Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şiilere hakaret eden Zulüm Sitesi

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Şiilere hakaret eden Zulüm Sitesi

[quote author=faramirofgondor link=topic=25030.msg169330#msg169330 date=1374355256]

1. Mevlana şii değil zira bir yerde "bu ömeri şiilere anlatmaya benzer" der ama sünni de değil yine bir yerde "bu konuya sünniler böyle falanlar şöyle bakar der" sünni olsa mesnevinin tamamında olduğu gibi o bahsettiği konu budur der. misal. anladın umarım.
    2. Yazık sana gerçekten gulat ha? Vallahi Hz. Ali'nin yüzüne bakamazsın bu inançla mahşerde. o mumsema zımbırtısına da koyduğum da nat-ı ali yi küfür dolu sözler diyerek beni banlamışlardı. Hz. Mevlana Mesnevi'nin sonunda der "küfür olan bu söz değildir benimle tartışmaya girme" küfür olan hangi sözdür bilir misin? hak söze küfür sözdür demek. Şimdi getir bakalım bir gulat örneği, yoksa iftira attın demektir.
    [/quote]
    Natı Aliyi gerçekten okudunmu .okuduysan görmen lazımdı ? aşırılıklar var
    mesela
    "Hakkın yüksek sıfatları Ali'nin vasfıdır."

"Cihan var olurken de Ali vardi"

"Ali'den ötürü melekler Ademe secde ettiler. Adem bir kible gibi
    idi, secde olunan Ali idi., Adem de, Sit de, Eyyub da, Idris de,
    Yusuf da, Yunus da, Hud da, Musa da, Isa da, Ilyas da, Salih
    peygamber de, Davud da Ali idi. "

"Gene Ali'nin vergisidir ki, Meryem'e arkadas oldu da Isa
    vücuda geldi.."

bunlar birkaçı
    şimdi bunları sen normalmi görüyorsun ? bana göre normal değil . Ben ali şiasıyım ama gulat aşırılık yapmam

Yorum

Ben ali şiasıyım

Mumsema'da hanefiyim diyordun. Hangisisin?

"Ali'den ötürü melekler Ademe secde ettiler. Adem bir kible gibi [/size]idi, secde olunan Ali idi., Adem de, Sit de, Eyyub da, Idris de, Yusuf da, Yunus da, Hud da, Musa da, Isa da, Ilyas da, Salih peygamber de, Davud da Ali idi. ""Gene Ali'nin vergisidir ki, Meryem'e arkadas oldu da Isa vücuda geldi.."

Muhammed: "Ali bütün Peygamberle gizli gönderildi, bana cismen"
      Yine Hz. Muhammed(s.a.a)'in nurunun o bedene girmeden öncede var olduğunu hatta ilk yaratılanın onun nuru olduğunu biliyorsun. Konu hakkında 2 rivayet var biri önce hz muhammed in nuru yaratılıyor sonra onun nurundan ali nin nuru. sonra diğer nurlar. diğer rivayet Allah önce muhammed ve ali nurlarını yaratıyor ve sonra o nurlardan diğer nurları, peyagmberlei, evliyaları ve bütün cennetlik kulları..Yani bunları bilip te mevlana nın yazdığına hala şaşırmak elde mi. hz. ali yi 63 yıl bir beden de yaşayan bir varlık olarak ele alamayız. hatta hiçbir insanı bu şekilde ele alamayız. ruhlar alemi, kalu bela vs.

"Cihan var olurken de Ali vardi"

Cihan var olurken Ali yokmuydu yani. Yukardaki hadisler durumu açıklıyor. Cihanın varlığı Muhammed-Ali nurundandır.

"Hakkın yüksek sıfatları Ali'nin vasfıdır."

Tasavvufa inanmıyorsun galiba. Muhammed isminin anlamı bize Hz. Muhammed(s.a.a)'i anlatır. Onun varlığını tanıtır. Ali de öyledir. Ali yani yüce kelimesinin kainatta yansıdığı varlık Hz. Ali'dir. Zira Yüce Allah'ın varlığını Nehcul Belaga'da yazıldığı gibi asla tam olarak bilemeyiz. Aklımız kavrayamaz yani. O yüceliğin kavranabilen kısmı, sıfatları Ali'dedir, onun vasfıdır.

