Ynt: Şiilere hakaret eden Zulüm Sitesi
[quote author=faramirofgondor link=topic=25030.msg169330#msg169330 date=1374355256]
1. Mevlana şii değil zira bir yerde "bu ömeri şiilere anlatmaya benzer" der ama sünni de değil yine bir yerde "bu konuya sünniler böyle falanlar şöyle bakar der" sünni olsa mesnevinin tamamında olduğu gibi o bahsettiği konu budur der. misal. anladın umarım.
2. Yazık sana gerçekten gulat ha? Vallahi Hz. Ali'nin yüzüne bakamazsın bu inançla mahşerde. o mumsema zımbırtısına da koyduğum da nat-ı ali yi küfür dolu sözler diyerek beni banlamışlardı. Hz. Mevlana Mesnevi'nin sonunda der "küfür olan bu söz değildir benimle tartışmaya girme" küfür olan hangi sözdür bilir misin? hak söze küfür sözdür demek. Şimdi getir bakalım bir gulat örneği, yoksa iftira attın demektir.
[/quote]
Natı Aliyi gerçekten okudunmu .okuduysan görmen lazımdı ? aşırılıklar var
mesela
"Hakkın yüksek sıfatları Ali'nin vasfıdır."
"Cihan var olurken de Ali vardi"
"Ali'den ötürü melekler Ademe secde ettiler. Adem bir kible gibi
idi, secde olunan Ali idi., Adem de, Sit de, Eyyub da, Idris de,
Yusuf da, Yunus da, Hud da, Musa da, Isa da, Ilyas da, Salih
peygamber de, Davud da Ali idi. "
"Gene Ali'nin vergisidir ki, Meryem'e arkadas oldu da Isa
vücuda geldi.."
bunlar birkaçı
şimdi bunları sen normalmi görüyorsun ? bana göre normal değil . Ben ali şiasıyım ama gulat aşırılık yapmam
[quote author=faramirofgondor link=topic=25030.msg169330#msg169330 date=1374355256]
1. Mevlana şii değil zira bir yerde "bu ömeri şiilere anlatmaya benzer" der ama sünni de değil yine bir yerde "bu konuya sünniler böyle falanlar şöyle bakar der" sünni olsa mesnevinin tamamında olduğu gibi o bahsettiği konu budur der. misal. anladın umarım.
2. Yazık sana gerçekten gulat ha? Vallahi Hz. Ali'nin yüzüne bakamazsın bu inançla mahşerde. o mumsema zımbırtısına da koyduğum da nat-ı ali yi küfür dolu sözler diyerek beni banlamışlardı. Hz. Mevlana Mesnevi'nin sonunda der "küfür olan bu söz değildir benimle tartışmaya girme" küfür olan hangi sözdür bilir misin? hak söze küfür sözdür demek. Şimdi getir bakalım bir gulat örneği, yoksa iftira attın demektir.
[/quote]
Natı Aliyi gerçekten okudunmu .okuduysan görmen lazımdı ? aşırılıklar var
mesela
"Hakkın yüksek sıfatları Ali'nin vasfıdır."
"Cihan var olurken de Ali vardi"
"Ali'den ötürü melekler Ademe secde ettiler. Adem bir kible gibi
idi, secde olunan Ali idi., Adem de, Sit de, Eyyub da, Idris de,
Yusuf da, Yunus da, Hud da, Musa da, Isa da, Ilyas da, Salih
peygamber de, Davud da Ali idi. "
"Gene Ali'nin vergisidir ki, Meryem'e arkadas oldu da Isa
vücuda geldi.."
bunlar birkaçı
şimdi bunları sen normalmi görüyorsun ? bana göre normal değil . Ben ali şiasıyım ama gulat aşırılık yapmam
Yorum