunu hallolmuş, ilgilenenlerden Allah razı olsun.
            Bu bölümü silerseniz memnun olurum, kalmasının bir hükmü kalmadı artık, yararı da yoktur..
            saygılarımla..

Not: Forumdan çıkış sorunu devam ediyor, hayırlısı diyelim
            büyük ihtimalle bizi sürekli burada görmek istiyorlar, onun için çıkmamıza kalpleri razı olmuyor, yani bizi sevdikleri için böyle yapıyorlar, hüsn-ü zan edelim)

Yorum

s.a
              Foruma giriş, çıkış ve mesajları açma sorunu yine devam ediyor elhamdulillah.
              Ana sayfada olduğum halde çıkış butonuna tıklayınca ana sayfaya yönlendiriliyorum
              Elleyenlerden Allah razı olsun.
              Birisi bize kafayı takmış ama kim onu da Allah biliyor..
              Bu bölümü silin dedim onu da gören veya kaale alan olmadı, hayırdır inş

Yorum

[glow=red,2,300]el-hamdu lillah ala kulli hal[/glow]

Yorum

[quote author=Velayet_Nuru link=topic=24809.msg168369#msg168369 date=1372114609]
                  s.a
                  Foruma giriş, çıkış ve mesajları açma sorunu yine devam ediyor elhamdulillah.
                  Ana sayfada olduğum halde çıkış butonuna tıklayınca ana sayfaya yönlendiriliyorum
                  Elleyenlerden Allah razı olsun.
                  Birisi bize kafayı takmış ama kim onu da Allah biliyor..
                  Bu bölümü silin dedim onu da gören veya kaale alan olmadı, hayırdır inş

[/quote]

hocam sitede sorun yok sorun sizin bilgisayarınızda bakıma götürmenizi tavsiye ederim.

Yorum

[quote author=Serkan A. link=topic=24809.msg168437#msg168437 date=1372260762]
                    hocam sitede sorun yok sorun sizin bilgisayarınızda bakıma götürmenizi tavsiye ederim.
                    [/quote]
                    s.a
                    Güzel kardeşim; internet explorerle siteye rahat giriyorum, mesajlar da hemen açılıyor, hiçbir sorun yok ama Mozilla Firefox'la 5-10 dakkaya girilmiyor, girince de bir mesaj açmak için yine 5-10 dk. sürüyor, çıkış butonuna tıklayınca da ana sayfaya yönlendiriliyorum Bir ara da böyle olmuştu Adminlerden birine (mikdat bin esved) söyledim sorun halloldu..
                    Belki diyeceksiniz ki sorun Mozilla Firefox'tadır ama öyle olmadığını düşünüyorum çünkü diğer sitelere çok rahat girebiliyorum. Bir ara bazı sitelere yasaklandığımda Mozilla Firefox'la giremiyordum ama internet explorerle girebiliyordum, ne demek istediğimi anlamışsınızdır inşaAllah.
                    Neyse, biz de artık Mozilla Firefox'la değil diğeriyle giririz, sorun da böylece hallolur)

Yorum

[quote author=Velayet_Nuru link=topic=24809.msg168447#msg168447 date=1372306709]
                      s.a
                      üzel kardeşim; internet explorerle siteye rahat giriyorum, mesajlar da hemen açılıyor, hiçbir sorun yok

[/quote]

hocam her tarayıcı kendine özgü kodları kullanır her hafta İnternet Explorer, Safari, Chrome, Firefox v.s. hepsinde deneme yapılır sorunlar varsa çözeriz sizden başka sitede çıkış sorunu bildiren olmadı.

Ayrıca linkdeki makeleme bakarak ön belleğinizi silmenizi tavsiye ederim.

http://www.java.com/tr/download/help/webcache.xml

Her tarayıcı için ayrı ayrı yapmalidır.

Yorum

Eğer sorun sadece hocamın hesabında varsa bunda bir hikmet arayabiliriz. Elbette somut dünyanın gerçek alemde perde gerisinde başka hikmetler de vardır.

Örneğin velayet.com hocamın siteden çıkmasını hiç istemiyor olabilir. Onun siteye sürekli mübarek Kum'un havasını yansıtması isteniyor olabilir.

Hocam Kum'da ne var ne yok. İlim meclisleri nasıl. Seçimlere Kum uleması nasıl bakıyor. Siz kime oy verdiniz. Bize yansıyanlardan farklı olarak Kum'da neler oluyor seçimlerle ilgili. Ruhani'nin kazanması ilim kurumlarında nasıl karşılanıyor, neler konuşuluyor oralarda. İlim adamları birbirlerinyle rekabet eder mi siyaset işin içine girince. Siyasete yüz çevrilmesi gerektiğini bildiren alimler var mı? siyasetin ayrılıklara neden olduğunu, çıkarları ön plana çıkardığını iddia edip de antisiyasi olunması gerektiğini bildiren alimler var mı? bize bunları yansıt habersiziz...

Yorum

Sayın Hocam, forumda bu aralar genel bir ilgisizlik var,
                          Birçok konuda iddia ve sorular, karşılıksız kalmakta veya geç cevaplanmaktadır.
                          Bu nedenle Sizi daha aktif olarak aramızda görmek ve Sizden istifade etmek isteriz.
                          Özellikle Fıkhi konulardaki boşlukları dolduracağınıza inanıyorum.
                          Saygılar...
                          http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

[quote author=Aşk Kervanı link=topic=24809.msg168456#msg168456 date=1372321542]
                            Sayın Hocam, forumda bu aralar genel bir ilgisizlik var,
                            Birçok konuda iddia ve sorular, karşılıksız kalmakta veya geç cevaplanmaktadır.
                            Bu nedenle Sizi daha aktif olarak aramızda görmek ve Sizden istifade etmek isteriz.
                            Özellikle Fıkhi konulardaki boşlukları dolduracağınıza inanıyorum.
                            Saygılar...
                            [/quote]

ilginç ben de iddia ve soru bulamıyorum cevaplayacak. link verebilir misin?

Yorum

forumun eski tadı yok. qumu aşk vseydi ufukalp gülistan ve daha diğerleri.. bunlar gittikten sonra forumu pek takip edemiyorum. dönmeleri ümidiyle. vesselam.
                              [center]
                              ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                              [center]
                              Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                              Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X