Yorum

1-Dikkat et şia mezhebindenim demedim ALİ ŞİASIYIM dedim
        2-"Ali bütün Peygamberle gizli gönderildi, bana cismen" ? bu sözün kaynağı ?
        4-Hakk yani Allahın sıfatları nasıl Alinin vasfı olabilir ? farklı yorumluyorsun
        peki
        "Gene Ali'nin vergisidir ki, Meryem'e arkadas oldu da Isa vücuda geldi.."
        şunu açıklamadın ?

Ben bilirimki mevlana şii değildir.sünnidir.bu natı ali ise ya mevlanaya ait değil yada mevlana farklı bişeyler anlatmak istemiştir. ama bunlardan farklı şey anlamak zordur sözler çünkü açık.ben inanmıyorum bunu mevlana yazdığına

Yorum

2-"Ali bütün Peygamberle gizli gönderildi, bana cismen" ? bu sözün kaynağı ?

İnternette aratıp kendin niye bulmuyorsun? Ali bütün Peygamberle gizli gönderildi [/size]şu kısmını copy paste yap çıkar bir sürü sonuç.

[/size]1-Dikkat et şia mezhebindenim demedim ALİ ŞİASIYIM dedim[/size]

Peki sana göre Hz. Ali'nin Allah katındaki makamı nedir? Ali Şialarına göre Muhammed'den sonra en değerli 2. insandır.

[/size]"Gene Ali'nin vergisidir ki, Meryem'e arkadas oldu da Isa vücuda geldi.."[/size]şunu açıklamadın ?

Hz. Meryem'e Cebrailin gelip Hz. İsa'ya gebe kalması olayı.. Dedim ya Cebrail bir Nurdur, ama Ali'nin nurundan ya da nuru Muhammed-i'den yapılma bir nurdur..

Hakk yani Allahın sıfatları nasıl Alinin vasfı olabilir

Kardeş biraz tasavvuf oku bence. Biz Allah'ın sıfatlarından oluşmuş varlıklarız ama Allah'tan ayrı olarak bir varlığımız yok. Misal O'nun kelam sıfatıyla, kudret sıfatıyla , ilim vb. sıfatıyla şu an bu yazıları yazıyorum. Tasavvufa inanmıyorsan zaten benim bir şey söylemem mantıksız. İnançlarımız farklı.

Ben bilirimki mevlana şii değildir.sünnidir.bu natı ali ise ya mevlanaya ait değil yada mevlana farklı bişeyler anlatmak istemiştir. ama bunlardan farklı şey anlamak zordur sözler çünkü açık.ben inanmıyorum bunu mevlana yazdığına

Mesnevi'yi okumamışsın ya da okuduysan dikkat etmemişsin, Mevlana sünni de değil. Sünni olsa bütün mesnevi de bu budur , şu şudur diyen bir alim ve büyük veli ... bu konuda sünniler böyle falanlar(başka bir fırka) şöyle düşünür.. der orada anlatmak istediği "bu 2 grup böyle düşünür ben de tam bilmiyorum hangisi kesin doğru...". o kısımdaki yazının anlamı böyleydi. sünni olsa böyle demez net..

Bir de ali şiasıyım diyorsun sünni propogandaya başladın. Ebu bekir, Ömer Ve Osman halifelik gasp işleminin meşhur 3 lüsü İmam ALİ'mizden büyük diyorsan bu sitede ne amaçlı yazdığınızı sorabilir miyim?

Yorum

[quote author=faramirofgondor link=topic=25030.msg169334#msg169334 date=1374367341]

İnternette aratıp kendin niye bulmuyorsun? Ali bütün Peygamberle gizli gönderildi şu kısmını copy paste yap çıkar bir sürü sonuç.

Peki sana göre Hz. Ali'nin Allah katındaki makamı nedir? Ali Şialarına göre Muhammed'den sonra en değerli 2. insandır.

Hz. Meryem'e Cebrailin gelip Hz. İsa'ya gebe kalması olayı.. Dedim ya Cebrail bir Nurdur, ama Ali'nin nurundan ya da nuru Muhammed-i'den yapılma bir nurdur..

Kardeş biraz tasavvuf oku bence. Biz Allah'ın sıfatlarından oluşmuş varlıklarız ama Allah'tan ayrı olarak bir varlığımız yok. Misal O'nun kelam sıfatıyla, kudret sıfatıyla , ilim vb. sıfatıyla şu an bu yazıları yazıyorum. Tasavvufa inanmıyorsan zaten benim bir şey söylemem mantıksız. İnançlarımız farklı.

Mesnevi'yi okumamışsın ya da okuduysan dikkat etmemişsin, Mevlana sünni de değil. Sünni olsa bütün mesnevi de bu budur , şu şudur diyen bir alim ve büyük veli ... bu konuda sünniler böyle falanlar(başka bir fırka) şöyle düşünür.. der orada anlatmak istediği "bu 2 grup böyle düşünür ben de tam bilmiyorum hangisi kesin doğru...". o kısımdaki yazının anlamı böyleydi. sünni olsa böyle demez net..

Bir de ali şiasıyım diyorsun sünni propogandaya başladın. Ebu bekir, Ömer Ve Osman halifelik gasp işleminin meşhur 3 lüsü İmam ALİ'mizden büyük diyorsan bu sitede ne amaçlı yazdığınızı sorabilir miyim?

[/quote]

1-Onu yazacağına hemen kaynağı getireydin ya ? arattırdım bulamadım
            2-Bana göre Peygamberimizden sonra Değerli kişiler Peygamberlerdir Hz.İsa(as),Musa(As) İbrahim (as) başta olmak üzere..ve böylede olması gerekir.ayrıca Muhammed diyorsun sadece de başına Hz veya sonuna (s.a.a) getirsen daha iyi olur gibime geliyor..
            4-Açıkcası Tasavvufla alakam yok pek.ben hadis rivayet tarih fıkıh bilirim o kadar.hiç ilgilenmedim tasavvufla.konu mezhep seçiminden natı aliye tasavvufa geldi.haklı olabilirsin başka bişey anlatılmak isteniyor olabilir lakin eğer senin dediğin gibiyse anlatılmak istenen bu tür şeyler sünnilikte yoktur
            5-Sünni değilse ilk 3 halifeyi sevip hakkında neden methiyeler yazıyor ?
            6-Sünni propagandası ?? Sen mumsemada ne amaçla yazıyordun peki ? ..ben merak ettiğimi soruyorum öğreniyorum şia ile alakalı.şiayı gidip selefilerdenmi öğreneyim yani ?

Yorum

1-Onu yazacağına hemen kaynağı getireydin ya ? arattırdım bulamadım

hikmet müminin yitik malıdır ya ve ben biliyorum o hadis doğrudur.. kaynakta yazıyor ayrıca arattırıp bulamaman benim derdim değil. Ve şunu unutma bu ümette dini konuda asla yanılmayacak sadece 13 kişi vardır. Muhammed ve 12 İmam. İmam bu demek zaten. Her dediğini alınız anlamındadır.

-Bana göre Peygamberimizden sonra Değerli kişiler Peygamberlerdir Hz.İsa(as),Musa(As) İbrahim (as) başta olmak üzere..ve böylede olması gerekir.ayrıca Muhammed diyorsun sadece de başına Hz veya sonuna (s.a.a) getirsen daha iyi olur gibime geliyor..

Görüşün batıldır.Hz. Ali Hz. Muhammed'den sonra en değerli yaratılmış değilse Allah bana lanet etsin. Hadi sen de kendi görüşünde bunu dene yoksa susma vaktidir.
              Muhammed diyorum sorun yok. Çünkü benim saygımı sen yargılayamazsın. Sen Hz. Ali'ye iftira attıktan sonra ona hz. demen nedir ki? Anlamı yok.

4-Açıkcası Tasavvufla alakam yok pek.ben hadis rivayet tarih fıkıh bilirim o kadar.hiç ilgilenmedim tasavvufla.konu mezhep seçiminden natı aliye tasavvufa geldi.haklı olabilirsin başka bişey anlatılmak isteniyor olabilir lakin eğer senin dediğin gibiyse anlatılmak istenen bu tür şeyler sünnilikte yoktur

Sünnilik benim derdim değil, bu sitede kimsenin de derdi değil. Sünni değilim dedim ya sana.

5-Sünni değilse ilk 3 halifeyi sevip hakkında neden methiyeler yazıyor ?

Ben de sünni değilim ilk 3 halifeyi severim. Halifelikte gasba girmeseler daha çok severdim o da ayrı mesele.

6-Sünni propagandası ?? Sen mumsemada ne amaçla yazıyordun peki ? ..ben merak ettiğimi soruyorum öğreniyorum şia ile alakalı.şiayı gidip selefilerdenmi öğreneyim yani ?

Yazdıklarımı okumayacaksan bir daha da beni zahmete düşürme böyle. Daha önce dedim!!! 7-8 aylık bir dönem sünni olmuştum. He şu en son girişim bilgi öğrenme amaçlı. Tutup orda şia propogandası hiç bir zaman da yapmadım. Sadece hakaretlere cevap verdim. Ayrıca İmamet konusunda Şia haklı Sünni haksızdır. Yarın bir sünni sitesine girip Hz. Ali'nin gaspedilen hakkını anlatsam, gerçek mertebesini bildirsem bu propoganda değil dille kalemle cihad olur. Ama senin gibi girip onların sitesine şiilikte bu yoktur deyip de adamları aptal yerine koymam senin burda yaptığın gibi.

Yorum

1-Kaynağı getir ozaman bizde görelim sana göre sahihi filan yok bizde görelim bi
                2-Şiadada böyledir bildiğim kadarıyla sadece imamlar sadece nebilerden üstündür.Resullarden yani Hz.Musadan isa'dan üstün değildirler
                Hz.Ali ye hemen Hz veya imam eki getiriyorsun ama peygamberimize pek getirmiyon bi ek.ne iftirasıymış güldürme Allah aşkına
                4-Sen hangi mezheptensin peki .şiaya benzemiyon
                5-Ben orda asla yalan olan bişeyi inkar etmedim.onlar şiiler sahabeye hakaret ediyorlar dediğinde ben hayır mı dedim ? olanı dedim olmayanı dedim.benim amacım vahdettir.kimseyi aptal yerine koymadım.mesajlarımı incele istersen ordaki.olanı dedim olmayanı dedim yalan bişey adamları aptal yerine koyma yapmadım.sünnilere göre propaganda yapmış olursun çünkü sünnilikte öyle inanılmıyor

Yorum

Ya bi git daha şianın inançlarını öğrenmemiş, Şia ya göre Hz. Ali bütün Peygamberlerden üstündür. Hz. Muhammed hariç. Yanlış duymadıysam 12 İmam da olduğu gibi bütün peygamberlerden üstündür yine bu 2. sinden emin değilim ama ilki kesin.

1-Kaynağı getir ozaman bizde görelim sana göre sahihi filan yok bizde görelim bi

Sen sahih diyince sahih olacak yani? Ben sana ediceğim duayı bilirim.
                  4-Sen hangi mezheptensin peki .şiaya benzemiyon
                  Şems, Mevlana, Yunus Emre.. mezhepsizim onlar gibi. Ya da Aleviyim herneyse. Aman kardeş alevi sitelere girme sen.

Lafı dolandırma. Ben dediğimden o kadar eminim ki değilse Allah bana lanet etsin dedim. Ama sen diyemedin. Çünkü emin değilsin ve emin olmadığın halde hala burda yazıyorsun. AMAÇ? Fitne galiba. Neyse ben sana ediceğim duayı bilirim. Burda etsek ban yeriz.

Yorum

1-şiada imamlar sadece NEBİLERDEN üstündür Resullerden değil.site yönetimi kullancıları yanlışım varsa düzeltin.ben bu sitedekilerden öyle öğrendim.kimden duydum diye sorulursa Cihandar adlı üyeden
                    2-asıl sen sahih diyincemi sahih olcak ? kaynak getirmiyon bişey getirmiyon kendine göre bişeyler diyorsun.haksız yere edilen dualar kötü dualar geriye yapan kişiye döner
                    3-Belli caferi olmadığın
                    4-Laneti çocuk oyuncağına çevirmek ? iyi et ben kendimden eminim.
                    5-kimin fitne yarattığı belli .Seviyeni belli ediyorsun işte işine gelmeyince

Yorum

Güzel kardeşim Hz. Ali sevenisin seninle böyle konuşmak beni üzüyor ama. Bende Al-Shia com diye bir siteden Hz. Ali'nin o bahsettiğim mertebede olduğuna dair hadisler ve yorumlar okudum. Hakeza sünniler de Şia yı anlatırken misal mumsema, misal Cübbeli AHmet Hoca, Şiiler 12 İmam'ı bütün Peygamberlerden üstün görüyor der. Neyse o bahsettiğim hadisin bulabildiğim kadar ravili halini atayım..

Yorum

- Resulullah şöyle buyurdu:[color=rgb(51, 51, 51)][/size][/color]“Hiçbir peygamber yoktur ki, onunla Ali gizli olarak gönderilmiş olmasın, benimle ise açık olarak gönderilmiştir.” (Ahmet er-Rahmâni el-Hemedâni “el-İmâm Ali” S.86; İbin Ebi Cemhur el-İhsâi “el-Meclâ” S.368)[color=rgb(51, 51, 51)][/color]

Yorum

1-Benim bildiğim Caferi şiasında Nebilerden üstündür.Yani Hz.Musa(as),Hz.İsa(as) gibi peygamberlerden değil
                          2-Kaynak bölümündeki eseler kişileri pek duymadım.sağlam bilinen tanınan bi kaynak olsaydı hoş olurdu

Hz.Ali(as) asla Tüm peygambelerden üstün olamaz.Bu aşırılıktır
                          Benim diyeceğim görüşüm budur Ümmetin çoğunluğunun görüşüde böyledir

Yorum

Bismihi Teala
                            HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAMI HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHL-İ BEYT (A.S)'A OLSUN LANETİ DÜŞMANLARININ ÜZERİNE OLSUN
                            RABB'İMDEN ECİRLERİNİZİN YÜCE OLMASINI DUA EDERİM

Selamun Aleykum Ey Aziz Can _Ehli Beyt_

Caferilerde İMAMET makamının Hz. resulullah (s.a.a) dışında hepsinden üstün olduğuna inanmaktadır. Bunun delil ise VELAYET ayetidir ki dikkat edicek olursanız Allah, Hz. Resulullah (s.a.a) ve Hz. İmam Ali (a.s) (İMAMET) HEPSİNİ BİR MERCİDE ZİKRETMİŞDİR DAHA BAŞKA DELİLLERDE ELBETTE MEVCUTTUR. Daha detaylısı için bakınız Neden İmamet Makamı Risalet Makamından Daha Yücedir? ABNA

Yine Hz. İmam Mehdi (a.f) zuhrunda Hz. İsa (a.s) O'nun (a.f) arkasında namaz kılması İMAMET MAKAMININ yüceliğine kanıttır.

"Sizin veliniz ancak Allah, O'nun peygamberi ve namaz kılan ve rüku halinde zekat verenmü'minlerdir. Kim Allah'ı, peygamberini ve inananları veli kabul ederse, bilsin ki, şüphesiz Allah taraftarı olanlar üstün gelirler" [Maide: 55, 56]

Ehl-i Sünnet'in önde gelen fakih ve tefsir yazarlarından olan Ebu İshak Ahmet bin Muhammed bin İbrahim En-Nisaburi Es-Salebi'nin "El-Kebir" adlı tefsirinde mezkur ayetin nüzul sebebi olarak Ebuzer'den şöyle nakledilmiştir:

Ebuzer şöyle demiştir: "Ben şu iki kulağımla işittim, aksi taktirde her ikisi de sağır olsun ve şu iki gözlerimle gördüm, aksi taktirde her ikisi de kör olsun ki, Hz. Resulullah şöyle buyurdular: "Ali insanların önderidir, Ali kafirleri katledendir, ona yardım edene yardım olunur, onu yalnız bırakan yalnız bırakılır."

Daha sonra Ebuzer şöyle devam etmiştir: "Bilin ki, bir gün benim Hz. Resulullah ile birlikte namaz kılmakta olduğum bir sırada bir dilenci mescitte talepte bulundu kimse ona bir şey vermedi. Bu sırada Hz. Ali rüku halindeydi. Elinin küçük parmağını ona doğru uzattı. O parmağına yüzük takardı. O dilenci gelip yüzüğü Hazret'in parmağından çıkarıp aldı.

Bunun üzerine, Hz. Resulullah yakararak Allah'a şöyle dua etti: "Allah'ım kardeşim Musa sana dua etti ve: "Rabbim! Gönlümü aç. İşimi kolaylaştır. Dilimdeki düğümü çöz ki, sözümü anlasınlar. Ailemden bana bir yardımcı ver. Kardeşim Harun'u. Onunla kuvvetimi artır. Onu işime ortak et ki, seni çokça tespih edelim, çokça analım. Şüphesiz sen bizi görensin" dedi. [Tâhâ: 25. ayetten 35. ayete kadar] Sen de ona: "Senin isteklerin sana verildi, Ey Musa!" [Tâhâ: 36] diye vahyettin.

Allah'ım! Ben de senin kulun ve peygamberinim. Benim de gönlümü aç, işimde kolaylık sağla, ailemden Ali'yi bana yardımcı ver, onunla kuvvetimi artır."

Ebuzer diyor ki: "Andolsun Allah'a henüz Hz. Resulullah'ın sözü tamamlanmamıştı ki, Cebrail "Sizin veliniz ancak Allah, O'nun peygamberi ve namaz kılan ve rüku halinde zekat verenmü'minlerdir. Kim Allah'ı, peygamberini ve inananları veli kabul ederse, bilsin ki, şüphesiz Allah taraftarı olanlar üstün gelirler" [Maide: 55, 56] ayetini getirdi.

KAYNAKLAR:

Bkz. Şevahid-üt Tenzil Haskani Hanefi'nin S. 161, Menakıb-i Ali bin ebu Talib İbn-i Meğazili Şafii'nin s. 311, Kifayet-üt Talib, Genci Şafii'nin s. 228, 250, 251, Zehair-ül Ukba Muhibbiddin Taberi'nin s. 88, 120, El Menakıb Harezmi Hanefi'nin s. 178, Tarih-i Dimeşk İbn-i Asakir Şafii'nin c. 2 s. 409, El Fusûl-ül Mühimme İbn-i Sabbağ El Maliki'nin s. 123, 108, Ed-Dürr-ül Mensur Suyuti'nin c. 2 s. 293, Feth-ül Kadir Şefkani'nin c. 2 s. 53, Et- Teshil liulum-it Tenzil Kalbi'nin c. 1 s. 181, Keşşaf Zemahşeri'nin c. 1 s. 649, Tefsir-üt Taberi Teberi'nin c. 6 s. 288, 289, Zad-ül Mesir İbn-i Cevzi Hambeli'nin c. 2 s. 383, Tefsir-ül Kurtubi c. 6 s. 219, 220, Feth-ül Beyan fi Makasid-ül Kur'an c. 3 s. 51, Esbab-ün Nüzul Vahidi'nin s. 148 ve Türkçe tercümesi s.161, Tefsir-ül Celaleyn s. 213, Tezkiret-ül Havvas Sıbt bin Cevzi Hanefi'nin s. 18, 208, Nur-ül Ebsar Şeblenci'nin s. 71, Yenabi-ül Meveddet Kunduzi Hanefi'nin s. 115, Tefsir-ül Kebir Fahri Razi'nin c. 12 s. 20, Tefsir-i İbn-i Kesir c. 2 s. 71, Ahkam-ül Kur'an Cessas'ın c. 4 s. 102, Mecme-üz Zevaid c. 7 s. 17, Ensab-ül Eşraf Belazuri'nin c. 2 s. 150, El Havi lil Fetava Suyuti'nin c. S. 139, 140, Kenz-ül Ümmal c. 6 s. 391, 405 ve c. 15 s. 146, 95, Riyaz-ün Nazre c. 2 s. 273 Müsned-i Ahmet bin Hanbel c. 5 s. 38, Metalib-üs Sual İbn-i Talha Şafii'nin s. 31, Feraid-üs Simteyn c. 1 s. 11, 190 ve....

Allah'ın hidayeti ile olun....

Yorum

hz. İbrahim'in Peygamberken İmamlığa yükselmesi sizin için yetmez mi?

[center]
                              ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                              [center]
                              Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                              Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

Ehli- Beyt nikli ama ehl-ibeytten bi haber insan cevabını aldın mı?

Yönetimden ricam kim İmam'ımız Ali'nin Allah katındaki mertebesini inkar eder ve bunda diretirse bunların siteden derhal uzaklaştırılması gerekir. Çünkü İmam Ali'nin faziletini anlatan site başlığında İmam'ımıza bu tür iftiralar atıldığında biz de bunlara göz yumarsak açıktır ki Mahşer'de Hz. Ali'nin yüzüne bakamayız. Kendine Ali Şia'sı diyen arkadaş Hz. Ali'ye iftira atıyorsa bu işler iyice yamulmuş demektir. Allah bu tip insanlarla aramızı ayırsın, amin.

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X